Προς το περιεχόμενο

stefanos1973

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    13
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Τύμπανα
  • Day job
    Artist
  • Τόπος
    Athens

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή stefanos1973

0

Φήμη

  1. Να πουλήσω θέλω αλλά δεν θυμάμαι πόσο αγόρασα. Την έβαλα 35, την δίνω 30, μάλλον καλά είναι. Υ.Γ. Ευχαριστώ για την ενημέρωση για τα κινητά!
  2. Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω πόσο είναι μια λογική τιμή για μια smartmedia card 64mb; Ευχαριστώ πολύ!
  3. βοηθάτε. δεν βγάζω άκρη για επικοινωνία με nord lead 2 ή με ds mopho. παίζει κανονικά αλλά δεν παίζει μόρια.
  4. Βοήθεια! Έχεις κάποιος υπόψη του midi keyboard 49 keys με 2 midi out? Ή κάποιο τρόπο για να έχω τα 2 nord(rack) μου σε ένα κλαβιέ.
  5. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το boss sp 505 δέχεται xD cards με αντάπτορα γιατί οι smartmedia V 3.3 είναι δυσεύρετες. Ευχαριστώ.
  6. για να το παρουμε απο την αρχη το σετ μου εχει: ντραμ σετ(16" βαθυ για κασσα) και μινιμαλ εκταση στα υπολοιπα, αναλογικο jen sx1000,korg microx πληκτρα, βιμπραφωνο, μελοντικα και μπονγκος που παιζουν σε ενα 57αρι οταν χρειαστει! ολα αυτα περνουν απο μια κονσολα στην οποια εχω aux delay και looper. σ'αυτο το χαμο παω να βγαλω ακρη!!!!!!
  7. χα χα χα! σουπερ ειναι!!! μονο που αν το βαλω διπλα στα ντραμς μου θα αρχισουν τα "love me tender...love me truuue" και θα τα φουνταρω στην τουαλετα!!
  8. ευχαριστω πολυ ολους σας για τη βοηθεια. θα επανελθω με τα αποτελεσματα!
  9. το προβλημα με τα πυκνωτικα ειναι οτι τονιζουν πολυ τις ψηλες περιοχες με αποτελεσμα να ακους πολυ ζζζσσσσζζσζσσσζσζ!
  10. συγνωμη για το ασαφες! απλως ψαχνω μια φτηνη λυση για μικροφωνο χωρου για να ηχογραφω μονο με αυτο το ντραμ σετ μου. το ξερω οτι ειναι λιγο ακυρο αλλα λογο μπατζετ αλλα και λιγο λογο αποψης θελω να το ψαξω ετσι. και προφανως δεν εννοω οτι θα βγω για gig με μια rock μπαντα που τα σπαει διπλα μου με ενα μικροφωνο χωρου....μιλας για μια πιο πειραματικη φαση.
  11. μια φτηνη λυση για την περιπτωση που θελω να ηχογραφησω σετ με ενα μικροφωνο (drum n' bass stuff) Οποιος γνωριζει, βοηθεια!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου