Προς το περιεχόμενο

saro

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    145
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από saro

  1. Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι!!! :)
  2. Καλησπέρα έχω μια απορία τι είναι το anti phase? και αν είναι σωστό στην μίξη κάποια όργανα να βγαίνουν στην κόκκινη περιοχή στο anti phase analyzer ?
  3. Καλησπέρα! σήμερα έτσι όπως άνοιξα το pc και τα monitor μετά από λίγο το δεξί monitor άρχισε να κάνει κάποιους θορύβους σαν αυτούς εδώ : έκλεισα το ηχείο το ξανά άνοιξα, πάλι τα ίδια..Έκανα και restart το pc αλλά εξακολουθούσε να το κάνει! μετά από 15' σταμάτησε.. τι μπορεί να φταίει?
  4. Καλησπέρα! έχω την Lamda θα ήθελα να ρωτήσω στο cubase εκεί που λέει Project Setup μου έχει επιλεγμένο 44.100 κΗz Sample rate & 24 bit Record format αν το βάλω στα 48.000 κΗz θα έχω καλύτερο ήχο ? θα έχω κάποιο πρόβλημα με την ηχογράφηση ? το pc μου έχει 3 gb ram και επεξεργαστή core 2 duo e8300
  5. saro

    Cubase 5 Error

    έβγαλα όλα τα plug ins αλλά πάλι τα ίδια :(
  6. saro

    Cubase 5 Error

    Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! :)
  7. saro

    Cubase 5 Error

    Καλησπέρα έχω το cubase 5 μέχρι σήμερα λειτουργούσαν όλα comple μέχρι πριν λίγο που πήγα να ανοίξω ένα project εκεί που πάει να φορτώσει τα αρχεία μου βγάζει ένα παράθυρο και μου γράφει αυτό ''Α serious problem has occurred: Please try to save your project under another name and then restart Cubase5.exe.If this problem persists please contact Steingberg Technical Support with a description of what you do to create this problem,and the created file c:\Program Files (x86)\Steingberg\Cubase5\Cubase5.LOG. Click 'OK' to be informed about further occurences of serius problems,or 'Cancel' to suppress these warnings in case of cascading warnings!'' τι μπορεί να έχει πάθει ? και αν υπάρχει κάποια λύση να φτιαχτεί για να μην χαθεί το project..
  8. ισχύει έχετε να μου προτείνετε κάποιο οικονομικό ?
  9. Το output είναι γενικό και για τα Monitors και για τα ακουστικά..μου είχαν πει για να το κάνω αυτό χρειάζομαι ένα Monitor Controller τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει..
  10. Καλά αν δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση απ'ότι βλέπω και εγώ το ίδιο θα κάνω..αλλά δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος να πάθουν ζημιά τα ηχεία ?
  11. Έχει αλλά αν το χαμηλώσω από εκεί δεν ακούγετε ούτε στα ακουστικά..
  12. Καλήμερα σε όλους! Έψαξα στο forum για το θέμα μου αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο με το δικό μου..(Ίσως να μην έψαξα και σωστά..) Λοιπόν έχω μια απορία εδώ και καιρό.. έχω ένα Home Studio απλό! 1 ζευγάρι monitors Krk rokit 6 Κάρτα ήχου Lexicon Lambda 2 Midi keyboards και 1 μικρόφωνο Akg perception 220.Όταν ηχογραφώ πρέπει να ανοιγωκλείνω τα Monitors από πίσω κάθε φορά! υπάρχει μήπως κάποια λύση να τα κλείνω διαφορετικά σαν να κάνω Mute στα Μonitors ? αα δουλεύω με το cubase 5! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  13. Η πρώτη επίσιμη δουλεία από τους Santa Holic με τίτλο ''Ψυχομηχανές'' μόλις κυκλοφόρησε.(οι santa holic αποτελούνται απο 5 μέλη: Soundweed(mc) Saro(mc/beat maker/producer) Clown 12 (mc/street artist) Skuf(mc) Zeo(mc).O δίσκος περιέχει 21 κομμάτια εκ τον οποίον στα 3 συμμετέχουν οι : Sadomas,Μόνιμος κάτοικος,Πάνος Σμυρναίος.οι ηχογραφήσεις,η επιμέλεια των κομματιών και τα beats φέρουν αποκλειστικά την σφραγίδα του Saro/Playrecbeats.Για περισσότερες πληροφορίες όσων αφορά το cd μπείτε στο επίσημο blog των SantaHolic: http://santaholic.blogspot.com Σας ευχόμαστε καλή ακρόαση... Download LP : http://www.bouriblog.com/bouriblog/releases/1796-santa-holic-psyxomixanes.html
  14. τι γνωμες εχετε για το Rode Nt1000 για αντρικες φωνες ?
  15. εγω του ζητησα ενα Sampler Akai 2000xl αλλα δεν βλεπω να μου το φερνει γιατι ημουν κακο παιδι ολο τον χρονο!!!! ;D
  16. Να εισαι καλα φιλε ;) εψαξα και στο forum και ειδα πολυ καλα λογια για το rode δεν με πολυ ενδιαφερουν οι γυναικειες φωνες γτ πιο πολυ εγω θα το χρησιμοποιω... :) οποιος ξερεις αναμεσα στο rode nt1-a και στο akg preception 100 πιο ειναι καλητερω σε θεμα ηχογραφισεις male vocals ας πει!!! ;)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου