Προς το περιεχόμενο

johnny guitar

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    58
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από johnny guitar

  1. Σταυρο συγχαρητηρια πραγματικα υπεροχοι συνχαρητηρια βλεπω η strat ειναι σε καλα χερια ;)!!! και παλι μπραβο!!!
  2. johnny guitar

    Holy Fuck

    ναι και ηταν παρα πολυ καλοι στο συγκεκριμενο synch που δεν ηταν καλο
  3. Για τη δουλεια που θες αυτο που θα σου κανει ειναι το http://en.wikipedia.org/wiki/Reason_%28software%29 αλλα θελει ψαξιμο.
  4. σωστος, βασικα θελω να ακουσω τοσο την Rp που εχω ακουσει πολυ καλα πραματα τοσο την m13 που ειναι φοβερα βολικη, πριν κανω κινηση θα το ψαξω.
  5. Ευχαριστω πολυ για τη γνωμη σου βασικα ειχα το pod x3 (δεν εχω ακουσει τη m13)και δεν μου αρεσαν τα εφε(γνωμη μου) πιστευω πως θα εχει διαφορα το x3 me to m13.
  6. Ναι σιγουρα δεν θελω διαστημικα απλα να ειναι καλα. ειχα και εγω μια tonelab η οποια μου αρεσε αλλα την εδωσα για πεταλια τα οποια δεν τα πηρα και μπηκα στον πειρασμο για rp.
  7. πολυ καλος ο ηχος βασικα την θελω πιο πολυ για Jazz-rock-fusion και λιγο post rock. απο εφε τι λεει.
  8. ενδιαφερομαι και εγω για αγορα πεταλιερας και με αυτα που εχω διαβασει μαλλον παω για rp 500-1000. το θεμα ειναι οτι δεν θελω τα τρομερα hi gain θελω να πω οτι η rp κανει πιο πολυ για μεταλ καταστασεις.
  9. για αυτο που θες πας για dimargio αν μπεις στο site θα βρεις σιγουρα αυτο που θες.
  10. johnny guitar

    jazz 3o live

    +1000 μπραβο και απο εμενα.
  11. ναι και κυκλοφορει στα δισκαδικα. οσο για το Σκηνες απο ενα ταξιδι απλα ειναι φανταστικο.
  12. Για το στυλ που θες και αυτος ειναι ο πολύ καλός αλλα και πιο ακριβός. http://www.thomann.de/gr/peavey_classic_30.htm
  13. johnny guitar

    Comfortably Numb Solo!!!

    Πολυ καλος μπραβο και με καλο ηχο μελετα παραπανω και θα εισαι κομπλε απο ερμηνεια αψογος.
  14. θελει περιπου 1,5 λεπτο στο stand by πριν τον ανοίξεις και 1,5 λεπτο για να τον κλείσεις ενας τεχνικος βέβαια μου ειπε οτι δεν χρειάζεται αναμονη για κλείσιμο απλα πρεπει να κρυώσει. οσο για το floyd rose δεν ξερω, στην musicman jp6 που εχω που ειναι το ιδιο με το floyd (περιπου) το προβλημα ειναι οτι αν ειναι οι χορδες παλιες σπανε.
  15. ριξε μια ματια εδω εχω ακούσει τα καλύτερα. http://www.peavey.com/products/browse.cfm/action/detail/item/116160/number/00581620/cat/355/OmniacSeries.cfm
  16. μεγαλος κιθαριστας με απιστευτη τεχνικη (Hybrid PIcking). δεν ειναι τυχαια η δηλωση του steve vai "danny gatton comes closer than enyone else to being the best guitarist ever lived" THE TELEMASTER!!!!
  17. johnny guitar

    Rodrigo Y Gabriela - One, Take 5

    ναι σωστο ειναι αυτο. Ειναι φοβεροί του ειχα μαθει απο το guitarist ειχαν δωσει μια συνεντευξη. νομιζω ειχαν παιξει και στο gazarte στο Γκαζι.
  18. πολυ καλα τα τα πεταλια της blackstar και ειμαι σε αναζητηση για chorus. σωστος.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου