Προς το περιεχόμενο

Gioutsos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Gioutsos

0

Φήμη

  1. Γεια σας.Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την συμβουλή σας.Λοιπόν...όταν παίζω γρήγορα κομμάτια και χτυπάω νότες σε διαφορετικές χορδές,η χορδή στην οποία χτύπησα την προηγούμενη νότα,συνεχίζει να πάλλεται,έτσι όπως φεύγει το δάχτυλο και έχει ως αποτέλεσμα να κάνει εκνευριστικό θόρυβο και να μην ακούγονται καθαρά οι επόμενες νότες.Πχ αν χτυπήσω το 5ο τάστο στην 6η χορδή και μετά πχ γρήγορα το 3 στην 5η χορδή,τότε η 6η θα συνεχίσει να πάλλεται και να παράγει θόρυβο.Δεν ξέρω αν το εκφράζω σωστά το πρόβλημα...Προσπαθώ να τις mutαρω,αλλά δεν είναι δυνατό σε όλες τις περιπτώσεις.Δεν ξέρω αν άλλος έχει παρόμοιο πρόβλημα,ή αν είναι γενικά γνωστό πρόβλημα,αλλά θα ήθελα τη συμβουλή σας στο πως να το αντιμετωπίσω.Ίσως ένα noise gate να έκανε την δουλειά; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  2. Να είσαι καλά φίλε μου,τελικά βρήκα τον παλιό μου δάσκαλο στην κιθάρα και θα πάω μαζί του.Και πάλι σε ευχαριστώ όμως.
  3. Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιον έμπειρο κιθαρίστα :'(
  4. OK παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! :)
  5. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο,απλά θα ήθελα να ήξερα τι πρέπει να κάνω για να δω αν έχει κάποιο πρόβλημα πριν την αγοράσω.
  6. Γεια σας παίδες.Θα ήθελα τα φώτα σας για μια απορία μου.Είναι δυνατόν να διαγνώσεις αν μια κιθάρα (ηλεκτρική) είναι ελαττωματική όταν την δοκιμάζεις στο μαγαζί;Και αν ναι με ποιον τρόπο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  7. Γεια σας και πάλι αγαπητοί φίλοι του Νόιζ.Θα σας παρακαλέσω να μου πείτε την γνώμη σας στο παρακάτω μπέρδεμα που έχω πάθει.Επρόκειτο να διαθέσω ένα ποσό (έως και ~120 ευρώ) για να αγοράσω ή πετάλι ή πεταλιέρα.Οι σκέψεις μου είναι για το MT2 της boss + το Behringer FX600.Είναι μια αρχή με ένα καλό distortion πετάλι (από όσα έχω διαβάσει) και μια φτηνή εισαγωγή στον κόσμο των effects.Από την άλλην πεταλιέρες που κοστίζουν μέχρι 120 ευρώ υποθέτω πως θα είναι πολύ κακής ποιότητας.Έχω δει μέχρι τώρα την X V-AMP και την Digitech RP-55.Εσείς πια λύση θα μου προτείνατε;
  8. Γεια σας παιδιά.Ξέρω τι είναι το καθένα,απλά θέλω να σας ρωτήσω ποιες είναι διαφορές όταν παίζεις σε κιθάρα neck thru από το όταν παίζεις σε bolt on.Μέχρι σήμερα όλες οι κιθάρες που έχω είναι bolt on και γιαυτό δεν έχω ιδέα ποια θα ήταν η διαφορά στο "playability" αν έπαιζα σε neck thru.Επίσης,επειδή σκοπεύω να αγοράσω νέα κιθάρα θα άξιζε να μαζέψω λίγα χρήματα ακόμα για να πάρω μια neck thru; Ευχαριστώ.
  9. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Έχω έναν μάπα,άγνωστης εταιρίας με σκατά distortion κανάλι,αλλά επρόκειτο μαζί με την κιθάρα να αγοράσω μάλλον τον RANDALL RX-15M ή τον LINE6 SPIDER IV.Αν έχετε κάποιον άλλον να προτείνετε μέχρι 100-120 ευρώ παρακαλώ κάντε το. :) Έχω τσεκάρει και μερικές LTD και μου άρεσε η JH-200 που κινείται πάνω κάτω στις ίδιες τιμές και βγαίνει με kahler,όμως δε μου πολυαρέσουν τα eagle inlays της >:( Κατά τα άλλα θα επιμείνω στην KVX10 που όπως σας είπα έχω φάει κόλλημα ;)
  10. Γεια σας παιδιά.Θα ήθελα τις συμβουλές σας για την αγορά της νέας μου κιθάρας.Έχω βάλει στο μάτι την Jackson KVX10 King V, (http://www.thomann.de/gr/jackson_kvx10_king_v_bk_wgigbag.htm) και θα ήθελα την βοήθεια σας.Λοιπόν,κατ'αρχάς αξίζει τα λεφτά της(ρωτώ γιατί έχω μια Dean η οποία δεν με άφησε ικανοποιημένο καθώς έβγαλε κάποια προβλήματα);Παίζω κυρίως thrash/death (από Megadeth ως Amon Amarth και Malevolent Creation).Δεν είμαι κάνας expert αλλά προσπαθώ.Αν και εφόσον πάω σε κάποιο μαγαζί για να την δοκιμάσω τι θα πρέπει να προσέξω;Μπορώ να ελέγξω επί τόπου την χώρα προέλευσης της καθώς και την χρονιά κατασκευής της;Το ότι δεν έχει original floyd rose σημαίνει πως θα έχω προβλήματα με το tuning; Ευχαριστώ για το χρόνο σας,θα ήμουν ευγνώμον αν με βοηθούσατε. ΥΓ.Με ένα γρήγορο ψάξιμο στο φόρουμ δεν βρήκα παρόμοιο thread,που να ικανοποιεί τις απορίες μου.Συγνώμη αν ρωτώ χιλιοειπωμένα πράγματα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου