Προς το περιεχόμενο

kracken_74

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    21
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kracken_74

0

Φήμη

  1. Καλημέρα συμφορουμίτες. Ψάχνω έναν συγκεκριμένο ήχο από ένα τραγούδι που άκουσα στη διασκευή από Ημισκούμπρια "Στη Ντισκοτεκ" https://www.youtube.com/watch?v=X_Kz6cMnkr0 ;D Ο ήχος ακούγεται εκεί που ξεκινάει να ραπάρει ο Μεντζέλος περίπου στο 00:50 και είναι το χαρακτηριστικό "πόου" Θα μπορούσε να μου πεις κάποιος οδηγίες για το πως να τον φτιάξω ή να τον βρω κάπου απομονωμένο ώστε να τον παρω ως δείγμα; Χρησιμοποιώ για vst το SAMPLE TANK 3, Albino 3, και κάποιες βιβλιοθήκες του ReFx Nexus. Όποιο vst νομίζεται πως βοηθάει καλώς, αλλίως θα με βόλευε και ως σκέτο δείγμα. Ευχαριστώ
  2. Καλημέρα συμφορουμίτες Φαντάζομαι οτι κατα καιρούς ολοι ίσως έχετε πάρει από το thomann.de το Thomann Orchestral Stand http://www.thomann.de/gr/thomann_orchesterpult.htm Δυστηχώς έχω καμια μερικά απο αυτά (που μου τα έδωσε ένας φίλος μου) που ολα έχουν σπασμένο το πλαστικό που συνδέει τη βάση με το αναλόγιο. :'( http://www.thomann.de/gr/media_bdbviewer_AR_107195.html?image=9 Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω το συγκεκριμένο ανταλλακτικό, ωστε να μη χρειαστει να στείλω 5-6 αναλόγια στα σκουπίδια λογω ενός σπασίματος που ευκολα αντικαθίσταται; ??? ??? ???
  3. Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί ένα θέμα που αφορά βοήθεια για ένα τύπο Synth μπαίνει στην κατηγορία "Περί ανέμων και υδάτων"!!! δηλαδή αν ζητούσα να μου εξηγήσουν πως γίνεται π.χ. ένα Multilayer με 2 effects για το συγκεκριμένο synth, αυτό δε θα ήταν βοήθεια??? παντως ακόμη και σε αυτή την κατηγορία που με στείλανε, όποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει...θα ήταν ευπρόσδεκτος. Σας ευχαριστώ.
  4. Θα παρακαλούσα ΠΑΡΑ πολύ όποιος είναι κάτοχος YAMAHA Ex5/R να επικοινωνήσει μαζί μου. Χρειάζομαι επειγόντως να βρω τις δισκέτες με τα Factory Settings. Εχω live σε 10 μέρες και έχασα όλους τους ήχους! Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον θελήσει να με βοηθήσει!! Αλέξανδρος
  5. Ασφαλώς και μιλάμε για 32bit! εγκατάσταση έκανα κάθε φορά αφού τελειώναν όλα τα updates των 7. :( δε βλέπω λύσηηηηηηηηηη!!
  6. Καλημέρα συμφορουμητες Είμαι εδω και χρόνια κάτοχος μιας terratec phease 28 κάρτας, και μόλις πριν 1 εβδομάδα αναβάθμισα σε windows 7 τον υπολογιστή μου. Οι drivers της κάρτας είναι σε 2 κομάτια. 1) οι drivers για το λειτουργκικό 2) το control panel της κάρτας. εχω κάνει (για να δω τι παει στραβα) την εγκατάσταση των win7 τουλάχιστον 5 φορές από την αρχή μέχρι να καταλήξω στο οτι: ενώ οι drivers κάνουν κανονικά εγκατάστση o υπολογιστής σβήνει κανονικά όταν εν συνεχεία εγκαθιστώ το control panel τότε, ο υπολογιστής αφού περάσει τη φάση του log off, κολλάει στην φάση του Shut Down. Να προσθέσω εδώ ότι για την εγκατάσταση του control panel το πρόγραμμα εγκαθιστά μαζί και microsoft visual c++ 2005 redistributable. Φαντάζομαι οτί κάπου εκεί ειναι το πρόβλημα του Shut Down, επειδή όμως δεν θέλω να αρχίσω το update, του update, ω update και να μη βρω λύση, αν κάποιος έχει την ίδια κάρτα με το ίδιο πρόβλημα ή τουλάχιστον έχει αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση θα μου έδινε μεγάλη χαρά αν με βοηθούσε! Ευχαριστώ!
  7. Όπως ανέφερα κ παραπάνω...δεν έχω latency. Το πρόβλημα είναι μόνο στο midi σήμα που λαμβάνει το Cubase. ΟΛΑ τα VST παίζουν χωρίς την παραμικρό latency. Δεν είπα οτι ακούω αυτό που βλέπω αργότερα απ' ότι το βλέπω. απλώς όταν πατάω (απο το κλαβιέ μου) τη νότα στο 1/4 τη βλέπω στο cubase να αποτυπώνεται μεταξύ του 1ου και του 2ου τέταρτου...λίγο αργότερα δηλ. όπως προανέφερα το midi περνάει απο usb midi interdace (EMU X-midi 1X1) και όχι από την κάρτα ήχου. Την κάρτα ήχου (Terratec) δεν την χρησιμοποιώ για το midi σήμα.
  8. Κατ'αρχην ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το πρόβλημα δεν είναι στην κάρτα ήχου (terratec phase 22/8 ) γιατί θα είχα latency και στα vst instruments που χρησιμοποιώ, αλλά έτσι κι αλλίως το midi σήμα περνάει μέσα απο usb midi (Emu x-midi 1X1), ξεχωριστά από την κάρτα. Αν το πρόβλημα δεν είναι κάποια ρύθμιση τou Cubase τότε να το κάνω επανεγκατασταση στο πρόγραμμα καθώς κ τους drivers του usb midi, αλλά αν μπορώ να το αποφύγω θα ήταν καλό. Και πάλι ευχαριστώ!
  9. Καλημέρα κ πάλι καλό μου forum, Έχω μια απορία σχετικά με το Cubase Κάποια ρύθμιση έχω κάνει (που δεν θυμάμαι πως) και όταν γράφω midi, αυτό μου περνάει οτιδήποτε παίζω λίγο αργότερα από τον κανονικό χρόνο. Δηλ. αν εχω γράφω σε 4/4 και πατάω μια συχορδία στο 1/4 αυτό μου τη γράφει μεταξύ του 1ου κ 2ου τεταρτου. Δεν εχει να κάνει με quantize γιατί το έχω τσεκάρει αλλά δεν είμαι σίγουρος! Ευχαριστώ κ πάλι. Υ/Γ: Γενικότερα, υπάρχει κάπου που μπορώ να μάθω να παίζω το cubase στα "δαχτυλα". Δεν έχω κανένα τρελλό εξοπλισμό... ενα PC, ενα μίκτη και 2-3 synths. To δουλεύω αρκετά χρόνια, ξέρω μερικά πράγματα (όσον αφορά το Midi), αλλά τώρα που έχω αρχίσει να ασχολούμε κ με audio κ με effects, αντιμετωπίζω κάποιες δυσκολίες.
  10. Το δοκίμασα κ είναι όντως καλό!!! Το μόνο μου πρόβλημα είναι με τα patterns που για το συγκεκριμένο style μουσικής που θέλω να φτιάξω, δεν ξέρω να τα προγραμματίζω όμορφα... Υπάρχει κανένα site που μπορώ να βρω? Ευχαριστω!
  11. Καλησπέρα forum, Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν υπάρχει κάποιο VST (όπως το Groove Agent) για pop κυρίως μουσική (όπως π.χ. beat τύπου ενορχήστωσης Χατζηγιάννη ή C-real). Χρησιμοποιώ το Groove Agent κ με βοηθάει πάρα πολύ άλλα το βρίσκω "φτωχό" κ απο άποψη ήχων αλλά κ από patterns. Δεν έχω δουλέψει κάποιο άλλο VST drum κ σίγουρα θα με βοηθούσε να έχει patterns. Ελπιζω να γίνομαι κατανοητός Ευχαριστώ πολύ!
  12. Λοιπόν.... Έβαλα και άλλη καρτα ήχου (μια audigy) απλώς για να δω τι γινετε με το midi in...τίποτα δε γίνετε... Φίλε musictec δόκιμασα ακριβώς ότι μου είπες και όλα δείχνουν να λειτουργούν κανονικά.Μέχρι και άλλο keyboard έβαλα επάνω στο midi αλλά τίποτα.Έχω Midi Out αλλα και πάλι ΔΕΝ εχω Midi In. Αυτό που κάπως με υποψίασε έιναι οτι στο System των ΧP στο πεδίο που λέει για Ελεγκτές ήχου Βιντεο κτλ. εκτός των ήδη εκγατεστημένων devices που έχω εμφανίζει και ένα "Συσκευή midi συμβατή με MPU-401". Δεν μπορώ να το κάνω uninstall γιατί όποτε κανω επανεκίνηση, ξαναβγαίνει από μονο του...Μπορεί να φτάει αυτό? Ευχαριστώ
  13. Καλημέρα forum... Ξαφνικά αντιμετώπισα το εξής προβλημα... Επειδή έκανα ένα γενικό συμμάζεμα στα καλώδια και άλλα συναφή πράγματα που υπάρχουν γύρω από το pc μου, προχτές περιχαρής, τα ξανασύνδεσα αλλά ανακάλυψα το εξης Εχω ενα mother) keyboard που το συνδέω στο midi IN της κάρτας ήχου (Terratec Phase και ένα tone generator που το συνδέω στο midi OUT της κάρτας ήχου. Όταν φόρτωσα την CUBASE SX3 ανακάλυψα ότι έχω σήμα από την κάρτα προς το tone generator αλλα ΔΕΝ ΕΧΩ σήμα από το motherkeybord προς την κάρτα. Στο Device Setup της Cubase τα πράγμα έχουν ως εξής: ALL MIDI INPUTS: MPU-401 (εδώ δε θα έπρεπε να φαίνετε η PHASE28?) DEFAULT MIDI PORTS: Phase28 (in & out) Έχω τσεκάρει αν τα καλώδια δουλεύουν. Αυτό που δεν μπορώ να τσεκάρω είναι αν το midi In της κάρτας έκαψε φλάτζα...! Τελος πάντως....αν έχει κανείς καμιά ιδέα να καταθέσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά
  14. Όχι....του Σπανουδάκη είναι από παλιότερο διαφημηστικό νομίζω!
  15. Και πάλι καλησπέρα... Έχουν περάσει αρκετές μέρες από τότε που τους έστειλα e-mail ζητώντας πληροφορίες αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Ουτε και από το τηλέφωνο κατάφερα να βρώ λύση...πρέπει να κάλέσω λέει στη εταιρία που ανέλαβε να κάνει το spot...η οποία εδρεύει στο εξωτερικό..κτλ...κτλ.. Αν κάποιος το έχει δει σας παρακαλώ πείτε μου που θα βρω αυτό το υπέρχο θέμα που έχει....Το χρειάζομαι για να το βάλω σαν χαλί σε μιά παρουσίαση που θα κάνω σε 15μέρες με θέμα την Ψυχοακουστική και βρήκα οτι ταιριάζει πάρα πολυ....!!! Please Help!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου