Προς το περιεχόμενο

Εκάτη

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Εκάτη

0

Φήμη

  1. Καλημέρες σε όλους! (δεν εξαφανίστηκα επι τούτου - έχω νετ μόνο στο γραφείο προς το παρόν) Περι ενοικίασης οργάνων στο εξωτερικό, από όσο έψαξα, ναι, παίζει ασφάλεια που μπορείς να πληρώσεις εξτρά και να είσαι καλυμένος σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά (πχ αν γίνει σεισμός 10R ;D και γίνει σμπαράλια; - η περίπτωση του εξοργισμένου πανκιού είναι γελοία απο μόνη της, θέλω να πω, δεν θα περίμενα κάτι καλύτερο!) Πάντως για νορμάλ (!) λογικά όντα και όχι αλαφροϊσκιωτα πλάσματα, πιστέυω ότι το σύστημα θα δούλευε. Ε,δεν είμαστε δα και όλοι κάφροι! Στην έρευνα μου τελικά βρήκα έναν οίκο στην Ελλάδα, στην Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς δεν λένε πολλά στο σαιτ τους για το πρακτικό του θέματος, τα διαδικαστικά κλπ. Περί ns vs. acoustic και γω παρότι άσχετη με το τσέλο, το θεωρώ λίγο ρίσκο να μπλεχτεί κάποιος πρωτάρης με κάτι τόσο "προχωρημένο". Κιθάρα πήρα πρώτα ακουστική - διέλυσα τα δακτυλάκια μου και μετά πήρα ηλεκτρική. Και πολύ αργότερα πήρα πετάλια... Θέλω να πω, πως αν δεν ξέρεις αλφαβήτα πως θα κάνεις πρόταση; Εν τέλει όταν πάει να μάθει κανείς είναι Κ.Ι.S.S (=keep it simple and stupid) Παρόλαυτά το NS φαίνεται πολύ αξιολογή επιλογή με intermediate φάση και πάνω. * Και εγώ ακόμα περιμένω απάντηση απο το ωδείο... :D Θα ψάξω και στο όπερα και αλλού... δεν βλέπω προκοπή!
  2. Mάλλον για κάτι τέτοιο λες! http://www.nedsteinberger.com/instruments/cello.php και τιμή: Ανεκτίμητη!!! :D * γύρω στα 3Κ.. * Αν βάλει κανείς και strap.. τύφλα να χουν οι stratocaster (!).. όλα τα λεφτά!
  3. Xαιρετε! Τι σουπερ - ντούπερ τσέλο είναι αυτό; Ακούγεται τρομερά ενδιαφέρον - να κουρδίζεται και σαν μπάσο! :) Θα το ψάξω στο νετ για αρχή μήπως βρώ περισσότερες πληροφορίες. Τα βιντεο που έστειλες, ιδίως ο αυτοσχεδιασμός Καλούδη είναι ε-ξαι-ρε-τι-κά! Φανταστικά 'ζεστός' ήχος! Χίλια ευχαριστω. Το όπερα το ξέρω! Είναι στην παλιά μου γειτονιά - αν εννοούμε το ίδιο - στην Πατησίων, πριν την Πλ. Αμερικής. Οντως, παλιότερα που χα δει, είχε καλές τιμές. Θα το τσεκάρω κι αυτό, ακόμα περιμένω απάντηση και από τους άλλους που είναι στην γειτονιά μου.. Οσο για το -γκουχ!- μπάτζετ.... Αυτή τη στιγμή είναι περιορισμένο. Και εννοώ πολύ... ;D Ελπίζω σε καλύτερες μέρες λοιπόν. Αν δω ότι μου ταιριάζει όντως σαν όργανο και προχωράω θα αποταμιεύσω για να πάρω κάτι αξιοπρεπές * Η πλάκα είναι ότι έξω, κυρίως Αμερική που είδα, μπορείς και να νοικιάσεις καλά όργανα και μάλιστα με πολύ συμφέρουσες τιμές (πάει με τον μήνα νομίζω)... Ετσι δοκιμάζεις για παράδειγμα και διάφορους κατασκευαστές, μεγέθη... Μακάρι να υπήρχε και εδώ κάτι αντίστοιχο!
  4. Xμ... στην Ν. Ιωνία που μένω η αλήθεια είναι πως δε βρήκα κάτι :( αλλά θα ψάξω και στους γύρω δήμους, δεν χανω και τίποτε. thanks!
  5. Καλημέρα σε όλους :) Zestair ευχαριστώ για την ανταπόκριση! Για το δοξάρι δεν το περιμενα να ναι τόσο σημαντικό η αλήθεια είναι. * Τελικά κατέληξα ότι όπως και αν κινηθώ, θα πρέπει να το δοκιμάσω πρώτα το όποιο τσέλο και όχι απο το νετ. Δεύτερον χθες ρώτησα σε ωδείο για μαθήματα. Κάνουν αποκλειστικά ιδιαίτερα το λοιπόν και είναι και κοντά μου - πολύ σημαντικό αυτό. Περιμένω να μου πουν πόσο θα στοιχίσουν τα δίδακτρα, τι ώρες μπορούμε κτλ. Νομίζω πως είναι το πιο σωστό τελικά. Να δω λίγο κάποια βασικά, να δω κι όλας αν τα "παίρνω" ;D Και αν όλα πάνε καλά να πάρω ένα σωστό όργανο. Αλεχάντρο, όσο για κακές παρέες.. ! Τέλεια θα ήταν, αν και το πιο πιθανό θα ήταν να ήμουν session σε ένα φίλο μπλακμεταλά (!) .. ή απλά να 'γεμίσω' δικές μου μελωδίες for fun! -Ποιες είναι οι πιο σοβαρές παρατηρήσεις που λές; ;D Καλημέρες!
  6. Kαλησπέρα BigAlejandro ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και την άμεση απάντηση σου! Η αλήθεια είναι πως θα θελα κάποια στιγμή σε 5 χρόνια πχ. να μην διώχνω μόνο τους ποντικούς! ;) Θα το λάβω σοβαρά αυτό υπόψιν. Αυτό δεν το χα σκεφτεί.. Δυστυχώς - bingo! - είμαι αρκετά επιβαρυμένη με ζημιές ήδη παρά το.. νεαρόν της ηλικίας ;D Στα συν ότι είμαι αμφιδέξια και θα χρειαστώ αρκετό χρόνο να αποφασίσω το πως βολεύει - υποθέτω. Προφανώς ένας δάσκαλος είναι μονόδρομος όντως για να μην το πληρώσω σε γιατρούς... Ευχαριστώ για την πολύτιμη συμβουλή. Κι εγώ στο τόμαν είδα ένα με 200 κάτι ευρώ - μαθητικό. Αρα καλύτερα να το ξανασκεφτώ και αυτό... Off-topic: Λατρεύω κοντράμπάσο, αλήθεια το ομόνυμο βιβλίο του Ζυσκιντ το χεις διαβάσει; Εκπληκτικό! Οσο για νότες υποθέτω πως δεν θα χω θέμα αν κάτσω και μελετήσω λίγο... Η μόνη μου επιφύλαξη η έλλειψη..τάστων Λολ.. Θα πάρω λίγο χρόνο να τα σκεφτώ ένα ένα αυτά που είπες, μιας και δεν είναι αποφάσεις που παιρνονται έτσι στον αέρα. Να δω αν μπορώ δηλαδή :) Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι
  7. Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Ξεκίνησα με την μουσική πρώτα με πιάνο (με την βοήθεια δασκάλου) και μετά με λίγη καθοδήγηση, αλλά κυρίως ως αυτοδίδακτη, έμαθα κιθάρα (και πάντα μαθαίνω...) Με την πάροδο του χρόνου οι μουσικές προτιμήσεις αμβλύνθηκαν, ξέφυγα απο γυμνασιακούς ψυχαναγκασμους του στυλ "είμαι ροκ, είμαι πανκ...'" κλπ. Αυτό σε συνδυασμό με την ορεξή μου για μάθηση και μουσικό πειραματισμό παντός είδους, με κάνουν να θέλω να μάθω κάτι εντελώς καινούριο. Και διάλεξα το τσέλο. Τα ερωτήματά μου είναι τα εξής: 1. Αν κάνω την απόπειρα να μάθω μόνη μου είναι χάσιμο χρόνου; (Εν προκειμένοις είναι τόσο δύσκολο που δεν έχω καμία ελπίδα; ;D ) Ποιες θα χαρακτηρίζατε εσείς τις μεγαλύτερες δυσκολίες αυτού του οργάνου για έναν αρχάριο; 2. Εστω ότι ξεκινώ έτσι μόνη μου, είναι πεταμένα λεφτά ένα entry level τσέλο πχ. των 300 ευρώ; Τεχνικά χαρακτηριστικά σας δίνω anytime. Ο λόγος που το σκέφτομαι έτσι "λάθος": Εχω ένα αρκετά άστατο πρόγραμμα λόγω επαγγέλματος (γραφίστας-εικονογράφος) οπότε είναι πιθανό να χάνω μαθήματα, όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό. Δεύτερον, το οικονομικό. Κοινός τόπος πλέον για τους περισσότερους, αλλά δεν παύει να είναι αληθές. Φυσικά δεν θέλω να "ακυρώσω" με κανέναν τρόπο τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία που θα μοιραστεί ένας δάσκαλος και ιδανικά σε δάσκαλο θα απευθυνόμουν για βοήθεια. Θέλω όμως να κάνω μια αρχική έρευνα πρώτα. Τρίτον: Ξέρω να διαβάζω μουσική (αν και πάει καιρός.. τόσα χρόνια ταμπλατούρες!) Τέταρτον: Θέλω να μάθω όπως και να χει :) Αν υπάρχει κάποιος εδώ που να γνωρίζει, θα εκτιμούσα πολύ τις συμβουλές του. Ελπίζω να εκφράστηκα με σαφήνεια και να μην σας κουρασα. Καλό απόγευμα
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου