Προς το περιεχόμενο

T@sos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από T@sos

  1. Απο το πρωί ψάχνω να βρω ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι να δω που γίνεται η δουλειά. Όπως και να έχει θα ελέξω το pc και αν είναι οκ θα του την πάω. Ελπίζω μόνο να μην μου ζητήσει και άλλα λεφτά αν πρόκειτε για δικό του λάθος.
  2. Καινούργια δεδομένα. ;D Χθες όταν την σύνδεσα επειδή δεν είχα κοντά μου το λουρί αναγάκστηκα για να την κουρδίσω να ακουμπήσω το πόδι μου πάνω στην μονάδα του υπολογιστή. (και την κιθάρα πάνω στο πόδι μου). Τελικά κατα 99% (μετά απο πολλές πολλές δοκιμασίες) με χτυπάει μόνο όταν ακουμπάω την μονάδα του υπολογιστή. Είναι λογικό αυτό?
  3. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Δεν έχω όμως δεύτερο ενισχυτή εύκαιρο. Θα δοκιμάσω και θας σας πω πάντως.
  4. Η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποιώ ένα πολύπριζο αμφιβόλου ποιότητας. Μπορείς να μου πεις πως μπορώ να ελέξω την γείωση του.
  5. Όπως τα λέει και ο τίτλος, η πρώτη η χορδή (η ψιλή η μι) με χτυπάει με ρεύμα. Όχι πάντα, αλλά σε διάφορες θέσεις όταν βάζω την κιθάρα με χτυπάει. Πριν καμια εβδομάδα την πήγα για σετάρισμα, ενώ πριν απο τότε ποτε δεν με είχε ξανατυχπήσει το ρεύμα. Λέτε να κάνανε καμια βλακεία εκεί πέρα ή υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω κι εγώ για να δω τι φταίει. Ευχαριστώ.
  6. T@sos

    boss gt 10

    Άκυρο, βλακεία έγραψα.
  7. Καλησπέρα. Τα ''συγχαρητήρια'' τα έχω δώσει με π.μ οπότε προχωρώ ακάθεκτος με 2-3 κολλήματα που έχω. Εν αναμονή μιας boss gt-10 (και του προγράμματος αυτού) και ''ολόφρεσκος'' σε αυτόν τον τομέα, θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1) Αν συνδέσω την Boss με τον υπολογιστή, θα μπορέσω να ηχογραφήσω ενώ παίζω? 2) Αν ναι, σε midi ή audio κανάλι? 3) Στην επιλογή κάρτας ήχου, θα επιλέξω κάτι που θα σχετίζεται με την πεταλιέρα ή πάλι την (μία και μοναδική) κάρτα που έχω. 4) Τι ακριβώς είναι το guitar rig? Software ή Harware. Είναι κάτι που μπορεί για παράδειγμα να αντικααστήσει η boss? Ευχαριστώ...
  8. Α οκ. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να τον πάρω ακόμα οπότε θα περιμένω να δω και την ''κριτική'' του. Εσύ τον αγόρασες ?
  9. Τελικά άκουσα τον φίλο απο πάνω, και μάλλον θα πάρω κάτι σε λαμπάτο χωρίς τα εφέ αφού θα υπάρχει η πεταλιέρα... Οι λαμπάτοι που είναι σε προσιτές για μένα τιμές είναι οι: http://www.thomann.de/gr/blackheart_handsome_devil_combo_bh15112.htm http://www.thomann.de/gr/epiphone_valve_senior_combo.htm http://www.thomann.de/gr/peavey_windsor_studio.htm ενώ εγώ έχω μια μικρή κλίση στον blackheart. Τι επιλογή θα κάνατε ανάμεσα στους 3 ?
  10. Ας μην ανοίξω νέο θέμα μιας και που το δικό μου εντάσεται εδώ. Μια γνώμη θέλω απλά. Θα πάρω την BOSS GT-10 (http://www.thomann.de/gr/boss_gt10_set_1.htm) και λέω να πάρω και έναν ενισχυτή στα 300 ευρώ μάξιμουμ. Κατέληξα σε αυτόν: (http://www.thomann.de/gr/line6_spider_iv_75112.htm), αλλά το μόνο που με κολλάει είναι τα ''αχρείαστα'' εφέ του. (Αχρείαστα λόγο της πεταλιέρας, μην παρεξηγηθώ.) Τι να κάνω? Παραβλέπω τα εφέ και τον παίρνω ή δεν αξίζει και κοιτάω για κάτι άλλο στα 300 που επειδή δεν θα έχει τα εφέ τα αντίστοιχα χρήματα θα ''πέσουν'' στην ποιότητα του ήχου...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου