Προς το περιεχόμενο

JollyJokker

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    271
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από JollyJokker

  1. ψιλομούφες? να πει κανείς πως δεν είναι κάτι το εξωφρενικό να το δεχτώ. αλλά μούφες???????
  2. thank you asprados! (καλά...γιατί δε μου το "γύρισε" η αναζήτηση?) ::) ???
  3. όντως...σύμφωνα με αυτά που ειπώθηκαν εδώ, καλό θα ήταν να είναι σαν τους Alchemist (παρ'όλο που δε μου άρεσαν για τα λεφτά τους). Θα είναι όμως?
  4. Superfunk, αν σου είναι εύκολο, προσπάθησε να ανεβάσεις και video ωστε να μπορέσουμε (όσο γίνεται) να καταλάβουμε και πως ακούγεται. thanks και πάλι :)
  5. Ευχαριστώ. Γνώριζα για την Fryette και γι'αυτό παραξενεύτηκα. Άρα μιλάμε για κάτι που δεν έχει καμία σχέση με την VHT πέρα από το logo?
  6. ήδη το δοκίμασα. ακόμα και το Harmony Central δεν έχει τίποτα. Παρα μόνο την περιγραφή, όπως και τα άρθρα του Noiz. Ρωτάω συγκεκριμένα αν κάποιος τους έχει δοκιμάσει ή ακούσει.
  7. Καλησπέρα σε όλους, Έχει κανείς δοκιμάσει τους νέους VHT combos? (e.g. http://www.thomann.de/gr/vht_lead_20_combo_av_gt1_20.htm) Πρόκειται για classic VHT ή έχουμε μία ακόμα Boutique να περνάει στο mass production με μέτρια ως κακά αποτελέσματα? Στον τομέα του Gain ξέρουμε που κινούνται? Θα έλεγε κανείς πως πρόκειται για VHT ή έχουμε κάτι σαν τους Alchemists της Bogner....κάποιου είδους "εκφυλισμό"? Ευχαριστώ ~JJ
  8. χαχα! έλα ρε συ, δεν πρόσεξα πως είσαι εσύ! μια χαρά αλλά ζαχαρώνω μία Kramer 620 και παίζει να την δώσω! lol θα δείξει... by the way, και της Washburn το finishing δεν ήταν πολύ καλό στο binding... :P 8)
  9. δεν μπορείς να είσαι σίγουρος στο αν καταλήξει να είναι όντως των ονείρων σου... άλλο τι περιμένεις και άλλο τι καταλήγει στα χερια σου...
  10. μα δεν είναι μόνο η αίσθηση και το παίξιμο. Αν προσπαθήσεις να δεις το βάψιμο ειδικά στα bindings... τι να πω. τρελό πασάλημα. binding υπάρχει αλλά έχει πασαλήψει και την ταστιέρα, έχει κάτσει πάνω στο χρώμα το ίδιο... έλεος. η ανηψιά μου που είναι 5 πιο ευθείες γραμμές τραβάει με ένα πινέλο στο χέρι. Παιδιά... κάποιες εταιρείες βασίζονται στην ποιότητα για την εξέλιξή τους. Άλλες στο Marketing. Κατ'εμέ, η Schecter ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία...
  11. λάβε υπ'όψη σου πως όσα και αν πληρώσεις για handmade όργανο η μεταπβλητική του αξία είναι πάτος... δεν πα να έδωσες 4000.... πάνω από 600 κανείς δε θα στην πάρει... (την έχω πατήσει έτσι, γιαυτό το λέω)
  12. μία επέμβαση θα ήθελα να κάνω και αποχωρώ καθώς το αίτημα του Άρη είναι ιδιαίτερα "πλατύ" και προσφέρεται στο να λέει ο καθένας ο,τι πιστεύει (ή αλλιώς το κοντό και το μακρύ του ;D ;D ;D). η παρένθεση που έχω να κάνω αφορά τις Schecter. Δεν έχω γενικά παίξει με πολλά όργανα στη ζωή μου και πιο συγκεκριμένα δεν έχω αγγίξει hi-end όργανο (εκτός από Kramer Nightswan και ESP Kamikaze). Έχω μία καλή εικόνα όμως του τι παίζει σε "μετρια προς καλά" όργανα καθώς αυτή είναι και η αγορά που με αφορά. οι Schecter είναι Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ έχω αγγίξει ποτέ από άποψη finishing σε τάστα, bindings, χρώμα, δέσιμο κτλ. Και όταν η συζήτηση εμπεριέχει κομμάτια όπως Charvel δεν καταλαβαίνω σε τι μπορουν να συγκριθουν οι Schecter. οι Schecter είναι μετριοκακές κιθάρες που το μόνο που έχουν είναι fancy inlays και design σε συνδυασμό με EMGs για να προσελκύουν τις μικρές ηλικίες. .......αφληστε που είναι και τρελοί spammers.... μην δώσετε ποτέ το emails σας σε Schecter site! 20 φορές unsubscribe έχω κάνει και...
  13. H Rich Bich είναι τρελή κιθάρα αλλά και κούκλα! έτσι...να αρέσει σε λίγους και καλούς! ;) ;) ;) ;) Για όσους δεν ξέρουν, οι Rich Bich έχουν "εξυπηρετήσει" από SLash και Aerosmith μέχρι και τους Candlemass. 8)
  14. Μπουτίκ ξε-μπουτίκ εγώ στις αγγελίες του noiz όλο "μπουτικ" ενισχυτές βλέπω τον τελευταίο καιρό... Mesa, Sοldano... και αν αναλογιστεί κανείς το πόσα άτομα έχουν στην Ελλάδα τέτοιο εξολισμό....αναλογικά με πόσα Spider έχουν μπει σε σπίτια σήμερα και πόσα πωλούνται στις αγγελίες... κάτι μου δείχνει.... μου φωνάζει: "ψιτ! κάτσε στο ενάμιση χιλιάρικο (ε...είπαμε... όχι και Spider) το πολύ και είσαι καλυμμένος!!!"
  15. κι εγώ μέσα. 40 euro είναι το δικό μου. count me in!
  16. Μου αρέσει το ipad αλλά με τίποτα δε θα διαθέσω τα χρήματα να το αποκτήσω... όπως και (δεν) έκανα με το iphone, όσο και να μ'αρεσε... :P
  17. privilege escalation με χρήση buffer oveflow. Σχεδόν ανα εβδομάδα βγαίνουν καινούργια vulnerabilities. και τα περισσότερα malware στοχεύουν upatched συστήματα.
  18. Ένα worm/virus που είναι φτιαγμένο να μολύνει Windows συστήματα είναι σχεδόν απίθανο να μολύνει Linux. Αυτό ισχύει και αντίστροφα. Μalware υπάρχει για κάθε OS. @koraxprs: Πουθενά δεν είναι κανείς ασφαλής. Μόνο αν έχεις το δικό σου self-developed OS... κάτι που δε θα συμβεί ποτέ. Το ζήτημα ασφάλειας στο Linux σε σχέση με άλλα πιο δημοφιλή λειτουργικά είναι ένας μύθος. Όταν το 90% του πλανήτη χρησιμοποιεί WinXP τότε είανι φυσικό οι περισσότερες επιθέσεις να έχουν στόχο το συγκεκριμένο λειτουργικό. Το Link που παρέθεσες είναι λίγο αναληθές... ;) κάποιο κακόβουλο λογισμικό έτσι και μολύνει ένα π.χ. service να είσαι σίγουρος πως δεν του είναι και τίποτα να κάνει privilege escalation. ειδικά αν είναι γραμμένο από έμπειρο black hat. Αυτή η ασφάλεια που λες παρέχεται μέσω του chroot το οποίο δεν είναι και εύκολο να το στήσεις για κάθε service. Τα WIndows σίγουρα έχουν αδυναμίες π.χ. SMB αλλά και τα Linux έχουν τα προβλήματά τους...και συγκεκριμένα το χειρότερο είναι το ότι κάθε patch έρχεται από το community... άρα τα zero day attacks είναι πιθανά αφού κάθε patch αργεί να βγει σε σχέση με λειτουργικά από vendors όπως τα Solaris, Windows κτλ. Μεγάλη κουβέντα η ασφάλεια...και η αγαπημένη μου!
  19. καλά από ήχο οι Horus και Dillinger δεν παίζονται... ειδικά μια ενός φίλου με Bare Knuckle Warpig επάνω... απλά η κιθάρα είναι αλλού! καλά...το μπράτσο ειναι απίθανο! Έπαιζα και δεν μπρούσα να πιστέψω το τί έκανα! Με εκείνη την κιθάρα είναι σαν να παίζω με το πραγματικό 100% των δυνατοτήτητων μου... συνειδητοποίησα ότι τόσο καιρό έπαιζα με το 70-75%... τρομερή εμπειρία. (για όσους ξέρουν, έχει μανίκι παρόμοιο με το θρύλο που ακούει στο όνομα.... Nightswan... ;))
  20. πάρε μια Caparison Horus και θα με θυμηθείς. Από κάθε άποψη είναι Elite όργανο για το είδος που θές. ;)
  21. Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς αλλά τους Fates Warning ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να τους χάσω τώρα που έρχονται!!! ;D ;D ;D
  22. Sepultribe, παρακολουθώ τη συζήτηση και θα ήθελα να σου πω δυο πράγματα, μην τα πάρεις στραβά... ;) αρχικά. οι ήχοι που θέλεις να επιτύχεις δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους. Από την άλλη, και να πάρεις Mesa Boogie που λες πως είναι ήχος που θες (αν και πολυ θεοποιημένους τους έχεις), που θα τον βάλεις? που θα τον ανοίξεις? νομίζεις πως όλοι όσοι ακούς έχουν θηρία σπίτια τους? δε νομίζω (ειδικά μετά τον ερχομό του modeling)... Μην υποτιμάς τα πετάλια. Τα πετάλια είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κεφάλαιο στον ήχο της κιθάρας. Και αν ψάξεις θα δεις ποιοι έπαιζαν και με τι και θα εκπλαγεις. Αν εξαιρέσεις τα τελευταία χρόνια (π.χ. Hatebreed), το metal βασιζόταν πολύ σε pedals (δεν αναφέρομαι σε MT-2 φυσικά). Αν θέλεις να μάθεις πως μπορείς να επιτύχεις metal ήχο κτλ, ρώτα ελεύθερα... μη γίνεσαι όμως εριστικός και απόλυτος στην άποψή σου. Αυτή τη στιγμή στο thread σου συμμετέχουν κάποιοι από τους παλαιότερους μουσικούς-members με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία. Δεν τους γλείφω. Απλά αξιοποίησε το γεγονός ότι προθημοποιηθηκαν να σε βοηθήσουν. Δεν έχουν όλοι την τύχη να τους απαντάνε στα threads τέτοια άτομα-εγκυκλοπαίδειες (1 φορά μου έτυχε). Αξιοποιήσε το αυτό για να μάθεις πράγματα που δεν ξέρεις και να αποβάλλεις ανακρίβειες που προφανώς έχεις (no offense) ;) Από την άλλη φαίνεται πως έχεις λίγο συγκεχυμένα τα πράγματα στο μυαλό σου. Μου θυμίζεις ένα φίλο μου που είχε για Ευαγγέλιο τα Total Guitar & Guitar World. Δεν υπάρχουν στερεότυπα. ΕΙΔΙΚΑ στο Metal! ο Dimebag έπαιζε με Sοlid State, ο LaRocque με pedals της DIgitech, ο Pete Blakk με Gibson, o Satriani με pedals, ο Schuldiner με Hybrid head των 300$... Είμαι μεταλλάς κι'εγώ 17 χρόνια τώρα (29 είμαι). Έχω περάσει από speed (heavy δεν άκουσα πoτέ), σε thrash, doom, death (Tampa scene), progressive κτλ και πλέον ακούω όλα αυτά αλλά και 432454 άλλα είδη μουσικής. Ασχολούμαι με την κιθάρα από τα 15 μου. Στα 18 μου κι εγώ έλεγα αυτά που λες. Αλλά θα περάσει καιρός, θα παίξεις με όλα τα είδη εξοπλισμού και πολλές από τις τωρινές σου απόψεις θα διαψευστoύν....και θα χαμογελάς ;) Είναι καλό πάντως το ότι ψάχνεσαι. απλά έχε αυτιά και μάτια ανοιχτά και ρούφα ότι ακούσεις εδώ σαν σφουγγάρι. (καλά κάνεις και λες πως δεν είσαι μικρός σε ηλικία. αλλά σκέψου πως πολλοί από όσους σου μίλησαν ίσως να έχουν πάνω από τα 2πλά σου χρόνια :) ;))
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου