Προς το περιεχόμενο

RippedKilt

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από RippedKilt

  1. ευχαριστω καταρχάς που πατήσατε το θέμα μου! Σκέφτομαι να αγοράσω μια e-mu 0404 η οποία απ' οτι εχω ακουσει ειναι αξιοπρεπέστατη σχετικά με την αξία της. Πρωτον! Εχω μετριο pc (3.0ghz 1giga ram). θα μπορώ να ηχογραφώ άνετα? Δεύτερον! Μπορω να ηχογραφω αυτόματα μονο μεσω απο τα πετάλια μου? ή χρειαζομαι ενισχυτη, μικροφωνο, κοκ? Τριτον! Χρειαζομαι και κονσολα? Τεταρτον! Και καποιο προγραμμα? Ποιο προτείνετε? και αν γινεται να το βρω δωρεαν! ευχαριστω, ελπιζω να καταλαβαίνετε εναν αρχαριο που ψήνεται να κανει μουσική!
  2. ευχαριστω καταρχάς που πατήσατε το θέμα μου! Σκέφτομαι να αγοράσω μια e-mu 0404 η οποία απ' οτι εχω ακουσει ειναι αξιοπρεπέστατη σχετικά με την αξία της. Πρωτον! Εχω μετριο pc (3.0ghz 1giga ram). θα μπορώ να ηχογραφώ άνετα? Δεύτερον! Μπορω να ηχογραφω αυτόματα μονο μεσω απο τα πετάλια μου? ή χρειαζομαι ενισχυτη, μικροφωνο, κοκ? Τριτον! Χρειαζομαι και κονσολα? Τεταρτον! Και καποιο προγραμμα? Ποιο προτείνετε? και αν γινεται να το βρω δωρεαν! ευχαριστω, ελπιζω να καταλαβαίνετε εναν αρχαριο που ψήνεται να κανει μουσική!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου