Προς το περιεχόμενο

Shadowplay

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    50
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Shadowplay

0

Φήμη

  1. Οχι αδερφε ουτε καν! Δεν εχω θεμα με τα watt . Απλα η συγκεκριμενη σειρα hiwatt βγαινει 50 και 100. Στο παρελθον που το ειχα ψαξει παλι με εναν twin reverb 22watt με jensen ηχειο ηταν υπεραρκετος να παιξεις παντου! Οποτε δεν εχω κολλημα να ειναι 50 watt
  2. hiwatt βρισκω κεφαλη με 500 ευρω στο e-bay και τον combo με 800. Τωρα αυτο με την κεφαλη ειναι ενα αλλο θεμα που με προβληματιζει. Αν τσιμπησω αρχικα μια κεφαλη δεν θα εχω θεμα με τον ηχο στο εκαστοτε μαγαζι/club ? Αν παιζω με τα ηχεια του εκαστοτε μαγαζιου θα αλλαζει ο ηχος δραματικα? Ιliasaek καλο μου ακουγεται! Τωρα δεν ξερω μηπως ο hot rod με βολευε καλυτερα. Schreivox δεν πολυσκαμπαζω απο ενισχυτες απλα ετυχε και ακουσα τον hiwatt σε live και μου αρεσε αρκετα και επισης με τον συγκεκριμενο hiwatt hi-gain 50 παιζουν αρκετες μπαντες πανω στο στυλ που παιζω και εγω. Μεχρι εκει μπορω να πω την αποψη μου . Απο εκει και περα και εγω ψαχνοντας παω μιας και δεν εχω εμπειρια . Thanx για τον χρονο σας! ;)
  3. Καλη χρονια,υγεια και ευτυχια σε ολα τα αλανια του noiz! Μπαινω κατευθειαν στο ψητο! Ειμαι σε αναζητηση ενισχυτη . Εχω βαλει στο ματι τον hiwatt hi-gain 50 combo αλλα επειδη ειμαι ψιλοασχετος απο ενισχυτες , επαιζα παντα απο p.a με πεταλιερα. Τωρα ομως ηρθε η ωρα να τσιμπησω ενισχυτη. Το μπατζετ ειναι 500-700 ευρω ειτε του κουτιου ειτε για μεταχειρισμενο. Οπως προειπα εχω μια αγαπη για τους Hiwatt και για το συγκεκριμενο μοντελο ομως θα ηθελα πολυ να ακουσω γνωμες. Το στυλ που παιζουμε με την μπαντα μας ειναι new wave/alternative και για ηχο ψαχνω κατι παρομοιο με μπαντες οπως : the killers, white lies, editors, depeche mode. Δεν θελω κατι πολυ βαρυ αλλα ουτε και πολυ grunge. Στο παιξιμο μου δεν υπαρχουν σολιες και τετοια κολπα. Ρυθμικα απλα πραγματακια και μπασιματα με γκαζια στα ρεφρεν. Για πειτε γνωμες ρε αδερφια! 8) Υ.Γ εχω βαλει και στο ματι την πεταλίερα της tc την nova system. Πολυ ωραια delay και reverb.Τι λετε?
  4. οχι οχι.για αθηνα μιλαμε και κοντινες περιοχες.σκηνοθετης φωτα μηχανηματα κολπα ειναι κομπλε.για χωρο ψαχνουμε.κατι παρομοιο με το βιντεο που εβαλα
  5. και κανενα αρχοντικο παλιο σπιτι κανει! :P
  6. Καλησπερα φιλοι μου.μολις τελειωσαμε με την μπαντα μου το πρωτο τραγουδι μας και ψαχνουμε χωρο για βιντεο κλιπ.οποιαδηποτε προταση για χωρο ειναι δεκτη,στο ψαξιμο ειμαστε ετσι κι αλλιως.ειδικα κανενα νοσοκομειο παλιο εγκαταλελειμενο,κανενα κτιριο με γραφεια,κατι τετοιο.για αθηνα μιλαω.για να γινω πιο συγκεκριμενος κατι τετοιο. ευχαριστω
  7. χαχα!οχι προς Θεου.δοκιμαστικα θα το κανουμε.θα παμε σε στουντιο..απλα ρωτησα να μου λυθει η απορια
  8. χαιρετω ολα τα αδερφια!!τις επομενες ημερες προκειται με την μπαντα μου να ηχογραφησουμε 3 κομματια δοκιμαστικα για να αποφασισουμε πιο θα γραψουμε πρωτο σε στουντιο.αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι το εξης.επειδη αρεσκομαι να χρησιμοποιω reverb στα φωνητικα και λογω στυλ μουσικης που παιζουμε στο τελικο μιξαρισμα θα πρεπει να reverbαρω ολο το κομματι και τα οργανα να υπαρξει μια σχετικη αρμονια σε ολο το κομματι?στο μπασσο επισης θα μπει αρκετο distortion .πρεπει να ακολουθησω την ιδια διαδικασια?δοση distortion παντου..?κ.ο.κ. ευχαριστω εκ των προτερων! ;)
  9. εχω ενα site που λεει με τι παιζει ο τυπος.επειδη σε λιγο θα παω να παρω χορδες,καποια προταση?
  10. Καλημερα αδερφια.εχω μια Fender Telecaster Bigsby '69. θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει ενα σετ χορδων να πλησιαζω τον ηχο στο παρακατω κομματι που βγαζει η κιθαρα απ το 1.23 εως το 2.04?ευχαριστω!
  11. λοιπον !φτιαχνουμε με την μπαντα μου ενα χωρο αρκετα μεγαλο για να κανουμε τις προβουλες μας και να αραζουμε.ψαχναμε για κονσολα και καταληξαμε σε αυτες τις δυο http://www.thomann.de/gr/phonic_phhb18fw_helix_board.htm http://www.thomann.de/gr/behringer_xenyx_2442_usb.htm.ποια μου προτεινετε?η πανω κατω στα ιδια λεφτα αν εχετε καποια αλλη προταση!ευχαριστω εκ των προτερων! :)
  12. Πολλες ηταν οι καλες αλλα αυτες που ξεχωριζω ειναι- Iron Maiden 2-08-2008 Editors-White Lies 18-6-2009
  13. ειδα πριν λιγο στα tracking details και ελεγε το παρακατω μηνυμα -Hφrsching International Hub - Non-Compatible in Transit- εχει τυχει ποτε σε κανεναν απο αγορα απο dv247?thanx! ???
  14. Shadowplay

    Rufus Huff...

    πω πω αυτη η αμερικανια θεε μου!!ελεος!ζητω η union jack! ;D ;D
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου