Προς το περιεχόμενο

nikoskor41274

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    431
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Μπάσο
    Πλήκτρα
  • Day job
    Software Engineer
  • Τόπος
    ΑΘΗΝΑ

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή nikoskor41274

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα thanx για την απάντηση. Πρέπει να το είχα διαβάσει τότε αλλα γεράματα που να θυμάμε ;D Λοιπον καταρχήν βρισκομαι Αθήνα. Δευτερον απο αυτά που δίαβασα μόνο ό δάσκαλος που αναφέρθηκε θα κοιτάξω καθως christof κλπ που αναφέρονται δεν βρήκα τπτ. Εσύ τελικά που κατέλιξες πείρες thomann κόντρα που έλεγες και άν ναί παλέυετε για αρχή?
  2. Καλησπέρα Επειδή έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά το θέμα κοντραμπάσο θα ήθελα να μου προτείνετε αν γνωρίζετε καταρχήν κάποιον καλό τζαζίστα δάσκαλο και αν γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια όσο το δυνατόν φτηνή λύση για αρχή γιατί το 1000 τουλάχιστον που έχω δει ότι παίζουν οι τιμές μου πέφτει αδύνατον σε αυτή τη φάση να τα βρω. Αν γνωρίζετε να υπάρχει ενοικίαση και εν καιρό αγορά ενός οργάνου θα ήταν το βέλτιστο. Και ότι άλλο από όποιον έχει περάσει από το στάδιο του ηλεκτρικού στο κόντρα ευπρόσδεκτο ;D ;D ;D. να σημειώσω ότι με ενδιαφέρει η τζαζ καθώς και ότι γνωρίζω walking , αυτοσχεδιασμό , τζαζ θεωρία κλπ. οπότε θέλω τα μαθήματα για να πάρω τον αέρα του οργάνου τεχνική κλπ. Τα ωδεία θα ήθελα να τα αποφύγω γιατί κρύβουν έξτρα έξοδα όπως εγγραφές κλπ και επί πλέον δεν είναι και από ώρες ευέλικτα συνήθως. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. Τελικά αποφάσισα να το κάνω μόνος μου. Λέω δεν είναι και πυρινική φυσική. 8) Καταρχήν να πώ ότι δεν βρήκα γίωση να υπάρχει. Μονο τα καλώδια απο τα ποτενσιόμετρα και τους μαγνήτες κλπ. Όποτε έκανα shielding με ταινία χαλκού. Καί πήρα και ένα καλωδιάκι για γείωση. Αφού τελειωσα με το cavity έκανα κόλιση τη μία ακρη απ το καλωδιάκι της γίωσης πάνω στο χαλκό και την άλλη άκρη στο στην είσοδο που μπάινει το βίσμα. Αποτελεσμα. Δέν έχω ήχο !!! Όποια βοήθεια για να αποκτίσω και πάλι ήχο ή τη κάνω λάθος θα ήταν παραπάνω απο ευπρόσδεκτη. Παραθέτω 2 φώτο. η μία έιναι απο το cavity και η αλλη η είσοδος του βισματος που έχω κολίσει το μαυρο καλωδιάκι της γείωσης.
  4. Το μαύρο καλώδιο που αναφέρεσε βγαίνει μόνο του απο το σώμα. κατα σειρά απο αριστερά προς τα δεξία έχει 3 τρύπες απο το σώμα που βγάινουν καλώδια. απο τη πρώτη βγάινει ζευγάρι ένα μαυρο και ένα κόκκινο. Απο τη μεσαία βγαίνει ένα κίτρινο μόνο του και απο την δεξιά που αναφερθήκαμε βγαίνει ένα μαυρο μόνο του. Υπάρχεί και ένα ποιο χοντρό κόκκινο που βγαίνει απο την είσοδο του βύσματος. Έκανα έναν έλεγχο και δεν είδα να είναι κάποιο στον αέρα. όλα τα καλώδια είναι πάνω σε ποτενσιόμετρα. Δέν υπάρχει κάποιο κομμένο κλπ.
  5. ναί σωστά τωρα που το δοκιμάσα και το πρόσεξα αμα ακουμπάω τι γέφυρα κανει θορυβο τον ίδιο αλλα αν κράταω γέφυρα και ακουμπάω χορδή όχι δεν το κάνει. όπότε τι κάνω? τι "επέμβαση" πρέπει να κάνω στα ηλεκτρικά? αν γνωρίζεις φυσικά.
  6. Καλησπέρα Έχω ένα θέμα με το μπασάκι που έχω. Όταν ακουμπάω τι χορδή κάνει ένα τσικ. Απο σετάπ οκ τα κάνω μόνος μου αλλα απο ηλεκτρικά, καλώδια κλπ δεν γνωρίζω πολλά. Το μπάσο έιναι και το μοναδικό μου και είναι entry level yamaha rbx 170 λόγο κρίσεως και δεν με πέρνει οικονομικά για αλλαγή μπάσου προς το παρόν και ούτε αλλαγές σε ηλεκτρικά ,pots κλπ. Όπότε υπάρχει καποιος τρόπος να κάνω κάτι και να μην ακουγετε αυτός ο ήχος? γιατι ειδικά σε πρόβες σε στουντιο είναι εντονο. Παραθέτω συννημένα και μια φώτο το μπάσο απο μπροστά και μια πίσω τα ηλεκτρικά.
  7. nikoskor41274

    An impro on the piano

    Αυτο με μια φωνη θεατράλε ενα στύσιμο δλδ τυπου tiger lilies, dresden dolls με στιχους θα γινότανε ωραίο σαν γενικη εντύπωση. Και σαν filler σε θέατρο κλπ πάλι καλό. Σαν impro είναι μικρό και μονότονο.αλλα έχει ένα ενδιαφέρον απο θέμα διάθεσης. Έχει τη πλάκα του οπως προ ανέφερες.
  8. Αν δεις στο shop έδω https://www.steinberg.net/en/shop/education/educational_products.html δλδ δίνει μονο το elements version σε educational. Αρα έχει τις διαφορές που έχει το elements το κανονικό με το pro.
  9. Για οποίον ενδιαφέρεται Μαλλον έγινε νωρίτερα σήμερα . οποτε δεν είναι live . ;D https://www.youtube.com/watch?v=NYblpyVo_cc#t=349
  10. Καλημερα σας Επείδη σκέφτομαι να προβώ στην αγορά του Yamaha P 35 σύντομα έχω την εξής απορία που μπορεί να είναι και χαζη ;D Εχει 32 πολυφωνία το συγκεκριμένο. Επειδη έχει midi έξοδο και σκοπεύω να το περναω απο pianoteq vst. Η πολυφωνία παραμενει 32 καί μέσω midi η ισχυέι η πολυφωνία του vst? Ευχαριστώ
  11. nikoskor41274

    Coma - Out of Time

    Πολύ ωραίο nicolas!!!
  12. Στις παλιές να προσθέσω την φοβερή σειρά Moonlighting. Ελληνική τότε μετάφραση Αυτος, Αυτη και τα μυστήρια. Που ήταν και οι αρχές της καριέρας του bruce willis.
  13. Καλησπέρα έγω έκανα στο Φακανά πριν χρόνια με καποιον Χρονόπουλο δεν θυμάμαι το μικρο του ο οποίος έκανε μόνο flamenco . Αλλα τώρα δεν υπάρχει τμήμα τέτοιο απο ότι είδα. Αν μπορέσεις να τον βρέις με το όνομα η να ρωτήσεις ήταν καλός και γνώστης.
  14. Αν πάντως δεν βγάλεις ακρη με δασκαλο υπαρχει και αυτος που είχα κανει ενα διαστημα και ειναι πολυ καλα τα μαθηματα και η δομη κλπ http://www.bluesharmonica.com/
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου