Προς το περιεχόμενο

tubarao

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    31
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Μπάσο
  • Day job
    aa
  • Τόπος
    aa

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή tubarao

1

Φήμη

  1. Οι beatles, οι rolling stones και ο Bowie δεν είναι μεγάλοι γιατί πούλησαν πολύ και επηρέασαν όσους ενδιαφέρθηκαν να επηρεαστούν. Έχουν ξεπεράσει αυτό το στάδιο προ πολλού. Οι beatles, οι rolling stones και ο Bowie είναι icons του δυτικού πολιτισμού και επηρέασαν/επηρεάζουν ακόμα και άσχετους με την τέχνη που παρήγαναν συνειδητά ή ασυνείδητα. Καλώς ή κακώς το 2300 όταν κοιτάνε προς τα πίσω το έργο τους θα μελετάνε ως λαική τέχνη της εποχής μας. Οι Deeo Purple από την άλλη (τεράστια μπάντα) είναι ο ορισμός του εμβληματικοί στο χώρο τους, δηλαδή μια υποκουλτούρα του δυτικού πολιτισμού. Ίσως οι καλύτεροι, αλλά μιλάμε για διαφορετικά πράγματα. Όσο για την εικόνα, δεν υπάρχει κάποιος που παρουσιάζει δουλειά του δημόσια και δεν φροντίζει να "πουλήσει" και εικόνα, από τους κλασικούς που βάζαν τα καλά τους και την περούκα τους για να παίξουν στην αυλή μέχρι την taylor swift. Όσο για το ροκ, προοδευτικό ή απλοικό, βασίζεται σε ακραία εικόνα, είναι χαρακτηριστικό του που φροντίζουν να διακρίνονται σχεδόν όλοι οι εκπρώσοποί του.
  2. Τι εννοεις; Δεν σου αρεσουν οι φεραρι; ;)
  3. warchief, αν σου αρεσε ο svt και δεν βιαζεσαι να το παρεις γρηγορα το μηχανημα, θα σου ελεγα να στησεις καρτερι για κανεναν ampeg v4 τον παλιο απο τα 70's ή v4bh το reissue που εβγαινε μεχρι πριν λιγα χρονια.Το συνδιαζεις και με μια 4*10 και εισαι αρχοντας κ σιγουρα ξεμπερδευεις με λιγοτερα απο 1500 συνολο.Επισης σκεψου και το βαρος.Το κακο ειναι οτι τους βρισκεις δυσκολα, αλλα νομιζω πως αξιζει.
  4. Αν θες την αποψη μου, πριν ξεκινησεις το προτζεκτ αφιερωσε λιγο χρονο στο να καταλαβεις πως λειτουργει το καθε τι,πως πρεπει να συνδεθει,τι προφυλαξεις να παρεις κλπ.Μην ξεχνας οτι για εναν αρχαριο ειναι απελπιστικα ευκολο ακομα και να γινει ψητος με μια λαθος κινηση.
  5. παιδια ο τι και να λετε μπροστα στην debbie ολες αυτες ειναι οδοντοκρεμες... ;D και ναι μου αρεσουν οι μπλοντι.(το αρθρο θηλυκο, μην μας κατηγορησουν οτι χρησιμοποιουμε αρσενικο αρθρο ενω αναφερομαστε ΚΑΙ στην "ξανθουλα") οσο για σενα σαντρο, ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΝΟΙΖ ΚΑΦΕ ΤΩΡΑ!! ;D
  6. Αλεχαντρο εισαι σεξιστης,λες οτι δεν παιζει τρομερα μονο και μονο γιατι ειναι γυναικα.. ;D ;D ::)
  7. Η Ταλ ειναι πολυ ομορφη και παιζει τρομερα. Ή μηπως... Η Ταλ παιζει τρομερα και ειναι πολυ ομορφη. Ειμαι ακομα σεξιστης-ρατσιστης?Αν ναι ποσο??
  8. Η γκιμπσον ειχε κυκλοφορησει καποιες βε χωρις γωνια. Τωρα το που θα τις βρεις ειναι αλλο θεμα..
  9. Παρε μια φεντερ φλαινγκ βε που δεν εχει κλιση. ;D ;D Μα πραγματικα τι περιμενεις να ακουσεις απο εδω? Εχεις 2 επιλογες. 1.την θες,την παιρνεις. 2.δεν σου κανει, δεν την παιρνεις. τοσο απλο..
  10. Ναι, αυτο ειναι ακριβως.Πιανουν χαμηλοτερα κουρδισματα, μπαινοντας κατα καποιο τροπο και προς τα χωραφια του μπασου.Τωρα η εκφραση "βαρυς τονος" ακουγεται πολυ παρεξηγισιμο.
  11. απλα δεν θα εχεις καθολου intonation.Οι αποστασεις των ταστων υπολογιζονται βασει της κλιμακας της κιθαρας.Οσο μεγαλυτερη τοσο μεγαλυτερες οι αποστασεις. Ε, ναι λεγοντας gibson εννοησα τις κλασσικες της εκδοχες.
  12. Ενταξει αμα σε φτιαχνει η ιδεα να καταστρεψεις μια gibson και χρηματα, της βαζεις και καινουρια ταστιερα.Οκ θα χεις κανα δυο λιγοτερα ταστα, αλλα τι εγινε??Η απλα, με τις ιδιες προυποθεσεις, floyd rose. Παντως ακομα να καταλαβω αν το προβλημα ειναι α)η γωνια του μπρατσου, β)το υψος της γεφυρας ή γ)η τοποθετηση της κατα μηκος του σωματος. Oπως και να χει και στις τρεις περιπτωσεις καποιος θα επρεπε να καταλαβει οτι απλα δεν του κανουν οι gibson και να το παρει αποφαση να ψαξει κατι αλλο.
  13. Ρε παιδια τι ειναι αυτα που λετε? Σχεδιαζετε να αλλαξετε την κλιμακα της κιθαρας?Μηπως θα πρεπει να αλλαξετε και τις αποστασεις των ταστων?Δεν γινονται αυτα με τιποτα. Παντως αν το προβλημα ειναι η γωνια που κανει το μπρατσο με το σωμα εχετε υπ οψιν πως η gibson ειχε βγαλει καποιες sg απο το 1972-1974 καθως και flying v που δεν ειχαν καθολου γωνια.Ψαχτειτε για κανενα reissue αν δεν μπορειτε να τις συνηθισετε οπως ειναι.
  14. φιλος, αν θες, δινω πληκτρολογιο διαλεγμενο αναμεσα σε 200 διαφορων σειρων κ ελεγμενο απο τεχνικους της νασα.εχει σχεδιαστει ειδικα για να γραφει ελληνικα! Στην τιμη θα τα βρουμε...
  15. Φιλε, προφανως κανεις πλακα ετσι?Και εκτος αυτου, νομιζεις πως απευθεινεσαι σε ζωα αν κρινω απο τον τροπο που μιλας.Μαθε λοιπον οτι ενα wv beatle οσο καλες ζαντες κ να του εχεις βαλει κ ο τι ελεγχο κ να εχει περασει απο τον θεο τον ιδιο, δεν προκειται ποτε να αποκτησει αξια μεγαλυτερη απο μια πορσε κ ας ηταν κ το χειροτερο αυτοκινητο της χρονιας. Προφανως μπορεις να βρεις και καποιο κοροιδο να σου δωσει 1500 ευρω για κιθαρα που η ΑΞΙΑ της ειναι στα 350-400, αυτο ομως δεν σημαινει οτι μπορεις να λες ο τι θελεις εδω μεσα με επιχειρηματα αστεια. Αυτα απο εμενα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου