Προς το περιεχόμενο

BrotherA

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή BrotherA

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για όλα παιδιά! Το αποφάσισα!! ΔΕΝ την πουλάω, και δεν με ενδιαφέρει το θέμα της ηλεκτρονικής ντραμς μιας και θα συμβιβαζόμουν δεδομένου πως δεν μ αρέσει..!!! :)
  2. Καλησπέρα παιδιά!! Έχω μια maxtone drums σε άριστη κατάσταση με δέρματα-σίτες ειδικά για εξάσκηση καθώς και τα ειδικά λάστιχα για να γίνονται αθόρυβα τα εργοστασιακά hihat και crash. Ένας φίλος ενδιαφέρεται να την αγοράσει για 250 ευρώ και ήρθε η στιγμή που ερωτώ: Α) Με συμφέρει να την πουλήσω; Μια χαρά κάνει την δουλειά της για εξάσκηση (αν και δεν μπορώ να πειραματιστώ/εξασκηθώ όσο θα ήθελα στα πιατίνια..), και Β) Σε τι τιμή μπορώ να βρώ μια φτηνή ηλεκτρονική; Πχ για μια Fame ηλεκτρονική τι θα έλεγε κάποιος; Γενικά δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα για τις ηλεκτρονικές.. και δεν θέλω να ξοδευτώ πολύ. Θέλω να την έχω σπίτι, να βάζω ακουστικά και να με ακούω, είτε σε covers είτε solo. Αυτά! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου