Προς το περιεχόμενο

nakos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    21
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή nakos

0

Φήμη

  1. καλημέρα σε ολους, γνωριζει καποιος ή υπαρχει καποιο αρθρο,σχετικο με αγορες από Κινα(μεταφορικα,φοροι,δασμοι κ.λ.π).Υπαρχει καποιο θεμα με την τωρινη κατασταση,οσον αφορα τις συναλλαγες μεσω καρτων; ευχαριστω!
  2. τις πουλας ΟΛΕΣ.....τις ξεχνας και όταν εισαι παλι ετοιμος για νεες ''περιπετειες'' ;),παιρνεις ΜΙΑ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ....
  3. κι εγω ετσι σκεφτηκα,αντε 5.γιατι ακουσα μια εξωπραγματικη τιμη. σ'ευχαριστω φιλε.
  4. καλημερα ή καλησπερα σε ολους, σε μια επισκεψη σε ενα καταστημα της πολης,βρηκα κρεμασμενη μια epiphone sheraton,για την οποια ο ιδιοκτητης μου ειπε οτι ειναι απο τις αρχες 90 και ειναι καινουργια,απλα ξεμεινε.Να τονισω οτι ειναι made in Korea και στο καπακι για το truss-rod στο headstock γραφει gibson.Eπισης ειναι σε πολυ ωραιο βαθυ κερασι χρωμα,που βλεπω οτι στις τωρινες δεν κυκλοφορει.Και τωρα οι ερωτησεις: 1.μπορει καποιος να εκτιμησει ποια ειναι η σημερινη τιμη αγορας; 2.το μανικι της ηταν πολυ ωραιο για το δικο μου χερι.Μπορει καποιος που εχει δοκιμασει και τις παλιες και τις τωρινες(κινα,ινδονησια ή απ οπου αλλου)να μου πει εαν τα μανικια ειναι τα ιδια; ευχαριστω
  5. αυτος νομιζω ειναι αθηνα η κανω λαθος;ξερεις μηπως που κυμαινονται οι τιμες του;να σαι καλα!
  6. ξερεις καποιος που μπορω να βρω παρλορ στη β.Ελλαδα;
  7. εγω φιλε οταν ειχα μια μια ibanez,καλη ωρα,πριν πολλα χρονια,στην αρχη την επαθα οπως κι εσυ!Απλα,οπως τοτε μου ειχε πει ενας γνωστος μαστορας απο Θεσ/νικη,εβαζα μια σβυστρα.Κατι παρομοιο με το φιλο που ανεφερε το κουταλι.Πατας λιγο προς τα κατω το τρεμολο,βαζεις τη σβυστρα απο κατω,βγαζεις τις χορδες και βαζεις τις καινουργιες.Εννοειται οτι θα αρχισεις να ξεκουρδιζεις ΑΦΟΥ εχεις βαλει το οποιο αντικειμενο απο κατω.οταν θα την φερεις παλι στο σωστο κουρντισμα το αντικειμενο θα φυγει απο μονο του και το τρεμολο θα ειναι στη θεση του παλι.
  8. φιλε vegeterian εγω σε καμμια περιπτωση δεν λεω οτι,ακομα και τα 5 ευρω,ειναι λιγα!το θεμα ξεκινησε για να βαλουν αρκετο νερο στο κρασι τους τα εγχωρια μαγαζια!μιλησα για 15 εκατ.ετησιως και οχι το μηνα!αυτο ομως δεν ειναι το θεμα,αν ειναι 10,15 ή 500!ο καθενας λειτουργει με βαση το ιδιον συμφερον!απλως εγω προσωπικα θα ηθελα μια κιθαρα που θελω να αγορασω,να μπορω να τη δοκιμασω σ'ενα καταστημα και να πετυχω την καλυτερη τιμη που υπαρχει στην παγκοσμια αγορα.Τωρα αν ειναι 10 η 20 ευρω ακριβοτερη αυτο μετα ειναι προσωπικη αποφαση!Εν πασει περιπτωσει το θεμα ειναι ανεξαντλητο και δεν ξερω αν αξιζει να χαλαμε γραμμες και σκεψεις γι αυτου του ειδους τα πραγματα!υπαρχουν τοσα αλλα στη μουσικη! οσο για το ''τζύρος''........χαχα!μιλησε ο φιλος LK για λογαριασμο μου!!!
  9. γι αυτο το παραθετω σαν θεμα!μου ειπαν για ετησιο μονο απο την Ελλαδα!μπορει και να μην ισχυει
  10. δεν ξερω αν ισχυει αλλα μιλουσα τις προαλλες με καποιο φιλο και μου ειπε οτι ο περσινος τζυρος του γνωστου γερμανικου μαγαζιου ηταν 15 εκατ.ευρω! συμβουλη προς μαγαζατορες:κοιταξτε τουλαχιστον τα μισα να μενουν στην Ελλαδα!(τον ξερετε τον τροπο).Οσο για μας,θεωρω οτι οταν η διαφορα δεν ειναι μεγαλη καλο θα ηταν να προτιμουμε την ντοπια αγορα!
  11. nakos

    Δεν κοιμαμαι...Gypsy swing

    ενα θετικο ειναι οτι αυτο που χρειαζεται η τζιπζι τζαζ,το βγαζεις και στο παιξιμο αλλα και στη φωνη,αν και κατα βαση ειναι ορχηστρικη μουσικη!αστους να λενε για τη φωνη.και το σχημα να το κανεις οπως ειπες με δυο κιθαρες(κι αν βρεις κανα βιολακι)και τη δικια σου φωνη!οι γυναικες,και ειδικα οι ''ναζιαρες'',σε ενα γκρουπ τις περισσοτερες φορες φερνουν προβληματα!και τωρα το αρνητικο.....ακομα περιμενω να μου πεις απο που παρηγγειλες την κιθαρα!χαχα!να σαι καλα!
  12. nakos

    I love Dorado...(Gypsy Style..)

    Μιχαλη πολυ καλος ο ηχος!κατα την ταπεινη μου γνωμη θα ηθελα τα ρυθμικα λιιιιγο πιο αργα!(μου ακουγονται ολιγον τι αγχωμενα).Αλλα σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλο!κριμα που εισαι Αθηνα!Αλλιως θα καναμε ωραιο σχηματακι!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου