Προς το περιεχόμενο

constantinos_82

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    14
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κρουστά

Συμμετοχή constantinos_82

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για τη πληροφόρηση του σετ. Πραγματικά δεν ήξερα ότι είναι birch. Ρε σεις μπαίνω Thomann να δω δέρματα κ γίνεται ένας χαμός απο g2 κ clear κ fusion. Όλα μου φαίνονται ίδια εκτός απο το χρώμα
  2. Αγορινα φιλικά πάντα, δεν είναι πάντα θέμα γούστου ο Ηχος γιατί εχεις πετύχει άπειρες το εαυτό σου να ακούς κάποια τύμπανα κ να λες αυτό τον ήχο θέλω ( ήχο που αρέσει σε μισό πληθυσμό ) όποτε είναι και θέμα περισσότερο του τι παίζεις. Δεν έχω πολυ ασχοληθεί με δέρματα να πω την αλήθεια για αυτό κ ζητάω τη βοήθεια σας. Ναι να βάλω Evans remo η ότι άλλο το πρόβλημα μου είναι ποιο "μοντέλο" απο αυτά στα συγκεκριμένα τύμπανα. Bx είναι ναι
  3. Φίλε μου απο όσο τα pdp είναι maple μπορεί κ να κάνω λάθος, αυτά που έχω δεν εκφέρω τι είναι. Ευχαριστώ πάντως για τις ιδέες σου.
  4. Καλησπέρα παιδιά. Ξέρω ότι το σετ δεν είναι το ιδανικότερο. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιους είτε ειδικούς είτε κατόχους αυτού του σετ ποια μπορεί να είναι μια αξιοπρεπείς ιδανική λύση για δέρματα σε όλο το σετ για το συγκεκριμένο εννοείται. Πάνω κάτω δέρματα + μπότα+ ταμπούρο. Δε πάμε ούτε για τζαζ ούτε για μέταλ. Ακούω ιδέες απο όλο το κόσμο ότι έχουν να προτείνουν.
  5. Το μετάνιωσα μάγκες. Με αυτά που ακούω καλύτερα να μείνουν πισα μαύρα. Θα βάλω μια λεπτή ταινία στη μέση κάθε κομματιού κατι σαν σχέδιο γύρω γύρω Κ θα είναι κομπλέ. Να σπάσει το μονότονο χρώμα. Πάντως χίλια ευχαριστώ Για την βοήθεια παιδιά.
  6. Αυτό με το ντύσιμο με ψήνει. Τι είδους αυτοκόλλητο είναι αυτό; Εχεις ιδέα που τα βρίσκει κανεις ;
  7. Με 70€ το τεμάχιο δεν αξίζει. Άλλο αν είναι μόνο ένα τεμάχιο.
  8. Είναι βαμμένα φίλε μ Ένα 8" που θα προσθέσω είναι επικαλυμενο μόνο . Παιδιά όπως το βλέπω εγώ νομίζω δε θα επηρεάσει τπτ απο θέμα ήχου. Αυτό που φοβάμαι είναι το τελείωμα του βερνικιου να μη γδέρνεται εύκολα.
  9. Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Πήρα ένα σετακι λίγο ταλαιπωρημένα ξύλα και σκέφτομαι για επισκευή χρώματος αλλα δε ξέρω κατα ποσό θα επηρεάσουν τον ήχο τους. Δεν είναι κανα σπουδαίο σετ αλλα είναι κρίμα να χαλασεις μουσικό όργανο όταν εισαι μουσικός(πονάει) pdp είναι το σετ κατάμαυρο. Επίσης ακουω ιδέες για χρώμα για ήδη μαύρα στεφάνια και τα σχετικα βίδες μπλα μπλα μπλα
  10. Καλησπερα. ξερει κανεις ποσα pads(τομ) μπορεις να συνδεσεις στο td 11 kv και ποσα cymbal (πιατινια) ? Ποσα επιπλεον εννοω. το κλασικο εχει 4 pads (snare, tom1, tom2, floor) 3 cymbal (hi-hat, cy12,cy13). ευχαριστω.
  11. γεια σου ρε μανωλη. σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.
  12. απο αναγνωστες καλα παμε. απο απαντησεις κανεις ρε παιδια???
  13. Καλησπερα σε ολους. Ειμαι νεος στη παρεα κ θα ηθελα τα "φωτα" σας. Παιζω αρκετο καιρο σε φυσικη ντραμς, αυτο το καιρο θελω να αγορασω μια ηλεκτρονικη. Κλινω προς roland 9 ,δε ξερω γιατι απλα μαρεσαν περισοτερο απο οσα βιντεακια ειδα στο yout.(ή προτεινετε μου αλλο μοντελο). κ επειδη εχω ψαχτει λιγο, εχω μερικες αποριες που πιστευω γνωμωνες κ κατοχοι των μοντελων θα με βοηθησουν ε? :) 1) ποια η διαφορα μεταξυ TD9 - TD9kx - TD9kx2 ? 2) οταν λεει version 1 και version 2 στo module, μιλαει για διαφορετικο module , η απλα γινεται αναβαθμιση στο software ( kits κτλ)? 3) Αν εχω ενα σετακι ηλεκτρονικη της roland χωρις συγκεκριμενο μοντελο, μπορω να " φορεσω" πανω του οποιδηποτε module θελω? Ειχα κ αλλες αποριες αλλα αυτες θυμαμαι προς το παρον. Ευχαριστω προκαταβολικα. Θα με βοηθουσατε πολυ με τις εμπιριες σας στο θεμα, πριν αγορασω σετακι.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου