Προς το περιεχόμενο

Rockid

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    80
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Rockid

0

Φήμη

  1. Απλώς επειδή πιο παλιά είχα ένα iRig και δεν την πάλεψα πολύ καλά, θα πρέπει να σκάσω κανα 100αρι στην κάρτα ήχου του iPad, αλλιώς δεν βλέπω προκοπή :P Θα κάτσω να δω αν βρω καμιά αγγελία και τι συμφέρει κλπ.. Αν η διαφορά είναι κανα 50αρι νομίζω αξίζει το Pod!
  2. (έβαλα το θέμα στη κατηγορία Computers γιατί στης κιθάρας δεν απάνταγε κανείς.. sorry mods! :-\ ) Χαιρετώ! Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα να μη κουράζω. Θέλω κάτι για να ακούγομαι σπίτι μέσω του PC, κυρίως. Πρόκειται να αγοράσω την avid fast track solo και έχω τα Yamaha hs 5. Είμαι ανάμεσα σε (ενδεικτικές τιμές ) : Pod gx + podfarm(50~60€ ) Κάρτα ήχου για το tablet + jamup~bias(100€) Pod HD + shortboard(200~250€) Απλά την κάρτα ήχου και plugins(120€) Ίσως ένα di με cab Sim για να συνδέσω την πραγματική μου πεταλιερα με τη κάρτα ήχου; (80€) Τι έχετε να προτείνετε; Έχει κάνεις εμπειρία με κάτι από αυτά η κάποια πρόταση; Ευχαριστώ !! :)
  3. Χαιρετώ! Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα να μη κουράζω. Θέλω κάτι για να ακούγομαι σπίτι μέσω του PC, κυρίως. Πρόκειται να αγοράσω την avid fast track solo και έχω τα Yamaha hs 5. Είμαι ανάμεσα σε (ενδεικτικές τιμές ) : Pod gx + podfarm(50~60€ ) Κάρτα ήχου για το tablet + jamup~bias(100€) Pod HD + shortboard(200~250€) Απλά την κάρτα ήχου και plugins(120€) Ίσως ένα di με cab Sim για να συνδέσω την πραγματική μου πεταλιερα με τη κάρτα ήχου; (80€) Τι έχετε να προτείνετε; Έχει κάνεις εμπειρία με κάτι από αυτά η κάποια πρόταση; Ευχαριστώ !!
  4. Καλησπέρα forum.. tuner-wah-compressor-dist-chorus-delay-booster. Τι σειρά; Ευχαριστώ! :)
  5. Τι εννοείς με την κατανάλωση; Τι θέμα θα μπορούσα να έχω..; Επίσης, με αυτόν τον τρόπο δεν θα έχω Hum και ήχους κλπ; (πάντως σαν ιδέα φαίνεται ιδανική! ;D )
  6. Κατάλαβα.. :-\ υπάρχει τελικά daisy chain με πάνω από 8 εξόδους; Γιατί στο Τhomann δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο των κλασσικών με τις 8 (βλ. 1Spot)
  7. Μωρέ ευχαριστημένος είμαι, απλά ρωτάω γιατί θα ήταν τρομερά εξυπηρετικό για μένα να τα βγάζω όλα από ΜΙΑ έξοδο. Μην πιάνω 2 μπρίζες, if you know what I mean..
  8. Έστω ότι παίζετε με πετάλια. Έστω ότι έχετε 1 OneSpot και 6 απο δαύτα. Έστω ότι ήρθε η στιγμή να πάρετε μεγαλύτερο board και περισσότερα ( 9 ) πετάλια... και τέλος, έστω φτάνει η στιγμή που διαπιστώνετε οτι το OneSpot δεν τροφοδοτεί πάνω από 8. Τι κάνω;; ??? ??? ??? (Και τώρα αρχίζει η φιλοσοφία) Κι άλλο OneSpot? Να το πουλήσω και αυτό και να πάρω ένα VoodooLab PP2+ και να βάλω daisychain πάνω; Μπαίνει daisy chain πάνω; Υπάρχουν χταπόδια με πάνω απο 8 εξόδους; γιατί στο Thomann δεν βρίσκω τίποτα; Δύσκολη η ζωή του κιθαρίστα.. ::)
  9. Αν ήμουν στην θέση σου, θα έπαιρνα πολυεφφέ.. Πέρα απ'το ότι είπες και μόνος σου πως η πεταλιέρα θα σου 'ναι πολύ πιο χρήσιμη και μετά, (ενώ τον ενισχυτή πχ δεν θα τον χρειαστείς ούτε στο live, ούτε στην πρόβα, ούτε πουθενά εκτός σπιτιού) , η πεταλιέρα σου προσφέρει περισσότερες επιλογές.. πχ ένα looper, αν θες να γράψεις κάτι και να jamάρεις απο πάνω, ή κάποιους ήχους ενισχυτών-πεταλιών για να πειραματιστείς! Και πάλι, αυτή είναι μόνο η δική μου γνώμ, απλώς επειδή πέρασα αυτό το στάδιο, είχα καταλήξει τότε με μια μικρή πεταλιέρα(Digitech RP500 από Noiz) και ακόμη την χρησιμοποιώ.. :)
  10. Χαιρετώ forum. Είχα πάρει ένα Micron πριν 1; περίπου χρόνο από DV247 με θήκες τροφοδοτικά ιστορίες. Όμως, αν και νόμιζα πως θα του έδινα σημασία, το δούλεψα 3 φορές, από 20-30 λεπτά την φορά. 2 φορές test, και μία φορά στον υπολογιστή για να δω πως γράφει. Ακούγομαι υπερβολικός αλλά πραγματικά, μέσα σε 1,5 χρόνο το δούλεψα στο γραφείο για 1 ώρα και κάτι.. Από τότε είναι στην θήκη του πίσω απ'τις κιθάρες μου, σκεπασμένο και ασφαλές. Λόγω κρίσης, σκέφτηκα να αρχίσω να δίνω πράγματα που δεν χρησιμοποιώ τόσο πολύ και είπα να ξεκινήσω απ'αυτό. Υπενθυμίζω, είναι ίσως πιο προσεγμένο από καινούργιο, + έχει μαζί proel softcase με επενδύσεις και πανιά κλπ(νομίζω είχε πάει 40 ευρώ). Έχω manual, τα πάντα. Τι τιμή θα έπρεπε να του βάλω για πώληση; Ευχαριστώ! Θάνος. ;D
  11. Rockid

    Guthrie Govan and the Aristocrats

    Live και clinic? Που; Όσο για το video ... ... ... .
  12. Χμ, οπότε μου λες να το βάλω τελευταίο και τότε θα είναι καλύτερα;
  13. Υπό κανονικές συνθήκες έχω ολόκληρη pedalboard (tuner-booster-overdrive-delay-distortion) αλλά όταν δοκίμασα το wah, επειδή δούλευα και ένα looper μαζί, το δοκίμασα σε σειρά 3 πεταλιών, την πρώτη φορά 2ο και την δεύτερη 3ο. Πρέπει να μπει πιο μπροστά απ'τα πάντα; Δηλαδή και πριν το κουρδιστήρι ;
  14. Καλησπέρες forum και καλό καλοκαίρι :) Το πρόβλημα έχει ως εξής: Μου δάνεισε ένας φίλος ένα Dunlop gcb-95 για να το δοκιμάσω, διότι ήθελα να αγοράσω ένα crying baby εδώ και καιρό.. Είχα διαβάσει σε forum και αν θυμάμαι καλά κάπου το είχαν αναφέρει και εδώ μέσα ότι σε σχέση με άλλα wah (βλ. Vox V847) δεν είναι και τόσο καθαρό. Με απλά λόγια σου δίνει ένα μικρό boost. Το φέρνω σπίτι, το βάζω στον ενισχυτή (head+cab τύπου, κεφάλι blackstar ht1 και καμπίνα marshall haze 1x12) και το δοκιμάζω στο καθαρό κανάλι. Όλα τέλεια, όλα funky. Το δοκιμάζω στο βρώμικο κανάλι του blackstar και WOW! Απίστευτο και πάλι.. ίσως τελικά το μικρό boost να μην είναι και τόσο ενοχλητικό. Πάω να το δοκιμάσω με κανένα πετάλι... Προσπάθεια 1: Vox satchurator. Βάζω καθαρό κανάλι, παίζω για 20 δεύτερα, δοκιμάζω το wah και απλά ξεσυνδέω το satchurator και αρχίζω να ψάχνω για ωτοασπίδες. Τζιτζικίλα στο 100% ! Προσπάθεια 2: Proco Rat. Τρομαγμένος, προσεύχομαι να ήταν θέμα του distortion και με ένα Overdrive να ηρεμήσουν όλα. Βάζω το rat στον ενισχυτή, όλα κομπλέ, ξεκινάει το Wah και αν και κάάάπως καλύτερα, ΠΑΛΙ το ίδιο θέμα. Ένας απαίσιος ήχος.. όταν είναι κάτω πολύ thin, όταν είναι πάνω μπουκώνει...ένας εφιάλτης. Στην αρχή σκέφτηκα να χρησιμοποιώ τα κανάλια του blackstar και live αλλά ... WOOPS. Δεν παίρνει footswitch. Και εκεί είναι που είπα : "Ήρθε η ώρα για μια συζήτηση στο noiz.." Λέτε να το στείλω από εκεί που ήρθε και να πάρω το vox v847 ή υπάρχει κανένας τρόπος να καθαρίσει το τοπίο; Ας μου πει κάποιος που είχε το ίδιο θέμα ή κάτι παρόμοιο... Ευχαριστώ προκαταβολικά! ;D **BONUS** : Και επειδή σας κούρασα γράφοντας την ιστορία της ζωής μου, ορίστε και ένα μικρό δωράκι να σας καθαρίσει το μυαλό απ'την πολυλογία μου. ;D the needle and the spoon - lynyrd skynyd (with lyrics) Περιμένω απαντήσεις!!
  15. Καλησπερα forum! Εχω τα παρακάτω πεταλια. 1)behringer TU100 2)vox satchurator 3)proco rat 4) mosfet booster 5) EHX memory toy Με τι σειρα θα ηταν σωστο να μπουνε;
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου