Προς το περιεχόμενο

mumra

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    38
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από mumra

  1. Σας ευχαριστω πολυ ολους.Μαλλον θα το αφησω ετσι
  2. Καλημερα σε ολους.Εχει αλλαξει κανεις καλωδιωση στα ηλεκτρικα μπασου?Τι καλωδια χρησιμοποιηστε?Σκεφτομαι να αντικαταστησω τα παλια σε ενα vintage μπασακι που εχω για καλυτερα αποτελεσματα.ευχαριστω
  3. Καλημέρα σε όλους.Είπα να ανω και εδώ μια ερώτηση.Δυστυχώς πριν κανα δίμηνο μου παρουσιαστηκαν πόνοι στα γόνατα.Στο αριστερό έκανα μαγνητική και μου έδειξε ότι η επιγονατίδα μου είναι ψηλά και μια μικρή ρήξη μηνίσκου.Ο ορθοπεδικός που πήγα και ο φυσικοθεραπευτής μου είπαν ότι δεν είναι για κανένα λόγο για χειρουργείο. Το δεξί γόνατο, στο οποίο δεν έχω κάνει μαγνητική, έχει και αυτό πάνω κάτω τα ίδια συμπτώματα. Το νοιώθω "γέματο" με ενοχλεί σε κάποιες κινήσεις (πχ όταν πάω να ανέβω στην μηχανή κλπ΄). Έχω κάνει 10 φυσικοθεραπείες σε κάθε γόνατο. Γενικά βελτιώθηκε η κατάσταση αλλα ακόμα ταλαιπωρούμαι. Λόγω του ότι δεν υπάρχει ιδιωτική ασφάλεια και χρήματα για πιθανή επέμβαση, ψα΄χνω να βρω καποιο καλό ορθοπεδικό , για γόνατα, σε καποιο δημόσιο νοσοκομείο. Θα μπορούσα πχ να πάω σε κα΄ποιο στο ΚΑΤ και ασ είναι και απογευματινο ραντεβου επι πληρωμή, αρκει όταν και αν (ελπίζω οχι) χρειαστεί επέμβαση αυτη να γίνει σε δημόσιο. Ήθελα να ρωτήσω άν έχετε κάποιον υπόψιν σας, δικιμασμένο.Είτε στο ΚΑΤ είτε σε κάποιο άλλο. Ευχαριστω πολυ.
  4. Καλημέρα και χρόνια πολλα στο forum. Δεν ήξερα σε ποια κατηγορια να γραψω το παρακατω θέμα. Έχει κανεις βρει καμια αξιόπιστη μικρή συσκευη gps tracker Που να μπορούσε να μπει σε κάποιο μουσικό όργανο σε περίπτωση κλοπής. Το ιδανικότερο θα ήταν με μπαταρία που αλλαζει καθε τόσο και όχι επαναφορτιζόμενο.Ευχαριστω .Καλη χρονια σε όλους.
  5. Καλησπέρα σε όλους.Θελω να αντικαταστήσω της λάμπες που έχω στο κεφάλι της ampeg SVT4 pro.Παίρνει 2 - 12ΑΧ7. Εχετε να μου προτείνετε κάποιες συγκεκριμένες που έχετε δοκιμάσει?
  6. mumra

    Maya jazz bass

    OK.ΕΥχαριστώ.Να σου πω μεχρι 150€ θα έδινα.Εχω βρει 2 άπαιχτα ( το οποίο δεν σημαίνει ότι είναι και καλό) στα 300 και μου φαίνονται πολλά.......
  7. Γεια χαρα σε όλους. ΕΠείδή ψάχνω να πάρω ένα μπασο Maya jazz bass ήθελα την γνώμη από κάποιο που να έχει πιάσει στα χέρια του. Το θέλω κυρίως για προσωπικούς λόγους αλλα απ'οτι έχω δεί, είναι και αξιόλογα οργανάκια.
  8. mumra

    ΧΡΩΜΑ ΔΙΑΦΑΝΟ

    Ευχαριστω πολύ.Να κάνω ακόμα μία ερώτηση. Βγάζοντας τα τάστα στο μπάσο (ήταν σε χάλια κατάσταση, έβγαιναν και απο μόνα τους μερικά) έχει ξεφλουδίσει σε διάφορα σημεία το ξύλο της ταστιέρας. Διάβασα μερικούς τρόπους για να γεμίσω τα ξεφλουδίσματα, με σκόνη από το ίδιο ξύλο και super glue. Η με εποξική κόλλα 2 συστατικών που θα την έχω ανακατάψει με την σκόνη.Εχει κανεις καμιά άλλη λύση.Το μπάσο θα μείνει άταστο.
  9. mumra

    ΧΡΩΜΑ ΔΙΑΦΑΝΟ

    Καλημέρα σε όλους. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές συζητήσεις για αυτό το θέμα αλλα δεν βρήκα κάτι που να μου κάνει ;D Θέλω να βάψω ένα μπάσο (projectακι ) που κάνω. Θέλω να φαίνονται τα νερά του ξύλου όμως.Υπάρχει κάποιο σπρει που να δίνει χρώμα αλλα να εχει κάποια διαφάνεια ώστε να φαίνονται τα νερά. Για παράδειγμα όπως εαν το πέρναγα με υδατόχρωμα. Γενικά θα με ενδιέφεραν και άλλες λύσεις εκτός από σπρευ. Ευχαριστω
  10. Αν και καθυστερημένα γράφω ότι πηγα και εγώ σήμερα να δω ενα mqya μπασακι πιο πολύ γιατί και την κόρη μου την λέμε maya. Μου είπε ότι τα έχει στο και το δίνει ακατεβατα 300€. Εγώ δεν το πήρα αλλά νομίζω ότι είναι ψιλοαρκετα. Με το ζόρι 150 θα έδινα.
  11. Καλημερα.Αν και καθυστερημενα ειπα να απαντησω.Ξέρω ότι full λάμπα ένισχυτη για μπάσο εχει το ignite στο Περιστέρι.
  12. Γεια σε όλους .Θα ήθελα τα φώτα σας για ρύθμιση μπράτσου μπάσου neck through με δύο truss rods.
  13. Καλό θα ήταν να μην απαντάμε πάντα με ειρωνεία πάντως. Ειχα μια απορεία την είπά.
  14. Σκεφτόμουν μήπως μαζέψουν τίποτα από υγρασία και είναι καλύτερο για το όργανο. Απλά φοβαμαι γιατί έχω δεί κάτι αντίστοιχο για την υγρασία που στο τέλος υγροποιείται οπότε αν γίνει και κάτι τέτοιο μέσα στο όργανο................
  15. Γεια σε ολους.Ξερει κανεισ αν μπορω να βαλω σε μπασο στα ηλεκτρικα αυτα τα χαρτινα σακουλακια πυο τραβανε τηε υγρασια?
  16. Αποφάσισα και πήρα την προενίσχυση της Vox για τα ακουστικά (vox amplug). Η ερώτηση είναι αν υπάρχει πατέντα που να μπορώ να συνδέσω την προενίσχυση με ρέυμα αντί για μπαταρίες.Δουλέυει με 2ΑΑΑ μπαταρίες. Η πιο απλή πατέντα ε΄ναι να ενώσω μετασχηματιστή με του πόλους των μπαταριων αλλα σκεφτόμουνα κάτι πιο safe.
  17. Γεια χαρά σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός ampeg svt 4 pro. Έχει κανείς ιδέα αν μπορω να συνδεσω ακουστικά για τις ώρες που θέλω να κάνω practice και δεν μπορώ να παίζω με την καμπίνα? Αν τα βάλω στην έξοδο που έχει για καμπίνα λέτε να καούν. Καμιά λύση? ??? Υ.Γ. Θα με ενδιέφερε ανταλλαγη με τον svt 2
  18. Γεια χαρά σε όλους. Ξέρει κανείς αν μπορώ audio cd να το μετατρεψω σε wav έτσι ώστε να μπορώ να επεξεργαστώ τον ήχο?Δεν ξέρω αν γίνεται. Στην ουσία θέλω μια παλια ηχογράφηση να την επεξεργαστώ ώστε να βγεί καλύτερο το απτέλεσμα.Δυστυχώς δεν υπάρχουν οι ηχογραφήσει ςκάπου.
  19. Πολύ καλη δουλειά έχεις κάνει.Θα κοιτάξω για δερματίνη. Ευχαριστώ.
  20. Ευχαριστώ πολύ. Θα δω τι θα κάνω. Geo αυτα τα έχω δει αλλα μου φαίνονται ακριβα.Thanks πάντως
  21. Γεια χαρά.Επειδή η καμπίνα μου ήταν σκισμένη σε διάφορα σημεία αποφάσισα να την "ξεγυμνώσω" και να αλλάξω το εξωτερικό ύφασμα. Ξέρω ότι λέγεται tolex αλλα δεν μπορώ να βρώ στην Ελλάδα. Ξερει κανείς που να πάρω.Εχω ρωτησει και τον Κουρμπή αλλα δεν ξέρει. Υπάρχει καμια άλλη λυση.Απ'οτι ξέρω υπάρχει και ένα χρώμα doratex αν το λεω καλα που κανει καλή δουλεια. Όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει. Πάντως γενικα στο ebay το tolex μαζί με τα μεταφορικά είναι ακριβό.Δηλαδή για να επενδύσω ένα ampeg 410 HE πρέπει να δώσω περίπου 65 € και θα είμαι οριακά με τα μέτρα που θα πάρω.
  22. Γεια σε όλους.Σκεφτομαι να πειραματιστώ και να φτιάξω μαγνήτη για μπάσο.Έχει κανει κάποιος καμια προσπάθεια για κατι τετοιο? Μέχρι τωρα έχω αγοράσει μόνο μαγνήτες και θα πάρω και συρμα περιέλιξης.Αν καποιος γνωριζει ας πει ή ασ στειλει κανα πμ.
  23. mumra

    usb

    Γεια χαρα. 'Εχω ενα sony vaio usb flash stick 8gb και έχω ένα πρόβλημα. Κάνω copy αρχεία από τον Η/Υ . Τους φακέλους μου τους δείχνει κανονικά μετά , καθώς επίσης μου δείχνει ότι γεμίζει και το φλασακι. Όταν όμως πάω να ανοίξω τους φακέλου, μερικούς μου τους δείχνει άδειους ????Οι φάκελοι πειέχουν mp3. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Του έκανα ένα format τώρα αλλά δεν βλέπω προκοπή.
  24. Γεια χαρα. Εχω μια απορία καθώ είμαι καινούριος στην κατηγορία με τα pedalboard. Αν έχω κάποια πεταλάκια π.χ 2 distortion/drive τα οποία τα χρησιμοπιώ ταυτόχρονα αλλά θέλω να τα κλείνω και ταυτόχρονα μέσα στο κομάτι, υπάρχει κάποιο πετάλι που να το κάνει αυτό. Αν ναι πιο είναι και πώς γίνεται η σύνδεση? Είναι δύσκολο απ'ότι ξέρετε να τα πατήσεις και τα δύο πεταλάκια ταυτόχρονα όταν τα έχεις επάνω σε pedalboard, οπότε φαντάζομαι κάτι θα υπάρχει. 8)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου