Προς το περιεχόμενο

lasenios

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή lasenios

0

Φήμη

  1. lasenios

    νέουρας!!!

    Σ'ευχαριστώ airborne ! Τα οργανα που θελω να περάσω ειναι κιθάρα ακουστική ,λύρα,λαούτο,βιολί, κ.α. απο τι διαβασα στο λινκ που παρεθεσες φαινεται καλό ,,εργαλείο,, ποιος την φέρνει ομως στην Ελλάδα? επίσής ποιές σημαντικές διαφορές έχει το sx apo to sl? προς το παρόν χρησιμοποιώ cool edit pro και τα πάμε μιά χαρα! και νομίζω πως κανει και πολυκάναλες εγραφές :oops: .
  2. Γέια σας και συγχαρητηρια για το site ! επειδή τωρα αρχισα να ασχολούμε με το στήσιμο ενός home studio και επειδη δεν ξέρω πολλα ηθελα τα φώτα σας! Πρωτα απόλα να σας πω τι έχω ήδη και θα θελα να μυ πείτε την γνώμη σας για τις υπολοιπες αγορες προκειμένου να γινει μια καλουτσικη δουλειά. 1.pc 3.ghz-512ram 2.κονσόλα allen&heath dl1000(ψηφιακή) 3. ΑKG 414-behringer b2 με τα παραπάνω πραγματα δεδομένα θα ήθεα την γνώμη σας για, κάρτα ήχου μεχρι 350 ευρω τουλάχιστον 4 εισόδων. πρόγραμα-προγραματα για ηχογραφηση ενχόρδων οργάνων. χρειαζεται εξωτερικός επεξεργαστής?εφφε?κοπρέσορ? σας ευχαριστώ εκ των προταίρων!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου