Προς το περιεχόμενο

Xristos Sof

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    13
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Xristos Sof

0

Φήμη

  1. Γενικοτερα, πιστευω πως οσο πιο ωριμα τα μελη τοσο πιο γρηγορα. Παιξιματα, μελετη, ακουσματα κλπ, κλπ. Υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να προσαρμοστουν κατευθειαν και αλλοι (εξισου καλοι) που δυσκολευονται, ειδικα σε διαφορετικα ειδη. Παντως εμεις αρχισαμε να πιανουμε καλο ρυθμο μετα απο κανα χρονο. Οταν καναμε προβες σε συστηματικη βαση παντως η διαφορα ηταν μεγαλη. Οταν καναμε καποιο καιρο να παιξουμε ομως, επρεπε να καλυψουμε τον χαμενο δρομο.Για ερασιτεχνες, η συχνοτητα της προβας ειναι αρκετα σημαντικη! Παντως, το να ανακαλυπτεις το παιξιμο του αλλου εχει την πλακα του!
  2. Μακάρι να μπορούσα να διαφωνήσω..Έχεις απόλυτο δίκιο..Αλλά όταν το λέω παραέξω με θεωρούν εχθρό του Έθνους..
  3. Ίσως μπορει να εξελιχθεί σε γκάλοπ λίγο πριν την αλλάγη χρονιάς, κάτι σαν τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που βγαίνουν στα κανάλια... Προσωπικά θα βαθμολογήσω με βάση τα παράκατω: 1.Εξυπηρετικότητα υπαλλήλων. 2.Αναμονή. 3.Διαφάνεια-ορθή εφαρμογή του νόμου. Αν ξεχνάω κάτι, συμπληρώστε το.. Ψηφίζω ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ. Διότι: 1.Δεν υπάρχουν και πολλοί υπάλληλοι για να εξυπηρετήσουν. 2.Δεν υπάρχει χώρος για αναμονή. Ο χρόνος στη πολεοδομία υπενθυμίζει το ότι το σύμπαν είναι αδιαίρετο,ενιαίο και ότι οχρόνος είναι ένα απόλυτα σχετικό μέγεθος. 3.Γελάω και μόνο που το σκέφτομαι...δεν τολμώ να το δω γραμμένο!! Δεν έχω πάει σε υποθηκοφυλάκια,εχω ακούσει καλά λόγια πάντως.. Βάζω και ΔΕΚΟ μέσα..Άλλωστε όπου υπάρχει συμμετοχη του Δημοσίου, υπάρχει ενδιαφέρον
  4. συμφωνω..εχει κανει διαφορα..ειναι ατοφιος!!
  5. Καταρχην, καλοριζικο και καλοπαιχτο..Το ειδα κ εγω το ενισχυτακι, μου αρεσε..το tube dreamer που θα το βρεις??χαχα..Γιατι κ γω ακομη το περιμενω..Το novels καθησε καλα ε?
  6. χμ...ακριβουτσικο ομως και αυτο..Αλλα προφανως πιο χρηστικο! Αλλη φαση ομως το κουμουτσολεσλι..Ασε που ποτε δεν ξερεις τι θα βρεις μετα απο χρονια μεσα..(σε εναν παλιο μετρονομο του πατερα ενος φιλου κειτονταν μια κατσαριδα αναποδα για αρκετο καιρο ;D) Η σουβλα ? μαζι με το πεταλι και μια σουβλα δωρο??? :o :o
  7. Χαχαχα..ναι πρεπει να ηταν λιγο βαρυ το μηχανημα του τοτε.. Απλα δεν ηξερα οτι βγαινει και σε τοσο ''μινιμαλ'' εκδοση.. Ειναι ομως τρελη φαντασιωση για μενα..Θα το ψαξω..Με μια προχειρη ματια η τιμη φαινεται να μην ειναι τελειως απαγορευτικη..Τωρα βεβαια ψαξε βρες απο που,πως κτλ κτλ ..Ασε που δεν ειναι κ οτι πιο βολικο στη μεταφορα.. Βεβαια μπορει να υπαρχει κ σε κανα καφενειο χωριου,σκονισμενο και να εκτελει πλεον χρεη επιπλου.. ;D
  8. Καλησπερα σε ολους, Μηπως εχει παρει το αυτι σας για το leslie g27/37?? Ειναι καμπινα για κιθαρα και καμπινα+ενισχυτης για κιθαρα αν δεν κανω λαθος.. Ξερει καποιος αν κυκλοφορει Ελλαδα ?? Ακουγεται πολυ πολυ ενδιαφερον..Εκτος αν ειμαι πολυ πολυ ανωμαλος!!
  9. thanks, θα τον παρω , απλα σκεφτηκα οτι θα εχει για παρτη του αλλα υποθετω οτι κατι μπορει να κανει, ειναι ξηγημενος..
  10. Καλησπερα σε ολους, Ψαχνω για μπουτον (μικρες ποσοτητες) για πεταλι με 9 pin στη Θεσσαλονικη η στην Αθηνα. Μπορει καποιος να βοηθησει? Ξερω οτι ο Ιωαννιδης στη Θεσ/νικη εχει σιγουρα με 6 pin αλλα δεν ξερω αν εχει με 9. Γνωριζει καποιος κατι παραπανω? Ευχαριστω..
  11. Καλησπερα σε ολους, Ψαχνω για μπουτον (μικρες ποσοτητες) για πεταλι με 9 pin στη Θεσσαλονικη η στην Αθηνα. Μπορει καποιος να βοηθησει? Ξερω οτι ο Ιωαννιδης στη Θεσ/νικη εχει σιγουρα με 6 pin αλλα δεν ξερω αν εχει με 9. Γνωριζει καποιος κατι παραπανω? Ευχαριστω..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου