Προς το περιεχόμενο

Giannis_M

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    25
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Musician
  • Τόπος
    Athens

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Giannis_M

0

Φήμη

  1. Giannis_M

    Film Music

    Να'στε καλα παιδια, εκτιμω τις απαντησεις. Οριστε και ενα ακομα να ακουσετε, αν εχετε ωρα. green_lines_to_green_lanes.mp3
  2. Giannis_M

    Film Music

    Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. Το συγκεκριμενο κομματι χρησιμοποιηθηκε για την εισαγωγη του ντοκυμαντερ, επομενως τα φωνητικα δεν πεφτανε πανω σε ομιλιες η δεν αποσπουσανε τοσο πολυ την προσοχη του ακροατη. Να 'σαι καλα!
  3. Giannis_M

    Film Music

    Καλησπέρα και από εμένα. Με έναν φίλο μου έχουμε αναλάβει την σύνθεση και παραγωγή μουσικής για ένα ντοκυμαντέρ το οποίο πραγματεύεται τις ελληνοκυπριακές και τουρκοκυπριακές κοινότητες του Λονδίνου. Παραθέτω ένα δείγμα από το soundtrack και περιμένω τις απόψεις σας για να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Ευχαριστώ πολύ Track_3.mp3
  4. Giannis_M

    Angel Eyes

    Οντως, θα συμφωνησω εδω! Πιστευω οτι το τριο με κιθαρα ειναι το πιο δυσκολο τζαζ σχημα!Πρεπει να ειναι ολοι αψογοι μουσικοι για να ακουστει οπως πρεπει! Και το λεω αυτο διοτι προσωπικα τρομοκρατουμαι σαν κιθαριστας οταν πρεπει να παιξω σε γκιταρ τριο!
  5. Giannis_M

    Angel Eyes

    Αρχοντικο οπως παντα! Ποιος παιζει κιθαρα?
  6. Πολύ όμορφο παίδες! Είναι και δύσκολο στο να βγάλεις το feeling του κομματιού!
  7. ωραίος! η φωνή σου μου θυμίζει λίγο Poets Of The Fall. μόνη αντίρρησή η greek προφορά!
  8. Giannis_M

    Alex Heath(And The Malakas)

    Δύο Σκωτσέζοι-Ενας Geordie και ενας Έλληνας. Συναντιούνται στο Λονδίνο. Οι πρώτοι 2 σπουδάζουν Composition ενώ οι άλλοι 2 Jazz. Κοινή αγάπη οι Beatles και ο Nick Cave. Προσπαθούν να παίξουν pop. Παίζουν κυρίως για να ικανοποιήσουν τις εκτός πανεπιστημίου ορμές τους(κα#λες τους) Υπογράφουν με μια νεανική management εταιρεία. Αποτέλεσμα ετούτο εδώ το EP : http://blendartists.bandcamp.com/ Ελπίζω να ακούσω τις απόψεις σας : ) Να και μια εναλλακτική μίξη:
  9. Κλασσικό! Είναι μια άποψη! Στην Αγγλία φέτος προσπαθούν να το βγάλουν νούμερο ένα χριστουγεννιάτικο single και ενώ πέρυσι είχε γίνει το ίδιο πράγμα με το Killing In The Name Of.
  10. Giannis_M

    Stella By Starlight

    Ανέβασα ένα πρόχειρο take στο Stella ίσα ίσα για να συστηθώ(μουσικά) και να πω τις καλησπέρες μου! Για κάποιο μυστήριο λόγο όταν το πέρασα από την ψηφιακή στο laptop κόπηκε κομμάτι απο την αρχή και το τέλος του clip,αλλά τι να κάνεις.. Theod ελπίζω να άκουσω μια γνώμη από εσένα :) Καλή Χρονιά!
  11. Giannis_M

    Lakis Kallianidis ft. Mr. Stavros Papadopoulos

    Απαιχτο! Αμερικανικη βρωμια η φωνη,ευκολα
  12. Αυτα ειναι : ) Theod βλεπω swing-αρει ολο το κορμι!ηπιαμε καμμια μπυριτσα παραπανω? :P
  13. Giannis_M

    Zach. P Trio

    Μπράβο παιδιά,εξαιρετικοί οπως πάντα! Ελπίζω να προλάβω το live σας πριν να φύγω για έξω. (Μου φτιάξατε τη διάθεση για να ακούσω Keith τώρα)
  14. Καταπληκτικος ηχος και εμφανιση!Αυτος ο Gavin μετρονομο καταπιε μικρος? Ακουσαμε και τα Russia on Ice-Stars Die που ηταν μεγαλα απωθημενα Συντομα παλι ελπιζω :)
  15. Τεραστιο album απο την αρχη μεχρι το τελος Αδυναμια το ομωνυμο και φυσικα ο αρχοντας Joshua!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου