Προς το περιεχόμενο

Giannis_M

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    25
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Giannis_M

  1. Giannis_M

    Film Music

    Να'στε καλα παιδια, εκτιμω τις απαντησεις. Οριστε και ενα ακομα να ακουσετε, αν εχετε ωρα. green_lines_to_green_lanes.mp3
  2. Giannis_M

    Film Music

    Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. Το συγκεκριμενο κομματι χρησιμοποιηθηκε για την εισαγωγη του ντοκυμαντερ, επομενως τα φωνητικα δεν πεφτανε πανω σε ομιλιες η δεν αποσπουσανε τοσο πολυ την προσοχη του ακροατη. Να 'σαι καλα!
  3. Giannis_M

    Film Music

    Καλησπέρα και από εμένα. Με έναν φίλο μου έχουμε αναλάβει την σύνθεση και παραγωγή μουσικής για ένα ντοκυμαντέρ το οποίο πραγματεύεται τις ελληνοκυπριακές και τουρκοκυπριακές κοινότητες του Λονδίνου. Παραθέτω ένα δείγμα από το soundtrack και περιμένω τις απόψεις σας για να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Ευχαριστώ πολύ Track_3.mp3
  4. Giannis_M

    Angel Eyes

    Οντως, θα συμφωνησω εδω! Πιστευω οτι το τριο με κιθαρα ειναι το πιο δυσκολο τζαζ σχημα!Πρεπει να ειναι ολοι αψογοι μουσικοι για να ακουστει οπως πρεπει! Και το λεω αυτο διοτι προσωπικα τρομοκρατουμαι σαν κιθαριστας οταν πρεπει να παιξω σε γκιταρ τριο!
  5. Giannis_M

    Angel Eyes

    Αρχοντικο οπως παντα! Ποιος παιζει κιθαρα?
  6. Πολύ όμορφο παίδες! Είναι και δύσκολο στο να βγάλεις το feeling του κομματιού!
  7. ωραίος! η φωνή σου μου θυμίζει λίγο Poets Of The Fall. μόνη αντίρρησή η greek προφορά!
  8. Giannis_M

    Alex Heath(And The Malakas)

    Δύο Σκωτσέζοι-Ενας Geordie και ενας Έλληνας. Συναντιούνται στο Λονδίνο. Οι πρώτοι 2 σπουδάζουν Composition ενώ οι άλλοι 2 Jazz. Κοινή αγάπη οι Beatles και ο Nick Cave. Προσπαθούν να παίξουν pop. Παίζουν κυρίως για να ικανοποιήσουν τις εκτός πανεπιστημίου ορμές τους(κα#λες τους) Υπογράφουν με μια νεανική management εταιρεία. Αποτέλεσμα ετούτο εδώ το EP : http://blendartists.bandcamp.com/ Ελπίζω να ακούσω τις απόψεις σας : ) Να και μια εναλλακτική μίξη:
  9. Κλασσικό! Είναι μια άποψη! Στην Αγγλία φέτος προσπαθούν να το βγάλουν νούμερο ένα χριστουγεννιάτικο single και ενώ πέρυσι είχε γίνει το ίδιο πράγμα με το Killing In The Name Of.
  10. Giannis_M

    Stella By Starlight

    Ανέβασα ένα πρόχειρο take στο Stella ίσα ίσα για να συστηθώ(μουσικά) και να πω τις καλησπέρες μου! Για κάποιο μυστήριο λόγο όταν το πέρασα από την ψηφιακή στο laptop κόπηκε κομμάτι απο την αρχή και το τέλος του clip,αλλά τι να κάνεις.. Theod ελπίζω να άκουσω μια γνώμη από εσένα :) Καλή Χρονιά!
  11. Giannis_M

    Lakis Kallianidis ft. Mr. Stavros Papadopoulos

    Απαιχτο! Αμερικανικη βρωμια η φωνη,ευκολα
  12. Αυτα ειναι : ) Theod βλεπω swing-αρει ολο το κορμι!ηπιαμε καμμια μπυριτσα παραπανω? :P
  13. Giannis_M

    Zach. P Trio

    Μπράβο παιδιά,εξαιρετικοί οπως πάντα! Ελπίζω να προλάβω το live σας πριν να φύγω για έξω. (Μου φτιάξατε τη διάθεση για να ακούσω Keith τώρα)
  14. Καταπληκτικος ηχος και εμφανιση!Αυτος ο Gavin μετρονομο καταπιε μικρος? Ακουσαμε και τα Russia on Ice-Stars Die που ηταν μεγαλα απωθημενα Συντομα παλι ελπιζω :)
  15. Τεραστιο album απο την αρχη μεχρι το τελος Αδυναμια το ομωνυμο και φυσικα ο αρχοντας Joshua!
  16. Giannis_M

    Δορικο Τζαμ!!!

    Τι καααανεις? δινουν κατι ξεχωριστο οι φωνες ;D
  17. Να και ενα "χεβυ" απο εμενα. Porcupine Tree - Lazarus Gavin Harrison: 3 20
  18. Giannis_M

    Beautiful love

    Απο τα αγαπημενα κομματια! Εξαιρετικη εκτελεση,μ' αρεσει που το παιζετε αρκετα γρηγορα-γκρουβαρει τρελα :)
  19. Giannis_M

    Purple Haze [Cover]

    Η μπαντα γαμω,δεμενη Λιγο και τα φωνητικα που φευγουν κατι φαλτσα :P (Αχ αυτη η γ!@#@#$η ελληνικη προφορα)
  20. Giannis_M

    Peace by Sinis

    Συμπαθητικο ειναι,αλλα πολυ ραδιοχεντ ρε αδερφε
  21. Με μιση καρδια: Miles Davis:Kind of Blue John Coltrane:Ballads(ο Mc coy δινει ρεστα) Pat Metheny:Watercolors John Scofield:A gogo Dexter Gordon:Go!
  22. Giannis_M

    Caravan

    Ρε συ theod,λιγο ελεος δηλαδη... Με τι καρδια θα παμε να παιξουμε μουσικη μετα απο αυτα που ανεβαζεις? :P Αψογο (διεστραμμενη προταση:Ενας drum n bass ρυθμος οταν μπαινουν τα ντραμς θα μετραγε)
  23. Απ'οσο θυμαμαι δεν ειχε αναφερθει καποιος καθηγητης σε second line,οποτε υποθετω ειναι το ιδιο.
  24. Giannis_M

    Someday My Prince Will Come

    Πολυ όμορφο! 1)Μ αρεσε πολυ οπως κανει comping και παιζει το θεμα ο πιανιστας 2)Ωραια pushes στα ντραμς
  25. Καλησπερα παιδια,γιαννης ονομαζομαι-καινουργιος στο φορουμ αλλα παρακολουθω απο καιρο. Σπουδαζω τζαζ μουσικη στο λονδινο και αντιμετωπιζω προβλημα με το να μπορω να αναγνωριζω ενα secondary rag θεωρητικα. Αντιλαμβανομαι οτι ειναι ενα διαφορετικο ειδος syncopation και οτι η βασικη ιδεα του εχει να κανει με το οτι δημιουργουμε μια ρυθμικη ιδεα 3/4 μεσα σε ενα κομματι 4/4 χρησιμοποιωντας 3 note groupings.Οι αξιες που θα αποτελουν το secondary θα πρεπει να ειναι απαραιτητα ογδοα?(και να δημιουργουν ενα ρυθμο 3/4?)Πχ στο επισυναπτομενο αρχειο απο Bar 12 στο beat 2 μεχρι το bar 13 τελος του beat 3 ειναι secondary rag?αντιστοιχα στο 2ο beat απο το Bar 15 μεχρι το τελος του beat 3 στο τελευταιο bar? Γενικοτερα προσπαθω να καταλαβω τα Secondary rag καλυτερα απο θεωρητικο επιπεδο και ελπιζω να παρω μια βοηθεια εδω απο τους πιο εμπειρους. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τον χρονο που διαθεσατε να διαβασετε και ελπιζω και να απαντησετε :)! muskrat_louis_solo_conc..pdf
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου