Προς το περιεχόμενο

MothershipWhatchingUs

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή MothershipWhatchingUs

0

Φήμη

  1. Παιζει απλα δεν μου ακουγεται τοσο heavy =/ Ισως φταινε οι ενισχυτες..
  2. Και τι μαρκες για ενισχυτες προτεινετε? Ειμαι λιγο ασχετος με metal gear, γιατι ασοχλουμαι με ροκ,ηλεκτρικο μπλουζ φανκ κλπ...απλα μετα το sonisphere βλεπω παντου πραγματα που μπορεις να χρησημοποιησεις ως οπλα :P
  3. Εχω ηδη καποια πεταλια και μια παλια Korg AX-100 μοντελο που ηταν στην εποχη του Dimebag :P Και μπορω να εχω εναν καλο ηχο..ειναι προτιμοτερο να αγορασω εναν ενισχυτη ετσι? Δεν αξιζει καποια απο αφτες?
  4. Εχω εναν μαρσαλ 15αρη και εναν οραντζ 35αρη σολιντ και οι 2 τελιοι και οι 2 :P Απλα θελω μια τριτη κιθαρα για τα πιο μεταλ θεματα..μιας και σκεφτομαι να μπω σε θρας συγκροτημα..δεν πουλαω την λες πολ μου με τιποτα! Εχει επανω ζεβρα τζεφ μπεκ μαγνητη και μου αρεσει..
  5. Ψαχνω για μια κιθαρα που να "ειδικευεται"¨στο μεταλ. Εχω ηδη μια Epiphone Lespaul και μια Stratocaster μεξικανα. Τα λεφτα που διαθετω ειναι 300 ευρα,δεν με ενδιαφερει καποιο μεταχειρισμενο μοντελο,εχω στο μυαλο μου τις εξης κιθαρες: CORT KX5-FR http://www.thomann.de/gr/cort_kx5_wh.htm -Σκεφτομαι ομως πως το Floyd Rose θα ειναι μουφα και μονο προβληματα θα μου δημιουργησει.. BC RICH OUTLAW PX 3 T http://www.thomann.de/gr/bc_rich_outlaw_px_3_t.htm -Παλι με ανησυχει το τρεμολο μιας και ενα οριτζιναλ κοστιζει περιπου οσο η κιθαρα :P Αν και υπαρχει εκδοση χωρις το τρεμολο με string thru ESP LTD EX-50 http://www.thomann.de/gr/espltd_ex50bk.htm - Με τρελενει εμφανισιακα αλλα οι μαγνητες της ειναι απαραδεκτοι.. Καθε προταση ειναι δεκτη, Προτασεις που εοχυν να κανουν με "μη-μεταλ" κιθαρες θα ηταν καλες αλλα να ειναι κατι εμφανισιακα καλο!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου