Προς το περιεχόμενο

imperialstar08

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή imperialstar08

0

Φήμη

  1. Γεια σου Τασο ! Παιζω σε Imperialstar καθε μερα τα τελευταια 5 χρονια. Ειναι πολυ αξιολογο σετ για starters με την εννοια οτι δε θα δωσεις πανω απο 1000ρι για πρωτο σετ και για καποιον που δεν εχει τρελες απαιτησεις απο τον ηχο, δηλαδη ειναι πιο πολυ σετ σπιτιου παρα στουντιο. Το upgrade δε θα ειναι τοσο σημαντικο. Στη θεση σου θα περιμενα να μαζεψω κι αλλα χρηματα προκειμενου να παω σε κατι ανωτερο της Imperialstar. Επισης πριν παρεις οτιδηποτε ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ! Καλημερες :)
  2. Καλημερα Noizάδες! Σκεφτομαι να αγορασω ηλεκτρονικο σετ (σκεφτομαι ή την TD-10 ή την ΤD-15KV της Roland) Ειναι δυνατον να αγορασω το εκαστοτε σετ επιλεγοντας εγω τον αριθμο των τομ ή των πιατων? Για παραδειγμα ειμαι καλυμενος με 2 τομ (αντι για 3 ή 4 που βγαινουν οι συγκεκριμενες σειρες) Επισης υπαρχει η δυνατοτητα να περασω αρχεια κομματιων στον εγκεφαλο της ηλεκτρονικης για να μαθαινω κομματια παραλληλα με το παιξιμο? Και αν οχι τι συστημα ηχειων προτεινετε ? Ευχαριστω ! :)
  3. Καλησπέρα Noizάδες ! Παιζω ντραμς τα τελευταια 5-6 χρονια και εδω και μερικους μήνες έχω ξεκινήσει διπεταλο όμως ακομα δεν εχω καταφέρει να χτισω την ταχυτητα,την αντοχη και την τεχνικη που θα ηθελα και περιμενα. Τι ασκησεις μου προτεινετε να κανω και πως να τις οργανωσω? Διαβασα σε ενα αλλο forum οτι βοηθανε πολυ οι ασκησεις απο το κλασσικο και εξαιρετικο Stick Constrol στο οποιο εχω αφιερωσει πολλες ωρες για τα χερια μου. Οποιαδηποτε συμβουλη ή προταση ειναι ευπροσδεκτη! Ευχαριστω! :)
  4. Καλησπερα και απο μενα! Με cilit bang ή με τη..θαυματουργη παστα του socrates φευγουν και τα σημαδια απο τις μπαγκετες? Χρησιμοποιω κατα κυριο λογο μπαγκετες με nylon tip και πανω στα πιατα υπαρχουν διαφορα μαυρα σημαδια απ'αυτα.
  5. Καλησπέρα Σταυρο και ευχαριστω για την απαντηση σου! Την θελω για εξασκηση και μελετη στο σπιτι καθαρα,εξαλλου με τη μπαντα μου γραφουμε σε στουντιο με ακουστικη. Ειδα στον Thomann αυτη : http://www.thomann.de/gr/alesis_dm10_studio_edrum_kit.htm και θα ηθελα την αποψη σου
  6. mr_davidoff, η Imperialstar ειναι πολυ αξιολογη σειρα και κακως θεωρειται ΜΟΝΟ starter kit. οι σιτες που λες ειναι τα λεγομενα triggers? αν ναι που μπορω να βρω? ποσο κοστιζουν κατα μεσο ορο?
  7. Καλησπέρα Noizάδες! :) Τον τελευταιο καιρο μου εχει καρφωθει η ιδεα της αγορας ηλεκτρονικης ντραμς. Παιζω σε μη-ηχομονωμένο χωρο με ακουστικά τυμπανα (Tama Imperialstar) τα τελευταια 5-6 χρονια και δυστυχως εκτος του οτι δεν εχω καταφερει να απολαυσω τον ηχο τους οπως τους αξιζει (ηχομονωμενος χωρος), εχω εξαιρετικα περιορισμενα ωραρια αναφορικα με το ποσο μπορω να παιζω μεσα στην ημερα (λογω γειτόνων κυριως). Θα ηθελα τη γνωμη σας για το αν θα αξιζε η αγορα μιας ηλεκτρονικης ντραμς,οχι πολυ ακριβης αλλα ταυτοχρονα αξιολογης και καλης προκειμενου να λυθει το προβλημα. καθε προταση ευπροσδεκτη ! ευχαριστώ, Χρήστος
  8. χαιρετω! 2 ΠΟΛΥ καλα βιβλια για εξασκηση ανεξαρτησιας των ακρων ειναι: 1. The New Breed -Gary Chester 2. 4-Way Coordination - Marvin Dahlgren & Elliot Fine παιζω 4 χρονια και παω για τον 5ο και με εχουν βοηθησει πολυ τα συγκεκριμενα βιβλια! ελπίζω να βοηθησα!
  9. Led Zeppelin- Stairway To Heaven (STUDIO VERSION HQ) 6:24 ! 8)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου