Προς το περιεχόμενο

CHRIS P

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    64
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Gear List
    STRATOCASTER (parts)-TELECASTER (parts) -LP COPY P90s (HARLEY BENTON με αλλαγμένα ηλεκτρικά ,Μαγνήτες,nut), 60s ARIRANG TEISCO COPY, IBANEZ 80s ακουστική ,H.B. razonator Ενισχυτής Fender Champ
  • My Band(s)
    monostospiti
  • Day job
    ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ
  • Τόπος
    ΑΓΡΙΝΙΟ

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή CHRIS P

  • Reviewer Rare

Badges

13

Φήμη

  1. Νομίζω (αν και είμαι ο ποιο ακατάλληλος για να κρίνω )ότι η μεγάλη διαφορά στον ήχο ,προέρχεται από τον τελείως διαφορετικό ενισχυτή .Πάντως η Squier ακούγεται λίγο "τσίγκινη " .
  2. Πετάλια δεν με απασχολούν ,τα έχω αρκετά χρόνια και κάθονται.Περισσότερο με ενδιαφέρει ένας καθαρός ήχος και μιας και έχει gain και reverb επάνω , θα χρησιμοποιώ εάν χρειαστεί αυτά . Δεν ήξερα ότι είναι αντιγραφή του Laney cub 12R ,γιατί τα review που είδα ,τον συνέκριναν με τον fender junior . Όντος οι κιθάρες τα τελευταία χρόνια είναι μια χαρά απο playability ,έχω μία 335 και δύο tele δικά τους και είναι άριστη φάση, από το κουτί να μην χρειάζονται σοβαρό set up για να παίξουν . Δυστυχώς είμαι επαρχία όμως θα τον έχω υπόψιν μου πριν την αγορά.....Βέβαια με κάλυψε και ο gkourmoul1 καθώς έγραφα . Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια παιδιά ,να είστε καλά!
  3. Καλημέρα στην παρέα του Noiz .Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά του συγκεκριμένου ενισχυτή: https://www.thomann.de/gr/harley_benton_tube15_celestion.htm . Όχι ότι μου χρειάζεται, γιατί ενισχυτές για το σπίτι, ήδη έχω και έξω από αυτό δεν παίζω , άλλα γιατί είναι και 15watt και 1watt και έχει και πολύ καλές κριτικές στο ιντερνετ , και κυρίως γιατί έχει 12" Celestion ηχείο , επομένως θα είναι καλύτερο το ηχητικό αποτέλεσμα από τα 8'' των Fender Champ 600 και mustang που έχω τώρα .Υπάρχει κάποιος που τον έχει αγοράσει ή έχει παίξει με αυτόν ή τέλος πάντων θα ήθελα μια γνώμη από κάποιους πιο σχετικούς από εμένα ,ευχαριστώ .
  4. Η πορτοκαλί ,θυμίζει ένδοξες στιγμές της Rock ιστορίας(CRAMPS,STRAY CATS 50'S ROCK 'N'ROLL) ,όμως πριν 5-6 χρόνια που την λιμπιζόμουν ,υπήρχαν πολλές αναφορές στο youtube που εντόπιζαν πρόβλημα με το τρέμολο .Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον "Nick in the States" που έδειχνε πολύ απογοητευμένος με την κιθάρα, συν βέβαια που όσο και να το κουνάς twang δεν βγάζεις.
  5. Καλημέρα, από το λίγο που άκουσα στο Y.T. έχουν και πάρα πολύ ωραία ηχητική παλέτα .Dinosaur Jr και παρόμοια στιλ τα καλύπτει ικανοποιητικά.
  6. Φάτε μάτια ψάρια............
  7. CHRIS P

    Red Meat on the Road

    Αυτό που ο μεσαίος καπακώνει με τόσο άνεση το δείκτη στο μπαρέ, μου έκανε μεγάλη εντύπωση.Πρέπει να έχεις πολύ ευέλικτα δάκτυλα .Πολύ ωραίο παίξιμο σε ένα όμορφο κομμάτι ,μπράβο σου !
  8. Στο Βίντεο με τον Jason ,που είναι και εξωτερικά ηχογραφημένο ,η κιθάρα βγάζει ήχο καμπάνα! Πολύ ωραία!
  9. Η Ιστορία πάντως έχει καταδείξει ότι πρώτα πηγαίνει ο παίχτης και το όργανο ακολουθεί ,π.χ.αυτός και αυτός, δείτε με τι ξεκινάει το Βιντεάκι
  10. Λιγουρευόμουν και εγώ μία Τέλε με διπλό στο neck και ήμουνα μεταξύ της προαναφερόμενης κυρίας και της Squier Classic Vibe '70s Telecaster Custom η οποία ήταν λίγο ποιο ακριβή στον Νάκα .Λόγο ενός review εδώ στο Noiz και λόγο ονόματος πήρα τελικά την Squier ,η οποία ήθελε μάστορα για να έρθει στα ίσια της και η οποία τελικά μου στοίχισε ένα κατοστάρικο παραπάνω από την τιμή αγοράς .Δεν το μετάνιωσα πού καλή κιθάρα, άλλα όμως και απο όσες HB έχω αγοράσει όλες ήταν πολύ καλές για τα λεφτά τους και σίγουρα με πολύ καλύτερο set up απο την Squier η οποία ήταν εντελώς άχρηστη όταν την παρέλαβα από την courier. Για την συγκεκριμένη HB όλοι λένε ότι είναι πολύ βαριά ,άλλα και ότι έχει καλό set up και κάλο ήχο .
  11. Δυναμίτης!...Ο άτιμος δείχνει σαν ένα μεγάλο (τεράστιο μάλλον) παιδί!!
  12. @solega εάν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με τα Λογιστικά όταν γυρίσεις, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις λίγο και τις αλλαγές που έχουν γίνει στο επάγγελμα την τελευταία δεκαετία. Από όσα ήξερες δεν έχει μείνει τίποτα ίδιο ,συνεχείς αλλαγές στους νόμους, my Data ,ΑΑΔΕ και ηλεκτρονική διακυβέρνηση κ.λ.π. μας έχουν κάνει το βίο αβίωτο τσέκαρε π.χ. αυτό που είναι φρέσκο : https://www.taxheaven.gr/news/63785/to-sxolio-ths-deyteras-deoysa-epimeleia-h-alliws-h-tafoplaka-toy-logisth-forotexnikoy . Διάβασε λίγο τα σχόλια της Δευτέρας της συγκεκριμένης ιστοσελίδας καθώς και τα briefing της εβδομάδας των ίδιων στο youTube και να τα πάρεις στα σοβαρά γιατί έτσι είναι .Όσο για το εκπαιδευτικό σύστημα να σου πω μόνο ότι έκανα ιδιαίτερα στην Τρίτη Δημοτικού στην κόρη μου γιατί πολύ απλά η δασκάλα που είχαν στην Τρίτη και την Τετάρτη, δεν έκανε μάθημα και δεν τους έλεγε καν τι να σημειώσουνε ώστε να καθόμασταν εμείς να διαβάσουμε το παιδί (ναι .ναι Δημόσιοι Υπάλληλοι οι οποίοι αφού έχουν πάρει τα χαπάκια τους ,έχουν βαρέσει και τα ουζάκια τους ,πάνε μετά με όρεξη για δουλειά ).
  13. Στην Γερμανία έχω πάει μια μόνο φορά ,το 2013 σε ένα project ενός Ευρωπαϊκού Οργανισμού,με τον οποίον είναι συνδεδεμένος ο φορέας για τον οποίο δουλεύω . Πριν φύγω έτυχε να δω ένα ντοκιμαντέρ για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπου εξηγούσαν πόσο μελετημένα ήσαν τα πάντα εκεί μέσα .Όταν μας ξεναγούσαν στο κέντρο Αποκατάστασης που γινόταν οι εργασίες, ο ξεναγός μας είπε το εξής : «όλα εδώ πριν εφαρμοστούν έχουν μελετηθεί και στην πιο μικρή λεπτομέρεια » .Ζήλεψα τα πάντα, από τον τρόπο που δουλεύανε, από το πόσο οργανωμένοι ,καθαροί ,ευγενικοί ήταν, που μπορούσες να κυκλοφορήσεις στους δρόμους και να μην φοβάσαι μην σε κόψει ο κάθε κάγκουρας ,την σχέση που είχαν με την φύση .Όταν ήταν να επιστρέψω,σκεφτόμουνα πως θα γυρίσω πίσω στο μπου.@.#@.λο που ζούμε και μελαγχόλησα .Ειλικρινά αν ήταν αλλιώς τότε τα πράγματα στην ζωή μου, θα δοκίμαζα την ξενιτιά και κυρίως την Γερμανία .Δεν σκεφτόμουνα μόνο εμένα ,άλλα τα παιδιά μου που θα φοιτούσαν σε ένα καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα από το δικό μας και θα είχαν άλλες ευκαιρίες στην ζωή τους από ότι στο Ελλαδιστάν. (οι θάλασσες και οι παραλίες δεν με αφορούν ,γιατί και στο Αγρίνιο άμεση πρόσβασή στις χάρες της δεν έχουμε)
  14. Μου το έβγαλε στο You tube και μιας και ρώταγες είπα να στο δείξω.
  15. Η αλήθεια είναι ότι στα χάλια που μου ήρθε , δεν το περίμενα και έχω πάρει αρκετές κιθάρες από το διαδίκτυο .Επίσης, φύγε από Αγρίνιο να πας Πάτρα με οικογένεια μαζί , μου έφτασε ο κούκος αηδόνι, έπαιρνα πολύ πιο ακριβό μοντέλο και μου έμεναν και ρέστα (αμόλησε τρεις γυναίκες σε πεζόδρομο με καταστήματα,ο Δράμαλης στα Δερβενάκια και λίγα λέμε. ) Τέλος πάντων, όλα καλά και η κιθάρα είναι κούκλα και οι γυναίκες ικανοποιημένες . .
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου