Προς το περιεχόμενο

alpatman

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    312
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από alpatman

  1. παροτι η μιξη και ο ηχος δεν ειναι καλος , το κομματι δεν ηταν ασχημο για μενα ουτε και η φωνη , με περισσοτερη επεξεργασια μπορει να βγει κατι αρκετα δυναμικο .
  2. Ειναι πολυ χρησιμες και το πιο καταλληλο μερος για αγοροπωλησιες μουσικου εξοπλισμου γιατι το κοινο ειναι το πλεον εξιδικευμενο (και εκπαιδευμενο ). Πουλησα καποια πραγματα πριν λιγα χρονια , μου εκανε εντυπωση οτι ολα εφυγαν σχεδον αμεσα (βοηθησε προφανως και η καλη κατασταση και η τιμη ) αλλα και το επιπεδο ολων των ενδιαφερομενων .
  3. Πολυ ωραια κατασταση . Με εντυπωσιασε το μερος που ειναι τα dexion με τα 'στοκ ' ,οθονες κτλ καθως και η γενικοτερη ταξη που επικρατει .
  4. κορυφαιος σε ολα τα επιπεδα , δεν ξερω αν εχει αναγνωριστει η θα αναγνωριστει αναλογα της αξιας του Και τα instrumental του ειναι πολυ δυνατα ... αλλα και τα ποπ/ροκ του , που πιστευω οτι ειχε πολλα περισσοτερα να δωσει .
  5. δεν διαβασα ολα τα post αλλα παρακολουθησα απο την αρχη , διαδικτυακα παντα , το χτισιμο της μαρκας HB απο το συγκεκριμενο 'υπερ' καταστημα . Μου εκανε εντυπωση πως καποιος ξεκινα την δημιουργια μιας custom μαρκας , οταν ηδη εμπορευεται με μεγαλη επιτυχια γνωστες μαρκες που πιθανων να αισθανθουν ανταγωνιστικα . Π,χ Squier vs HB η Behringer vs HB . Η αισθηση που μου εδωσε στην πορεια ειναι οτι θελει να δημιουργησει μια μαρκα προσιτη ,προσφεροντας ομως high end επιφανειακα τουλαχιστον χαρακτηριστικα , οπως σχηματα , ξυλα κτλ . Το κοινο που στοχευει ειναι οι αρχαριοι που ειναι και το πολυπηθεστερο κοινο θεωρω , και οι 'προχωρημενοι ΄που εχουν ηδη καποια ποιοτικη λυση στα χερια τους και ενδιαφερονται για καποια ρεζερβα οικονομικη που θα μπορουσε να ειναι κατι εμφανισιακα πιο περιεργο (π.χ headless ) . Εχω την εντυπωση οτι υπαρχουν παραπερα βλεψεις για την μαρκα αυτη , τοσο σε ευρος προιοντων οσο και αναβαθμισης των υπαρχοντων .
  6. παντως η charvel η αρχικη που ποσταρες στο φυσικο χρωμα ξυλου με τα χρυσα hardware ειναι πολυ ομορφη και οπτικα .
  7. να προσθεσω με την σειρα μου 3 τυχαια απο Ελληνικα
  8. Ναι ! πρεπει να το ειχαν -εχουν 2 αδελφια πολυ συμπαθεις τυποι . Το αρχικο μαγαζι στην Σολωνος και Μασσαλιας πολυ ιστορικο και πολυ ωραιος χωρος . Το πανω μαγαζι ηταν αλλοτε καφετερεια , αλλοτε εστιατοριο που ποτε δεν 'επιανε ' και το 80% αυτων που εμπαιναν πηγαιναν 'κατω' στα μεταχειρισμενα . Αργοτερα στην Καπλανων ηταν απεξω παρκαρισμενο παντα ενα κλασσινο αυτοκινητο -αντικα . Ελπιζω να ειναι καλα τα 'παιδια ' εχω πολλα χρονια να περασω ...
  9. εχω ακουσει καμποσες διασκευες για το κομματι αυτο και αυτη ειναι απο τις καλυτερες . Κιθαριστικα οπως αναμενοταν ειναι αψογο . Προσφατα ειδα βιντεακι απο το συγκεκριμενο κομματι απο τους Last in line , το group μελων του Dio ,και ο τραγουδιστης 'ξενιζει ' γιατι ολοι εχουν στο μυαλο την φωνη του Dio . Προσωπικα δεν διεκρινα τιποτε ασχημο στα φωνητικα ισα ισα που ειναι δυναμικη ερμηνεια που απαιτειται σε τετοιου ειδους κομματι .
  10. εκπληκτικο κομματι , ειδικα προς το τελος μετα το 'blues' σολο , που το κομματι ανεβαινει . Μου αρεσε και το βιντεο που προσθετει οπτικα και δινει ατμοσφαιρα γενικα θα μου εκανε εκληξη αν η μπαντα σας δεν ειναι ηδη γνωστη στο ειδος της
  11. alpatman

    End Of Summer-pipityri

    μουσικα τα ειπαν οι περισσοτεροι , θα προσθεσω μονο κατι που φανταστηκα και μονο στο 003-004 και στο 008-009 'ακουσα ' μια φωνη να λεει 'end of summer ' .... οι 3-4 αυτες δηλαδη νοτες ειναι σαν να λενε τις 3 λεξεις end of summer
  12. χιλοακουσμενο ασμα , αυτη την φορα απο συνεργασια 2 'μεγεθων ' και μια εκτελεση του γνωστου ασματος των cutting crew του 2007 που μου αρεσε ιδιαιτερα
  13. . Ωραιο κομματι , και κανα χαλι (πληκτρο) αμα εβαζες ισως το εκανες πιο ατμοσφαιρικο . Σα να διεκρινα επιρροη στο υφος απο metalica .
  14. μια 'κρεμ ' stratocaster που τυχαια ειδα στο Νακα στο mall με maple μανικι ηταν πολυ ωραια σε εμφανιση ( αν και μου αρεσουν τα φυσικου ξυλου χρωματα ) , το 'παχυ ' μπρατσο δεν μου αρεσε ,εχει σε fender καποια αντιστοιχη ?
  15. πολυ ωραιο βιντεο και δουλεια , εκεινο που δεν ξερω ειναι αν ο υποψηφιος πελατης -ξενος τουριστας εχοντας την ρετρο εικονα της ωραιας παλιας Αθηνας και της εξειδανικευμενης εικονας της συγχρονης ,προσγειωθει αποτομα βλεποντας το τωρινο κεντρο η αν πεσει στην εν λογω περιοχη σε 'δραστηρια ' μερα .
  16. alpatman

    Νέο Single/ Γνώμη

    θα μπορουσε να ειναι εισαγωγη ενος κομματιου , αλλα λειπουν τα υπολοιπα μερη αυτο το 'σταματημα ' που κανεις μου εφερε στο μυαλο την εισαγωγη απο ενα κομματι του Δαντη το οποιο δεν μου αρεσει συνολικα ,αλλα αυτο το 'φρεναρισμα ' ειναι χαρακτηριστικο , αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις , οτιδηποτε καινουργιο αλλωστε εχει ξαναακουστει . Ετσι σαν παρατηρηση
  17. υμνος -καλοφτιαγμενο hard rock , πολλοι καλοι και το ερωτημα που ειχα παντα γιαυτους ηταν αν θα εκαναν τα ιδια κομματια με ξενο συμβατικο στιχο θα ειχαν αλλη πορεια . δηλαδη μηπως ενω εκαναν εντυπωσιακη μουσικη πορεια για Ελληνικη μπαντα ( καποια στιγμη υπεγραψαν και σε μεγαλη εταιρεια ) μηπως ο πολυς χαβαλες στο στιχο κουρασε , ενω η μουσικη ηταν πολυ καλη απο ολες τις αποψεις .
  18. το ακουσα αποσπασματικα , για να δω σε τι αναφερονται τα σχολια καθως τα συγκεκριμενα ασματα ειτε τα καθαρα λαικα ειτε τα 'επικαλυμενα λαικα ' δεν ειναι στα ακουσματα μου δεν μου αρεσει η ανατολιτικη - αραβικη αισθητικη στην μουσικη , οποτε μουσικα δεν μου αρεσε .Ηχος και αυτα τα λαικο γυρισματα μου προκαλουν μια ελαφρια ναυτια . Σε καμια περιπτωση δεν τα απαξιωνω μουσικα ειναι πολυ δυσκολα και θελουν μεγαλο ταλεντο και σπουδη για να αποδοθουν σωστα , προσωπικα δεν μου αρεσουν . θεωρω οτι ειναι προσπαθεια του καλλιτεχνη η τελος παντων οποιου κινει τα νηματα για να κανει θορυβο και να συζητηθει . Προφανως ενα νεο κομματι , σαν τα αυτα που οι περισσοτεροι θεωρουν καλα κομματια απο τον συγκεκριμενο καλλιτεχνη , θα περναγε στα 'ψιλα την συγκεκριμενη εποχη . Οποτε θεωρηθηκε οτι κατι τετοιο μπορει να κανει μεγαλυτερη εντυπωση που ειναι και το ζητουμενο . Ειναι τραγουδι σλογκαν , που βασιζεται στο βιδωμα φρασης στον εγκεφαλο του κοινου για να το επαναλαμβανει και οσο πιο τραβηγμενη η 'της εποχης ' ειναι αυτη η φραση ,τοσο πιο ευκολα γινεται αυτο .
  19. ενω θα συνεβαινε και το αντιφατικο οι 'αγανακτισμενοι ' να ηταν και αυτοι που διαμαρτυρονταν πιο πριν για την μη εφαρμογη των νομων ....
  20. πολυ μεγαλο θεμα , ολες οι κατηγοριες των 'εμπλεκομενων ' εχουν λαθος συμπεριφορες , πεζοι, μηχανακηδες ,αυτοκινητα ,ταξιτζηδες και φορτηγα . Και ομιλω και ο ιδιος σαν οδηγος με πολλες φορες λαθος συμπεριφορες . ειμαστε η μοναδικη χωρα που ο πεζος περναει ακομα και εθνικη οδο απο 'μη διαβαση ' . Απο την αλλη ειμαστε η μοναδικη χωρα που ο πεζος εχει κατανοησει οτι στην διαβαση ( ασπρες γραμμες ) μπορει και να μην εχει προτεραιοτητα . Οποτε εχω τυχει στο εξωτερικο και ειμαι σε διαβαση , εκπλησομαι που σταματουν τα αυτοκινητα να περασω και στην αρχη αιφνιδιαζομαι ( γιατι σταματησαν αυτοι ?) ο μηχανακιας θεωρει οτι εχει προτεραιοτητα εναντι ολων , θα θυμισω αυτο που γινοταν παλαιοτερα στα διοδια της Αττικης οδου οπου τα μηχανακια προσπερνουσαν την ουρα των αυτοκινητων που περιμεναν αφου θεωρουσαν οτι το οχημα τους προηγειται . Η διαχωριστικη γραμμη ειναι συνηθως η κανονικη του γραμμη και αν θελει καποιο αυτοκινητο να στριψει νομοτυπα και εχοντας βγαλει φλας επειδη του κοβει την πορεια ,του κανει χειρονομιες ενω δεν εχει δικιο .Εικονα πολυ συνηθισμενη . Συμφωνω με τον φιλο πιο πανω που παρομοιαζει πολλες φορες την συμπεριφορα τους με οδηγηση Σταθη Ψαλτη . Να προσθεσω επισης τους οδηγους delivery οι οποιοι για χαρη του μεροκαματου κανουν επισης διαφορα τρελα ,ενω χαρακτηριστικη ειναι η εικονα του μοτοσυκλετιστη με την παντοφλα το καλοκαιρι που βγαζει το φλας με το χερι . οι οδηγοι αυτοκινητων επισης πληθωρα παραβιασεων των νομων της λογικης , απο το τηλεφωνο στο αμαξι , την αφηρημαδα , το ποτο , το ανεβασμα πανω σε πεζοδρομια , η στροφη ακομα και σε εθνικες οδους σε σημειο που απαγορευεται .Παρκαρισματα σε σημεια που δεν πρεπει παρεμποδιζοντας πολλες φορες ακομα και λεωφορεια να περασουν και πολλα αλλα . Οι δρομοι μας μεσα στις πολεις δεν εχουν προβλεφθει για τετοια μαζα αυτοκινητων , ειναι ακαταλληλοι σε συνδυασμο με την νεοελληνικη νοοτροπια του ( δωσε θαρος στον χωριατη να ανεβει και στο κρεβατι ) δημιουργουν μια 'ωραια ατμοσφαιρα ' . το δε μετρο για ταξικο διαχωρισμο των προστιμων ειναι αφενος απαραδεκτο ,επιπλεον δινει 'κινητρο ' σε μεριδα πληθυσμου να παρανομησει αφου υπαρχει 'προσφορα ' και γενικα δεν υπαρχει εγκλημα με διαφορετικη τιμωρια . Αν σκοτωσεις η ποινη πρεπει να ειναι μια ανεξαρτητου ταξης ,δεν υπαρχει 'οικονομικοτερο ' εγκλημα . Μεχρι πριν λιγο καιρο , η τριτη πολη της Ελλαδας συνδεοταν με την πρωτευουσα με Εθνικη οδο χωρις διαχωριστικη μπαρα , δρομος τελειως ακαταλληλος . Τα παντα ξεκινουν απο το σχολειο και την οικογενεια θεωρω καθως τα παιδια παιρνουν παραδειγμα απο τον γονιο οδηγο . Αν στην 'αγορα ' μπαινουν οδηγοι με 'συνειδηση ' σιγα σιγα ο πληθυσμος θα ξεφυγει απο το καουμποιλικι . Θυμαμαι την παρακατω διαφημιση πριν καποια χρονια που αν δεν κανω λαθος ειχε απαγορευτει ,που δειχνει ομως μια ωμη πραγματικοτητα .....
  21. alpatman

    New Guitar Instrumental

    πολυ ωραιος και καθαρος ηχος ,το ολο υφος μου θυμισε Gary Moore και λιγο Thin Lizzy ( στις διπλες κιθαρες) αν επρεπε να πω κατι 'κακο ' ,θα ηταν η μεγαλη διαρκεια , μηπως δηλαδη θα μπορουσες να 'συμπικνωσεις ' τις μελωδιες σου να γινει ενα πιο μικρο κομματι για να ειναι πιο ευκολο στο ακουσμα . Και ισως ,λεω ισως ,αν αφαιρουσες κομματια που παραπεμπουν σε διαδοχικες νοτες κλιμακας ,αφου ναι μεν ειναι ολοσωστες αλλα δεν προσφερουν στις πολυ ωραιες μελωδιες που εχεις . Την δευτερη παρατηρηση την λεω με επιφυλαξη ,αλλοι πιο 'αρμοδιοι ' μπορει να διαφωνουν οποτε ακου εκεινους .
  22. μου αρεσε το ριφ της αρχης και θα προτιμουσα στο ιδιο στυλ να συνεχιζεται και το υπολοιπο και να μην 'βαραινει ' στην συνεχεια , να ειναι πιο απλο 'ροκαδικο ' δηλαδη
  23. alpatman

    Cos_dr - "The Road To Oblivion"

    αυτα ακριβως κυριως hans zimmer + mike oldfield εδω , υπεροχο κομματι θα μπορουσε να ηταν μεσα στο black rain του πρωτου . Και κατι απο soundtrack 80΄ς movie . σαν προσωπικο 'ηχητικο ''κολλημα ' εκει που μπηκαν οι κιθαρες που μου αρεσαν επισης πολυ(και σαν ηχος ) , θα ηθελα να διατηρουσες καποια πληκτρα για να διατηρηθει η 'αερινη ' μυστηριωδης ατμοσφαιρα του κομματιου. Αλλα μην παρεις σοβαρα την ιδιοτροπια μου . Εσυ σιγουρα δοκιμασες και ετσι και αλλιως . ευγε και απο μενα
  24. προφανως το εχετε δει η το εχει ποσταρει καποιος , αν και το συγκεκριμενο ασμα δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου της συγκεκριμενης μπαντας , παρολα αυτα η αναλυση ειναι καλη , την ποσταρω εδω σαν ενα απο τα τελευταια θεματα για τους Τοτο ,
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου