Προς το περιεχόμενο

CHRISTINAGR

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή CHRISTINAGR

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ...όμως πολλά υπονοούμενα άφησες...τι έχουν οι γεωπόνοι και το τονίζεις? ;) Το μόνο σίγουρο είναι πως έχουν πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες...!
  2. Tην Παρασκευή 29/10 και ώρα 16:00 θα πραγματοποιήσω εκπομπούλα στο web radio Γαία http://www.gewponoi.com/radiogaia, μπορείτε να μπείτε και από το blog-άκι μου http://musicdellirium.blogspot.com Θα παίξουμε και νέα συγκροτήματα!!! ::)
  3. Την Τρίτη 19/10 και ώρα 16:30 θα πραγματοποιήσω εκπομπούλα στο web radio Γαια http://www.gewponoi.com/radiogaia, μπορείτε να μπείτε και από το blog-άκι μου http://musicdellirium.blogspot.com Για LIVE επικοινωνία με την εκπομπή, δείτε στην δεξιά στήλη του blog. Θα παίξουμε και νέα συγκροτήματα!!! :D
  4. To blog-άκι μου είναι επιτέλους έτοιμο !!!Αν και είμαστε ακόμη στην αρχή μπορείτε να το επισκεφτείτε... http://musicdellirium.blogspot.com ;)
  5. Παίζω στο ραδιόφωνο της Γεωπονικής Σχολής Αθηνών(WEB ΡΑΔΙΟ ΓΑΙΑ)-> http://www.gewponoi.com/radiogaia και σύντομα θα έχω το δικό μου πρόγραμμα που θέλω να το εμπλουτίσω με νέες μουσικές επιλογές...όσοι ενδιαφέρονται να προωθήσουν τα μουσικά κομμάτια τους, ας επικοινωνήσουν στο email μου : [email protected]. Η εκπομπή μου δεν κειμένεται σε κάποιο συγκεκριμένο είδος τραγουδιών, απλά λέμε "όχι" στα σκυλάδικα και "ναι" στους νέους καλλιτέχνες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου