Προς το περιεχόμενο

just kst

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    85
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή just kst

0

Φήμη

  1. Oλη η κιθάρα τα σπάει αλλα αυτο το headstock ειναι απιστευτο....
  2. Καλησπερα. Μπορει καποιος να με βοηθησει στην συνδεσμολογια αυτου του μαγνητη απ οτι βλεπω βγαζει μονο ενα ασπρο καλωδιο...δεν βρηκα κατι στο ιντερνετ.Η συνδεσμολογια θα ειναι απλη ενα volume και output jack. Eυχαριστω προκαταβολικα.
  3. Kαλησπερα σε ολους. θα με βηθουσατε απιστευτα αν μου λεγατε που μπορω να βρω wiring diagram για emg 81-sa-sa με πενταθεσιο διακοπτη και ενα volume, δεν μπορω να βρω πουθενα...αν δν τα καταφερω ποσο παει να μου συνδεσουν τουσ μαγνητες τους εχω τοποθετησει αλλα στισ συνδεσεις τα σκατωσα...
  4. Kαλησπερα. Μηπως γνωριζεται ποσο κοστιζει αλλαγη ταστων σε ηλ.κιθαρα?
  5. Καλημερα. Neck ποιον μαγνητη εχεις? Αν μεταλ εννοεις κλασσικα πραγματα heavy κτλ ειναι μια χαρα αυτοι που σκεφτεσαι αν ομωσ εννοεις thrash death με low tuning θα σου προτεινα απο dimarzio τους X2N η D-ACTIVATOR η ακομα καλυτερα EMG 81.
  6. Καλησπερα και καλη χρονια.ειχα αγορασει αυτην την πεταλιερα πριν εναμιση χρονο για 100Ε πριν σου πω για τισ δυνατοτητες της πρεπει να προσεξεις κατι,τσεκαρε ενα ενα τα knobs με πολυ απαλο πατημα αν ανταποκρινονται αλλιως σε λιγο και ρο αν καποιο χαλασει θα εισαι αναγκασμενος να δωσεις 80-120Ε τοσο μου πηγε και εμενα ενα μηνα μετα αφου την πηρα. Αμα εχεις χρονο και ορεξη να ασχολειθεις η πεταλιερα μπορει να βλαλει τρελο ηχο ιδιεταιρα αμα συνδεθει σε καλο ενισχυτη(λαμπα) ομωσ σου ξαναλεω οτι πρεπει να κανεισ φυλο και φτερο το μανουαλ(ευτυχως εγω το ειχα στα ελληνικα...) τα εφε και οι προσομοιωσεις απλα δν τελειωνουν και ειμαι σιγουρος οτι τα περισσοτερα δν θα τα χρησιμοπιοησεις ποτε...
  7. Kαλησπερα.Ταιριαζει μια χαρα ο evolution(middle)με τους dimarzio που λες δοκιμαζεις και βλεπεις. Μια χαρα θα καλυφθει το κενο του μεσαιου μαγνητη με ενα κομματι ξυλο του ιδιου χρωματος το εχουν κανει αρκετοι.
  8. Γεια σου φιλε τι μουσικη παιζεις? τι εξοπλισμο εχεις τωρα(κιθαρα,ενισχυτη,εφφε)?
  9. Καλησπερα φιλε 1ον η καρτα ειναι μια χαρα την εχω δυο χρονια και ειναι αξιοπρεπεστατη για τα λεφτα της 2ον ψαξε λιγο παραπανω τα vst ειδικα amplitube kai guitar rig δεν μπορεις να φανταστεις τι ηχο μπορεις να βγαλεις απλα θελουν λιγο ψαξιμο. 3ον τι ηχεια χρησιμοποιεις?
  10. Τους ειχα σε rg 370 δυο χρονια πιστευω οτι ειναι καλοι για τα λεφτα που εκανε η κιθαρα,ενω οι εργοστασιακοι μαγνητες σε μια jackson που εκανε τα ιδια λεφτα με την ibanez ηταν οτι πιο αισχρο εχω ακουσει.pisteθο genika oti ta fthna montella ibanez αξιζουν τα λεφτα τους.
  11. Μαζι με τους μαγνητες πρεπει οπωσδηποτε να υπαρχουν ποτενσιομετρα 25κ,battery clip,οutput jack.
  12. οκ λιγο gain-ελαχιστο reverb kai neck μαγνητη και κατι μπορει να κανεις δοκιμασε το και πες μου.
  13. just kst

    Bugera

    Ετυχε και επαιξα χθες σε ενα home studio ενος γνωστου μου με τον 333xl(head)me καμπινα harley benton...4X12 πραγματικα απιστευτος ενισχυτης για τα λεφτα του απιστευτη δυναμη τον τσιταραμε αρκετα μιας και δεν ειχαμε προβλημα εντασης θα ελεγα οτι ο ηχος του εμοιαζε αρκετα με mesa triple rec και μονο 444Ε!!! Αγαπημενος μου high gain ενισχυτης ειναι ο LABOGA Mr hector αλλα απ τη στιγμη που δεν προκειται ποτε να μαζεψω 1500+ ο bugera αν καταφερω να μαζεψω λεφτα θα ειναι η 1η μου επιλογη.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου