Προς το περιεχόμενο

tpapakyr

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    17
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Engineer
  • Τόπος
    Athens

Συμμετοχή tpapakyr

0

Φήμη

  1. Θα πρότεινα τον Κουρμπή: http://www.kourbismusic.com
  2. Στοιχεία επικοινωνίας του Πάνου: http://www.enigmagt.gr/html/adeeieiuiea.html
  3. Ο Πάνος είναι εγγύηση στις επισκευές γενικότερα και κάνει εκπληκτική δουλειά σε περιπτώσεις σπασμένου les paul headstock. Έχει εργαστήριο στην Νέα Σμύρνη!
  4. Καλησπέρα, Ο Χρήστος θα μπορούσε ίσως να σε βοηθήσει: http://www.crazytubecircuits.com/
  5. Καλός τεχνικός και καλό παιδί είναι ο Χρήστος Νταιφιότης, Αθήνα κάπου κοντά στο παγκράτι. http://www.crazytubecircuits.com/
  6. Ο Κουρμπής στα εξάρχεια είναι πολύ καλός. http://www.kourbismusic.com/
  7. Αγαπητέ Pascal :) Καλόπαιχτος και καλά τζαμαρίσματα!!! ;)
  8. Υπάρχει και αυτός: http://www.thomann.de/gr/fender_champion_600.htm Είναι 5W με 6ιντσο speaker. Απ' ότι διάβασα στο harmony-central & άλλα forums είναι πιο φιλικός για οικιακή χρήση απ' ότι οι Pro & Blues Junior. Τώρα ποιός τον έχει στην ελλάδα, να τον ακούσει κανείς, δεν ξέρω! Πάντως υπάρχουν κάποια clips στο youtube.
  9. Καλησπέρα, Έκανα search στο youtube και έπεσα πάνω σε αυτό το video: Έχετε ακούσει ξανά για αυτές τις κιθάρες? http://www.custom77.com/ Φαίνονται ενδιαφέρουσες και σκέφτηκα να ξεκινήσω αυτό το post. :)
  10. Ναι στα τα έτοιμα Kit αναφέρομαι!
  11. Πρόσφατα βρεθήκαμε με ένα φίλο μου σε ένα Guitar Center στην Αμερική, όπου και δοκιμάσαμε μιά σειρά από stratocaster, american standard, american deluxe και classic player 60's. Στα αυτιά μας η classic player ήταν μακράν η καλύτερη, πιο κοντά σε αυτό που είχαμε στο μυαλό μας σαν stratocaster ήχο. Πολύ πιο "ζωντανή" από της αμερικάνες!!! Και εμείς ψαχνόμασταν με την διαφορά τιμής και το ηχητικό αποτέλεσμα. 8O My two cents! Ερώτηση προς τους γνώστες του forum: O ήχος των rockinger είναι κοντά στον ήχο των CP? ΥΓ1: Και οι δύο είμαστε κάτοχοι les paul, οπότε δεν είμαστε ειδικοί σε θέματα fender! :wink: ΥΓ2: Δοκιμάσαμε και μία tele 52 reissue, στην μεσαία θέση ο ήχος ήταν απίστευτος! :)
  12. Ψάχνωντας για την tonelab SE, στο net, έπεσα πάνω σε αυτό¨ http://www.musiciansfriend.com/product/Vox-ToneLab-SE-Tube-Driven-Modeling-Floorboard-Processor?sku=150314&src=3SOSWXXB που αναφέρει ότι το προιόν είναι discontinued δεν ξέρω αν το σταματάει η VOX ή απλά έτυχε στο συγκεκριμένο μαγαζί, απλά το αναφέρω προς ενημέρωση του forum. Πάντως ευρωπαικά e-shops το διαθέτουν κανονικά στα αμερικάνικα δεν εμφανίζεται!
  13. Δεν μπορώ να πω, λαμβάνοντας υπόψη την τιμή του καφέ στο Κολωνάκι και τον ρυθμό αύξησης του :-) έχεις απόλυτο δίκιο! :-) Η SE έχει καλύτερο value for money! Δεν μένει παρα να την δοκιμάσω και βέβαια να αποφασίσω... :-)
  14. Σας ευχαριστώ όλους για τις διευκρινήσεις. Απ΄ότι καταλαβαίνω ηχητικές διαφορές δεν υπάρχουν, πλην των επιπλέον εφφέ που έχει η SE έκδοση. Ωστόσο σημαντική διαφορά (για μένα) φαίνεται να έιναι ότι η Desktop έκδοση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σαν effects board, αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα να βγουν off οι ενισχυτές. Plus το ότι δεν έχει και τα expression pedals. Στα συν βέβαια του desktop είναι το μικρό μέγεθος και η τιμή. Θα το σκεφτώ και θα προσπαθήσω να την ακούσω κιόλας. 'Εχω ακούσει κι άλλες πεταλιέρες KorgAX1500, Boss GT-6, αλλά μου φάνηκαν λίγο ψηφιακές :-) και διαβάζοντας τα θετικά σχόλια στα posts του forum για την tonelab είπα να προχωρήσω προς αυτήν την κατευθυνση :-) Ευχαριστώ και πάλι! :-)
  15. Καλησπέρα, Σκέφτομαι να αγοράσω μιά tonelab και Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας σχετικά με τις διαφορές της tonelab desktop και tonelab SE. Σκεφτόμουν την desktop έκδοση μιας και έίμαι ερασιτέχνης (bedroom player, ξαναπιασα την τέχνη μετά από 15 χρόνια :-)) αλλά εάν η διαφορά είναι αβυσαλέα... :-) Από ένα search που έκανα στο forum δεν βρήκα κάποιο ανάλογο post που να αναφέρεται στην σύγκριση των δύο εκδόσεων. Τέλος ο εξοπλισμό μου είναι Epiphone LP (with SD, 59s), Fender Pro Junior και κάποια BOSS overdrive/distortion pedals και παίζω κλασσικά πραγματα rock/blues. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου