Προς το περιεχόμενο

kokkotas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    14
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από kokkotas

  1. kokkotas

    Guitar Moves with Keith Richards

    Παρτε να διαβασετε το βιβλιο του, και θα μαθετε γιατι παιζει με μια χορδη λιγοτερη, και απο ποτε.
  2. Χαιρετω ολους τους συνφορουμιτες, και ευχομαι σε ολους χρονια πολλα και ευτιχισμενος ο νεος χρονος. Ειμαι σιγουρος οτι ολοι οι παλιοι (εννοω σε ηλικια οπως εγω) θα τον ξερουν. Πιστευω ομως οτι καποιες στιγμες πρεπει να ανοιγουμε και ξεχασμενες πορτες στους νεους ωστε να παρουν καποια μουσικα ερεθισματα απο το παρελθον.Δεν θα πω πολλα λογια, ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου αφανεις μουσικους ηρωες. Θα κανω την αρχη με 2 video για να δωσω την αφορμη να ψαξετε γι αυτον, ( οι νεωτεροι ).http://youtu.be/wcsjmw9k6hg
  3. Οκ μαλλον θα ακολουθησω αυτη τη λυση. Ευχαριστω και παλι
  4. Κατ' αρχην σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Λοιπον,εκανα την δοκιμη με παραμανα και ο μαγνητης τραβαει κανονικα, αρα θα πρεπει να κοιταξω τις κολησεις. Επειδη ειμαι λιγο ασχετος σ' αυτο το θεμα,πως καταλαβαινουμε οτι υπαρχει προβλιμα οταν οι κολησεις φαινονται ενταξει ?
  5. Χαιρετω ολα τα παιδια του Noiz, και αναφερω το προβλημα μου.Πριν λιγο εκατσα να παιξω, οπως καθε απογευμα με την Squier cv 50's tele μου.Ο τριθεσιος βρισκεται συνηθως στην μεσαια θεση, οταν καποια στιγμη τον πηγα στη θεση bridge εισεπραξα σιωπη, ενω αντιθετως στη θεση neck και μεσαια παιζει κανονικα.Να πω οτι ανοιχθηκε αμεσως και ολα ηταν οπτικα ενταξει, καλωδια, κολησεις κλπ.Εχει κανεις καμμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει.Υπαρχει πιθανοτητα να εχει προβλημα ο bridge ? Ευχαριστω εκ των προτερων για καθε βοηθεια.
  6. http://www.noiz.gr/index.php?topic=184008.0 Τσεκαρε εδω για να παρεις μεγαλυτερη γευση απο "Firebird"
  7. Φυσικα και δεν αμφιβαλω για ολα αυτα τα ιερα τερατα της blues σκηνης που αναφερονται παραπανω, ειμαι φανατικος φαν του Johnny Winter και πολλων αλλων κι εγω.Βεβαια κιθαριστικα "Roy Buchanan" δεν λεω, εχω ενα κολλημα με τους μεγαλους αγνωστους οπως αναφερονται. Και πανω σ' αυτο το σκεπτικο ποσταρισα τον KAL, ωστε να μαθουμε κατι γι' αυτον.Δεν το εκανα για ξεκινησω καποιο συγκριτικο τεστ του ποιος οι ποσοι του ριχνουν στ' αυτια, απλα η εκφραση "ενα απο τα καλυτερα μπλουζ, μου βγηκε τελειως αυθορμητα γιατι ακουγοντας το "The Visit" την πρωτη φορα, δεν ξερω, εμενα προσωπικα μου εκανε ενα πολυ συναισθηματικο κλικ, με την σκεψη οτι ναι ρε γαμωτο εχω ακουσει εκατονταδες μεγαλους bluesman, αλλα κοιτα ομως τι μπορει να σου δωσει ενας παντελως αγνωστος σ' εμας. Αυτο ηταν το εντελως αθωο σκεπτικο μου.Ευχαριστω ολα τα παιδια για την γνωμη τους.
  8. Σιγουρα ολες οι γνωμες σεβαστες, αλλα ο ανθρωπος εκπεμπει τεραστιο feeling και παικτικα και φωνητικα (παντα κατα τη γνωμη μου) κατι που λιγοι λευκοι bluesman βγαζουν.
  9. O KAL DAVID εχει μεγαλη ιστορια σαν κιθαριστας οπως, συμμετοχη στους Bluesbrakers του John Mayall, κιθαριστας της Etta James, και γενικα συνεργασια με πολλα ιερα τερατα της μουσικης.Υπαρχουν πολλα στοιχεια στο google και youtube γι' αυτον.Ειμαι 50..τοσο χρονων ασχολουμαι με την μουσικη απο τα 15 μου (αυτο με πολλη αγαπη για τον φιλο Audiokosta στο οτι δεν εχω ακουσει πολλα μπλουζ) τον ανακαλυψα πριν μερικους μηνες, και θελησα να το μοιραστω μαζι σας επειδη ξερω οτι στο ΝΟΙΖ θα εκτιμηθει ιδιαιτερα.
  10. YΣ. Προσεξτε τον φοβερο ηχο της FIREBIRD, και το οτι η μπαντα δεν εχει μπασσιστα.
  11. Απολαυστε τον σε ενα απο τα καλυτερα μπλουζ που εχω ακουσει.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου