Προς το περιεχόμενο

panakon

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    40
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Gear List
    Lowden F32,
    Guild GAD50
  • Day job
    Ιδιωτικος Υπαλληλος
  • Τόπος
    Athens

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή panakon

33

Φήμη

  1. panakon

    I'm on fire - Fingerstyle arrangement

    Σε ευχαριστω πολυ ! Αυτο ειναι και το στοιχημα τελικα στο fingerstyle...Να τρεχουν ολα τα μερη του κομματιου μαζι,μπασα ,μελωδια ,ακκορντα σα να ειναι ανεξαρτητα οργανα...Δεν πετυχαινει παντα , αλλά το παλευω
  2. panakon

    I'm on fire - Fingerstyle arrangement

    Σε ευχαριστω πολυ Πανο για το σχολιο...Πολυ πιθανον να υπερεβαλα λιγο με τα μπασα, ή ισως ειναι λιγο πιο εντονο το reverb..
  3. panakon

    I'm on fire - Fingerstyle arrangement

    H ακουστικη μου fingerstyle διασκευη στο αγαπημενο κομματι του Bruce Springsteen
  4. Thanks man! χαχαχα ,γιατι ρε συ ,ειναι ΟΚ ..Βελγοι ,καλα παιδια φαινοντουσαν... Παντως και μενα δεν μου αρεσαν ολα τους ,οι πρωτοι δυο δισκοι μου αρεσαν.. Νασαι καλα man! ..Ειδικα οι πρωτες δουλειες τους ηταν πολυ καλες!
  5. panakon

    MEDITATION

    Πολυ ωραια μουσικη Κατερινα ,ευγε! Κλεινεις τα ματια ,αφηνεσαι ,και απολαμβανεις..
  6. panakon

    How Would It Be?

    Φιλε Γιωργο ,μέλι το σολακι ,πολυ μου αρεσε.. Το μονο που θα πειραζα προσωπικα ,θα ηταν ισως η ακουστικη..Θα της σηκωνα λιγο τα μπασα της για να δωσει ογκο ,και ισως και λιγο βαθάκι ..Αλλά και ετσι ειναι σουπερ .. Γλυκια μελωδια..Φτιαξε κι αλλα!
  7. panakon

    Free

    Φιλε ,αν και δεν εχω εντρυφησει καθολου στο ειδος,ειμαι ακουστικος κιθαριστας, το χαρηκα παρα πολυ το ασμα!.. Ειδικα τον ηχο σου στην κιθαρα ,και τα ριφφάκια ,πολυ ωραιες ιδεες!
  8. Παντα ηθελα το συγκεκριμενο να το παλεψω για fingerstyle solo ακουστικη. Αρκετα tricky κομματι για να καταφερεις να συνδυασεις σχετικα αξιοπρεπως ρυθμικη κιθαρα ,μελωδια και αυτο το swing μπασο! Εδω ειναι η προσπαθεια μου...
  9. Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια!
  10. Σε ευχαριστω πολυ ,οπως τα λες ειναι ,ο ακουστικος ηχος ειναι μεγαλη αγαπη! Σε ευχαριστω πολυ φιλε gkourmoul1 !!
  11. Χαχαχα! Το καλυτερο σχολιο! Σε ευχαριστω πολυ ! Χαχαχαχα! Το καλυτερο σχολιο! Σε ευχαριστω πολυ! Νασαι καλα ! Σε ευχαριστω πολυ! Σε ευχαριστω πολυ! Με ενα Zoom H2n το ηχογραφησα και εβαλα λιγο reverbακι μετα ,τιποτα ιδιαιτερο ..
  12. Νασαι καλα ,σε ευχαριστω πολυ!
  13. Σε ευχαριστω πολυ ,μετραει πολυ που το ακουω απο σενα!
  14. Σε ευχαριστω πολυ Πανο!
  15. Ακουστικη διασκευη Fingerstyle που εκανα ,σε αυτο το κλασσικο κομματι του Chris Isaak. Σχολια ,προτασεις ελευθερα. Η ηχογραφηση εγινε προχειρα με ενα ZOOM H2n μικροφωνο ,και το video απο καμερα Iphone. Δεν εχουν προστεθει εφε κατα την ηχογραφηση,η κιθαρα ηταν unplugged. Μετα την ηχογραφηση εγινε επεξεργασια στον ηχο ,προστεθηκε reverb και αυξηθηκε το gain και τα μπασα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου