Προς το περιεχόμενο

p0k0

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    90
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    edfew
  • Τόπος
    Ηρακλειο Κρητης

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή p0k0

6

Φήμη

  1. Χμμ, μονο που το ifi dc blocker kanei 150€. https://www.skroutz.gr/s/27838973/iFi-Audio-DC-Blocker-Πολύπριζο-Φίλτρο-White.html?from=catspan
  2. Μονο πριζα και volume μηδεν. Ο θορυβος ειναι ανάλογος με τα Maudio AV30 με το ποντεσιομετρο στην μεση.
  3. ακριβώς. Παντως μην νομίζετε οτι ειναι καποιος πολυ εντονος θορυβος. Αρχιζω να πιστευω οτι εχει αυτο το noise level οταν ειναι σε λειτουργία. Ειναι νομιζω class D o ενισχυτης τους αν εχει καποια σημασια.
  4. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Δεν εχω εξωτερικη καρτα χρησημοποιω την ον μπορντ του υπολογιστη μου. Ο ηχος ακουγεται με το που ανοιξω τα ηχεια. Δεν εχει σχεση το volume. Ακομα και στο 0 ακουγεται. Τα ηχεια τα χρησημοποιω σαν multimedia ηχεια υπολογιστη, ακουω την μουσικη μου και βλεπω και καμιά ταινια. Σπανια θα βαλω backing tracks να συνοδέψω με την κιθάρα μου. Αρα λέτε οτι χρειάζομαι καλύτερη "πήγη" ή και balanced καλωδια για να παιξει σωστα?
  5. Γεια στην παρέα, Μόλις παρέλαβα τα παραπάνω ηχεία. Έχουν όμως ένα "hishing noise" οχι πολύ δυνατό αλλά αν δεν ακούς μουσική, είναι ενοχλητικός. Δοκίμασα άλλες πρίζες έχοντας όλα εκτός το ρεύμα αποσυνδεμένα και ο θορυβος παραμένει. Τι άλλο μπορώ να τσεκάρω για να βεβαιωθώ οτι δεν εχω προβληματικό κομμάτι? Είναι λογικός αυτός ο θόρυβος? Ειχα τα M audio AV30 και ήταν πολύ πιο ήσυχα.
  6. 20 σελιδες θεμα και καποιοι ακομα απαντατε για το αν χρειαζεται ο μαεστρος στην ορχηστρα. Χαρας το κουραγιο σας. Παντως, αν και ο νηματοθετης τρολαρει, θα μας ελυνε πολλες αποριες αν μας ανεβαζε ενα παιξιμο του στην κιθαρα. Ισως και στο Μπασο.
  7. Μακρυα απο προιοντα που εχουν την λεξη Gaming στην περιγραφη. Ειδικοτερα απο αυτα που δεν εχουν αμεση σχεση με το gaming.
  8. p0k0

    NT Show off

    Η φανελα πιας ομαδας ειναι?
  9. But Bitcoin, Bitcoin fixes thi... oh wait
  10. Αυτο γινεται και οταν θελεις να δωσεις relief σε μπρατσο με one way βεργα (baja tele)?
  11. Ειναι παντως εντυπωσιακό οτι ο Πουτιν καταφερνει και δεν κανει ουτε ενα μορφασμο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου