Προς το περιεχόμενο

Eclipsis-Drummer

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    40
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Τύμπανα
  • Day job
    drummer
  • Τόπος
    Mεταμορφωση

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Eclipsis-Drummer

5

Φήμη

  1. Και βάζεις ένας stack, ένα Splash, άλλα δύο crash γιατι χρειάζονται κλπ και καταλήγεις να έχεις το σετ του neil peart! Προφανώς και όλα χρειάζονται, εχουν μοναδικό ήχο, και χρησιμοποιούνται ανάλογα την περίσταση απλά εγώ προσπαθώ να χωρέσω την κάθε περίσταση και τους διαφορετικούς ήχους σε λιγότερα πράγματα. Σίγουρα αυτό περιορίζει το ηχητικό φάσμα που μπορώ να παραξω, και το αποτέλεσμα βγαίνει διαφορετικό. Αυτό το διαφορετικό, μερικές φορές μπορεί να είναι καλύτερο, χειρότερο, μπορεί όμως και να περνάει "πλαγίως" και να μην το καταλαβαίνεις τόσο πολύ. Στο συγκεκριμένο κομμάτι, και εγώ θα προτιμούσα να πάω σε ένα στούντιο και να έχω china, και 2.3 crash παραπανω και να βαράω παραπάνω... (αλλά δεν πήγα γιατί ήταν την περίοδο της καντίνας.) νομίζω όμως ότι έχει περάσει πλαγίως... Για τις δυναμικές τώρα: όντως είναι σημαντικό κομμάτι του οργάνου και της σύνθεσης και όλα τα άλλα που λες σωστά είναι. Οντως το ρεφρέν του King γ***** και θα ήθελα να το κάνω και αυτό cover και να το βαρέσω παραπάνω. Αυτό με το "πίσω από το αυτί" το είπα γιατί, αυτές τις μέρες όποιον και να δει στο Youtube να παίζει drums νομίζεις ότι θα ξεβιδωθεί!! Το κανάλι σου πολύ ωραίο, μου αρέσει που γράφεις μουσική για παιχνίδια, το θεωρώ πολύ ενδιαφέρον. Θα περιμένω οπότε να κάνεις κάποιο cover για να το δω και αυτό! Tell jey ότι γ***** cu!
  2. Να σαι καλά φίλε σε ευχαριστώ! Δεν το περίμενα ότι θα έχει τέτοια απήχηση η μπάντα δυστυχώς δεν ήξερα καν ότι έκαναν live στην Ελλάδα... Όσον αφορά το πρακτικό κομμάτι. 1) το σετ είναι περιορισμένο γιατί γενικά είμαι minimal σαν άνθρωπος: Τι να τα κάνεις τα πολλα, όταν έχεις λίγα και καλά! Οπότε και το σετ έχει τα απαραίτητα και σε μικρές διαστάσεις. Στην τελική, αμα δεν σε αντιπροσωπεύει το σετ σου σε αυτή τη ζωή τι σε αντιπροσωπεύει :) 2) το ίδιο ισχύει και για το παίξιμο μου Ναι μένω σε πολυκατοικία, αλλά, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να φεύγει μπαγκέτα πίσω από το αυτί :) Okay μπορεί σε κάποια είδη μουσικής να ταιριάζει ακουστικά, όπως μπορείς να ταιριάζει και το μεγάλο σετ κλπ κλπ εμένα όμως δεν μου ταιριάζει αισθητικά. Και πάλι σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο και είδες το βίντεο μου, και για τα σχόλιά σου, και γενικά θα παρακαλούσα όποιον μου κάνει σχόλιο να αφήνει και ένα link για το δικό του YouTube channel, για να δω και εγώ τη δουλειά του και να υπάρχει μία συνέχεια στη συζήτηση! Εγώ το Sonder άκουσα πρώτο και έπαθα ΠΛΑΚΑ αλλά το polaris είναι το δεύτερο καλύτερο για μενα. Ευχαριστώ για το σχόλιο, άφησε YT Channel για να δω και εσένα δουλειά σου αν θες.
  3. Καλημέρα σε όλους!! Αυτό είναι το τελευταία μου drum βίντεο από μία μπάντα που μου αρέσει πάρα πολύ για τα ρυθμικά της σχήματα και γενικά ο ντράμερ τα σπάει. Αν θέλετε δείτε το και πείτε μου μία γνώμη. Από εκεί και πέρα η συνάντηση που διοργανώνει το nioz, είναι μία Πάρα πολύ καλή ιδέα, Μπράβο στους admin Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ για οικογενειακούς λόγους Οπότε το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να ευχηθώ να είναι επιτυχημένο, και να περάσετε τέλεια όσοι πάτε. Cheers, over and out!
  4. https://www.youtube.com/watch?v=46p1dvc17HE&list=PLY160LccnReDq5fSQPnKFIpe6GhHk0a3A&index=2&ab_channel=AlexDrummer Απο εδω το 25ο video του καναλιου μου! Ειμαι πολυ περιφανος γι’αυτο, ανετα στο τοπ 5 του καναλιου. Δειτε το και πειτε μου εντυπωσεις! και παλι ευχαριστω !
  5. New Video! Why do you love me- Garbage Kαλη ακροαση και περιμενω comments! ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!
  6. Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! Απο την μια το ταμπουρο ειναι 12 οποτε ειναι λιγο resonant απο την αλλη ομως του εχω βαλει το πιο πεθαμενο δερμα που υπαρχει (ο φιλος που μου το εφτιαξε με "κραζει" λιγο γ΄αυτο) Οποτε ισος ενα 14 ταμπουρο με muffle να σ αρεσε καλητερα. Γουστα ειναι αυτα! Να σται καλα παιδια, ευχαριστω για τον χρονο που δωσατε να ακουσετε, να κρινετε και να σχολιασετε. Thanks!
  7. Ελα ρε, παρα πολυ καλο!
  8. Thanks για το comment! Ναι, αυτο ειναι πιο κουλτουρα drum video, ενω το αλλο ειναι λιγο πιο drum orientated. Σε αυτο το vid εχω 2 room και snare, kick mics. Και παλι ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!
  9. Eclipsis-Drummer

    Like WHAT?!? (Drum song)

    Καλημερα παιδια! Ενα συντομο drum song που εφτιαξα πριν 1 χρονο στην καραντινα Thnaks 4 watching οποιοδήποτε σχολιο κλπ ευπροσδεκτο
  10. Καλημέρα σας και καλή χρονιά! Το πρώτο drum video την χρονιάς "fake it" πιστεύω ένα από τα καλύτερα video του καναλιού Απολαύστε στην καραντίνα σας και δώστε του ένα κορονολαικ (αν σας αρέσει)
  11. Καλησπέρα σε όλους! Το video του μήνα Αυτήν την φορά ένα original τραγούδι με πρωτότυπα drums! Οποιος θέλει το ακούει και αφήνει και ένα σχόλιο. Όλα δεκτά! Special thanks to MCH: http://www.mchdrums.com/?fbclid=IwAR2... Rstick http://www.rstick.gr/
  12. Thanks! το ταμπορο ειναι custom MCH: http://www.mchdrums.com/?fbclid=IwAR2... ειναι ωραιο ναι! Οι γειτονες ευτυχως ειναι καλοβολοι, αν βλεπεις κι εγω παιζω γενικα σιγα, και οχι περιεργες ωρες οποτε οκ!
  13. Thanks! Ναι τα τομ δεν εχουν mic γ'αυτο, οσο για τις καμερες, εχεις δικιο αλλα πρεπει να τις εχεις για να τις βαλεις! Thanks again.
  14. Καλησπέρα σας! Μετά από πολλούς μήνες απραξίας είπα να postαρω ένα drum cover. Any comments you may have... they are all welcome! Καλή ακρόαση και thanks εκ των προτέρων!
  15. Eclipsis-Drummer

    A Million little Candles

    Καλημερα σε ολους και καλο μας καλοκαιρι! Ενα γρηγορο αλλα εμφατικο original τραγουδακι, 1 min long! Απολαυστε το μεταξυ βουτιων, καθως περιμενετε το κερασμενο καρπουζι στην ταβερνα που βρισκεστε ή λιγο πριν βγειτε για τη βραδινη σας βολτα. Nα περνατε ολοι καλα! Drumsticks: Rstick http://www.rstick.gr/ Snare drum by MCH: http://www.mchdrums.com/?fbclid=IwAR2...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου