Προς το περιεχόμενο

Dreamdancer

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.080
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Dreamdancer

  1. Κατεβα ρε κεφτε που θα σε φοβηθουμε κιολας παρε και την πιπιζα μαζι να στην βυσματωσω , θες και να κανεις κριτικη εξυπνακια, ακουσα τις παπαριτσες που παιζεις που θα βγεις και κιθαρισταρα απο πανω χαλβαδοκεφτεδονικολακη.Αμα σε τρωει τοσο ο κωλος σου βγαλε ενα κομματακι που θες να το παιξω εγω και εσυ να κανω το ιδιο και εγω και μετα να δουμε ποιος ειναι ποιο κοντα...οποτε γουσταρεις μαγκακι του κομμωτηριου.
  2. Στα τετοια μας...αδερφε τι θεωρεις εσυ ωριμο και ανωριμο αλλωστε μια ματια στο καναλι ειναι αρκετη για να καταλαβει καποιος οτι δεν υπαρχει καποιο κομματι να σχολιασεις παρα μονο συγκεκριμενες ασκησεις για συγκεκριμενα θεματα παρουσιασμενες με συγκεκριμενο τροπο… διαβαζε και κανα τιτλο ,ειδες πουθενα να λεει εδω η συνθεση μου? και αν δεν ξερεις τι θα πει picking, sequences και τα σχετικα ρωτα καθως γιαυτα φτιαχτηκε το βιντεο αλλιως…τουμπεκιασου με τα ροκεντρολακια σου τις πιπιζες και δεν ξερω και εγω τι αλλο παιζετε στο χωριο σου , πινε τις μπυριτσες σου,βαρα κανα δυο ακκορντα με την μπαντα σου και λεγε στο εαυτο σου οτι εισαι κιθαριστας ::).
  3. Eσυ τα εβγαλες τα συμπερασματα σου φιλαρακι ::)?Πως το κοβεις εσυ που εισαι και επαγγελματιας… κανουμε καλο γρηγορο picking η οχι 8)? Αν περιμενες τραγουδι η οτιδηποτε κοντα σε αυτο, σορρυ που θα σε απογοητευσω αλλα το καναλι ειναι φτιαγμενο για μαθηματα μονο και demonstrations για συγκεκριμενες τεχνικες …..γιαυτο αλλωστε το μονο που υπηρχε εδω ηταν γρηγορο picking και sequences και τιποτα αλλο, ουτε καν hammer ons και pull offs.Aν τωρα καιγεσαι να ακουσεις συνθεση και παιξιμο μου σε λιγο καιρο μαλλον θα ανεβασω πραγματακια εδω η καπου αλλου, οποτε θα εισαι ο πρωτος που θα στειλω…προς το παρον αμα θες κανα μαθημα sweep picking hybrid picking θεωριας κτλ κτλ κτλ…προτιμησε μας. A και αν θελεις πες και σε μας τι σχεση ειχε ολο αυτο με……οτιδηποτε ::).
  4. Ενταξει το πηραμε το μυνημα, εισαι ο υπερχεστης των πεντε ηπειρων...φασολαδιτσες, ειρωνιες, κλιμακες πανω κατω, τον εξαντλησε τον Vinny ο πουθενας ελληνας φορουματος... στα λογια δηλαδη γιατι στις πραξεις πονος, τενοντιτηδες και υπαρξιακες και μουσικες ανησυχιες τον εμποδιζουν να παιξει... ::) Πουλα εσυ εστω και ενα cd με τη μουσικη σου,επηρρεασε εστω και ενα ατομο με το παιξιμο σου και μετα τα ξαναλεμε....ασε τον Μoore τον Malmsteen και τον Μcalpine για τους υπολοιπους ;).
  5. Προσεχε μη κατεβασεις το επιπεδο και μολυνθουν τα δαχτυλακια σου ;)...θα περιμενα ενας μουσικος του δικου σου διαμετρηματος να τον εχει τον Moore για πλακα αλλα τελικα...αναδιπλωση.. 8)
  6. Eγω δεν το παιξα η blaze παικτουρα που απαξιωνει τα παντα με τον δηθενισμο της.....θελω να δω αυτον που δηλωσε μουσικαρα που μιλα για φουγκες και αντιστιξεις για να ψαρωσει κοσμο, τι σκατα μπορει να κανει με τον καραγκιοζη τον Moore που παιζει μαλα..ιες ;).
  7. Αφου ειναι μα..κιες βγαινουν ευκολα..κατι σαν το heart of gold ενα πραγμα...ειπαμε εισαι μουσικαρα εσυ αυτα ειναι σκουπιδια.... ;)
  8. Eγω απλα βλεπω το πως συγκρινεις εσυ φιλαρακι...εγω ειπα απλα σχολιαζω την τρελα.Δεν συγκρινω υποκειμενικα πραγματα..ουτε χρησιμοποιω δυο μετρα και εκατο σταθμα για να το πετυχω.Αν εσυ νομιζεις οτι τα blues πχ εχουν αρμονια της σφουγγαριστρας αυτο τι εχει να κανει με το οτιδηποτε απο την στιγμη που θρυλικα τραγουδια εχουν παρομοια chord progressions? και ακομα και ετσι να ειναι ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις τι ειναι αρμονικα ομορφο και τι οχι? καθε λεξη που βγαινει απο το στομα σου ειναι τιγκα στην υποκειμενικοτητα και δεν μπορεις να στηριξεις τιποτα.......τωρα οσο για το τι φτανει η αλεπου μπορεις να μας το δειξεις εσυ που δηλωσες και μουσικαρα( ο fulara πχ δεν ειναι καν μουσικος για σενα αν θυμαμαι τι εγραψες)....παλουκωσου λοιπον και παιξε το shadows που ειναι για τα πανηγυρια για μια μουσικαρα σαν και σενα ποσταρε το και ασε τις ειρωνιες..... ;)
  9. Εγω δεν εκανα κριτικη για αρμονια της σφουγγαριστρας και το παρουσιασα σαν κατι αντικειμενικο...απο την στιγμη λοιπον που το εκανε αυτος, το χρησιμοποιησα για να του δειξω οτι πολυ απλα δεν ισχυει..διαλεξα το ποιο απλο chord progression και του εδειξα οτι συμφωνα με τα κριτηρια του χιλιαδες τραγουδια δεν θα επρεπε ποτε να αρεσουν σε κανεναν....αλλα δεν ισχυει...οπως για καθε βλακωδες κριτηριο καποιος θα βαλει ως προυποθεση, θα υπαρξουν χιλιαδες τραγουδια που θα το αναιρουν. Επομενως γυριζουμε στην αρχη -ακου αυτο που θες αλλα μη συγκρινεις τις προτιμησεις σου με αυτες αλλων- δεν υπαρχει σωστη απαντηση.Αυτο που θεωρεις εσυ ψυχη για αλλον ειναι βαρετο και για αλλον παγερα αδιαφορο και κανεναν δεν μπορει να πεισει τον αλλον για το αντιθετο ;).
  10. Με λιγα λογια παραδεχεσαι οτι το sweet home alabama εχει αρμονια επιπεδου σφουγγαριστρας σωστα ;)? Τα blues το ιδιο σωστα?
  11. Εγω τα δικα σου κριτηρια χρησιμοποιω αν ακομα δεν καταλαβες εγω δε συγκρινα τιποτα εγω σχολιαζω αυτους που συγκρινουν.....εσυ πχ μιλησες για αρμονια επιπεδου σφουγγαριστρας γιαυτο αλλωστε εφερα το παραδειγμα του Ι ΙV V που ειναι οτι ποιο απλοικο μπορει να συναντησει κανεις, παρολα αυτα χιλιαδες θρυλικα τραγουδια εχουν γραφτει με αυτη την αρμονια επιπεδου σφουγγαριστρας.....το ιδιο ισχυει και για τα blues..ποτε δεν ειπα οτι με χαλανε τα 12 η 8 bar blues πχ...αυτο που με χαλαει ειναι οταν οπαδοι τους αρχιζουν τις συγκρισεις και κοροιδευουν αλλους ως επαναλαμβανομενους....η υπεροψια ανηκει σε αυτον που συγκρινει και που χρησιμοποιει ειρωνικα επιθετα τυπου shredder...καταλαβες Yoda ;)?
  12. Εσυ μπορεις να γελας με οτι θες με ποια ομως υπεροψια θεωρεις οτι η γνωμη σου μετρα περισσοτερο απο καπου αλλου σε θεματα καθαρα υποκειμενικα?Ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις τι ειναι ουσιαστικο και τι ομορφο? νοιαζει νομιζεις κανεναν αν με τα κριτηρια σου το sweet home alabama πχ βγαινει απο τα ποιο βαρετα I VI V στην ιστορια της μουσικης με αρμονικη δυσκολια νηπιαγωγειου οπως και τα blues στο συνολο τους? στρουμφοχεστηκε το συμπαν ξερεις...το αν αρεσε η οχι το...οτιδηποτε το εγραψε η ιστορια οπως αλλωστε το αν αρεσαν και εκαναν καριερα ο Vinnie Moore η ο Malmsteen η αν επιρρεασαν κοσμο και κοσμακη φαινεται απο το αποτελεσμα..μικρη και ανοητη μπουρζουαζια χωρις αιτια ;) .
  13. Δεν εισαι ο Υοda μεγαλε να πετας ασχετα κριτηρια απο το πουθενα και μετα οποτε δεν σε συμφερει να τα αλλαζεις.....ευτυχως παντως που καταλαβες οτι τα παντα ειναι θεμα του ακροατη επομενως ολες οι μπαρουφες που προσπαθεις να περασεις σαν αντικειμενικα κριτηρια βρισκονται μονο στο δικο σου το μυαλο και οχι το μυαλο του διπλανου.........αυτοαναιρεισαι και δεν το καταλαβαινεις.
  14. Βλεπω ολο μουσικες εννοιες εισαι...ζουζουνισματα μπουρου μπουρου...αρμονια επιπεδου σφουγαριστρας......αρα πχ ολα τα θρυλικα Ι-IV-V ασματα ειναι επιπεδου σφουγγαριστρας σε αρμονικο επιπεδο και βαρετα..good to know ::) ::) ::) ;D ;D ;D ;D
  15. Παιξτο και εσυ ετσι χαλια μεγαλε, κανε την κιθαρα πιανο και θα σε παραδεχτω....δεν μου απαντησες ομως....συμφωνα με τα κριτηρια σου τι ειναι το Ι IV V....αντρικο η γυναικειο.....για βλακες η εγκεφαλικους.....αναμενω με ανυπομονησια...... Υ.Γ βγαλε και app για iphone μεγαλε να βαζει ο αλλος το τραγουδι και να του βγαζει αν ειναι manosx approved ....τοσα και τοσα νουμερα εχουν βγαλει λεφτα ετσι ;D....
  16. Ετσι μπραβο μαθαινεις σιγα σιγα ;)..τωρα κατσε και εξηγησε μας γιατι καποια chord progressions ειναι αντρικα και καποια οχι.....για πες μας το Ι ΙV V ειναι αντρικο chord progression η επειδη ειναι απλο ειναι για μη εγκεφαλικους και βλακες? βαλε τα κριτηρια manosx να δουλεψουν ;D ;D ;D....
  17. Καλα καλα σου βαζω οτι στοιχημα θες παρε μια κλασσικη σπουδη για πιανo πχ δωστη σε καποιον διακεκριμενο σολιστα να την παιξει....μετα παρε την ιδια ακριβως διασκευασε την για ηλεκτρικη κιθαρα και δωστην σε καποιον να την παιξει με...distortia :P...οι γνωστοι υποπτοι θα τον πουν shredder.....εγγυημενα.... ;)
  18. Τι λε ρε φιλε σοβαρα? εσυ εισαι πολυ καλος...βρες μας τωρα ποιες ειναι καλυτερες οι ξανθιες οι η μελαχροινες.....οι φακες η η φαβα....ο Laurel η ο Hardy ,τα ρεμπετικα η τα μπλουζ......για κριτηρια μη σε νοιαζει αλλωστε εσυ τα εχεις σκεφτει πολυ σοβαρα....αυτο ειναι αντρικο αυτο δεν ειναι...,αυτο ειναι για διανοουμενους αυτο για βλακες φτιαχνε custom κανονες κατα πως σε συμφερει ::)....
  19. Παντως και η κλασσικη μουσικη και........μουσικοι εδω που τα λεμε ειναι παλιοσρεντοκατασταση ;D......τι σολιστες και καραγκιοζιλικια....ας ρωτησουνε τον πεντατονικο φορουμα να τους πει τι ειναι ψυχη....εχουν παρει λαθος δρομο και δεν το ξερουν ::) ::) ::)
  20. To τι αποφασιζεις εσυ να αγνοησεις δεν με απασχολει.Σε ρωτησα αν εχεις δει καποιον "shredder" να δινει αντιστοιχους χαρακτηρισμους σε αλλη "ομαδα" κιθαριστων.Αν δεν εχεις οπως ειπα και πριν ειναι εμφανες απο που προερχεται ο κομπλεξισμος. Παρε για παραδειγμα την κλασσικη κιθαρα.Εκει που ολοι αναγκαστικα (λογω συστηματικης εκπαιδευσης) ειναι παικτρονια με αψογη τεχνικη και θεωρητικη καταρτηση εκει ποτε δεν θα ακουσεις για χαζομαρες αργο vs γρηγορο για shredding κτλ κτλ κτλ…..γιατι πολυ απλα εχουν ξεπερασει τις παιδικες ασθενειες πολυ νωρις. Για show off μιλανε μονο κατι ημιμαθεις blusoροκαδες που πιστευουν οτι οταν ακουνε κατι που τους ξεπερναει ειναι για εντυπωσιασμο και οχι για μουσικη εκφραση.Δυστυχως για σενα πρεπει να δεχτεις οτι καποιοι ανθρωποι παθιαζονται με μουσικη που εσενα μπορει να μη σου αρεσει….αυτο δεν την κανει κατωτερη, ουτε εσενα αντικειμενικο κριτη τους….ο malmsteen πχ που ανεφερες ηθελε να κανει την κιθαρα να πλησιασει το βιολι και τον παγκανινι και προς τα εκει κινηθηκε….αυτο γουσταρε και μαλιστα η τεχνικη του αναπτυχθηκε μονο και μονο για να μπορεσει να παιξει αυτο που ακουγε στο μυαλο του οχι το αντιθετο.Παντα η μουσικη εχει τον πρωτο λογο αλλα αν νομιζεις οτι εσυ εχεις αντικειμενικη ιδιοτητα για να κρινεις τι ειναι show off και τι οχι πλανασαι πλανην οικτραν.Μονο το τι σου αρεσει μπορεις να πεις. Εξαλλου οπως φαινεται ακομα και στα ποιο αντικειμενικα δεν το κατεχεις…θες να μου πεις δηλαδη οτι ο Vinnie Moore θα δυσκολευτει να παιξει πχ το Heart of Gold του Υoung περισσοτερο απο οτι ο Υoung το Shadows of yesterday?Θες να υποστηριξεις πχ οτι ο Young μπορει καν να το παιξει?Για να σοβαρευτουμε λιγακι.Κατι τετοιο ειναι πρακτικα αδυνατον αν και δεν μειωνει την αξια του Υοung σαν μουσικου αλλα δειχνει οτι πρακτικα ειναι ποιο ευκολο για τον καλυτερα τεχνικα καταρτισμενο κιθαριστα να παιξει περισσοτερα πραγματα.
  21. Πρεπει να καταλαβεις ενα πραγμα.Οι πραγματικα καλοι και φτασμενοι κιθαριστες ποτε δεν μπαινουν σε διαδικασιες του στυλ "α αυτος ειναι shredder" " α αυτος παιζει γρηγορα διαγραψε τον" "α αυτος παιζει αργα αρα εχει feel".Ανεξαρτητα το ειδος στο οποιο ανηκουν ποτε δεν μπαινουν σε τετοιες διαδικασιες ουτε μπαινου ποτε σε συγκρισεις αργο vs γρηγορο που δεν εχουν ετσι και αλλιως καμια αντικειμενικη μουσικη υποσταση και οι καλοι κιθαριστες το ξερουν ;). Το ολο θεμα παρακινειται απο κομπλεξικους weekend warriors της μια κυριως κατηγοριας.Η αντιπαραθεση στην ουσια δεν ειναι καν αντιπαραθεση καθως δεν νομιζω να εχεις δει κανεναν απο τους λεγομενους shredders να προσπαθει να ειρωνευτει τους μεν και τους δε...αποδειξη? δεν εχουν βγαλει παρατσουκλι για κανενα ....ξερεις εσυ αντιστοιχη εκφραση οπως το shredding για την αλλη...φατρια? αν ξερεις να μου την πεις παντως εγω δεν εχω ακουσει και αυτο ειναι η ποιο τρανη αποδειξη για το ποιος ειναι κομπλεξικος η οχι ;). Κανεις shredder δεν κανει καν το κοπο να ασχοληθει ουτε πηγαινει πχ και σχολιαζει video που τα θεωρει βαρετα και αδιαφορα.Δεν θα δεις κανεναν "shredder" να πηγαινει σε videos καλλιτεχνων και να λεει"τι αργες μαλ..ιες παιζει αυτος,ριξε κανα γρηγορο σολιδι να σε δει ο θεος αγορι μου" το αντιθετο ομως γινεται συνεχως με τους...ετερους καπαδοκες.Αρα για να το ληξουμε ο κομπλεξισμος ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι oneway σε αυτη την περιπτωση,η αλλη πλευρα δεν δινει καν σημασια. Τωρα για το τι προτιμαει ο καθενας τα ειπαμε καποιος προτιμαει τις ηρεμες ρομαντικες βολτες με το κανο στην λιμνη καποιος γουσταρει τις εντονα συγκινησιακες βολτες με το τρενακι του λουνα παρκ....το θεμα ειναι τι ενθουσιαζει τον καθενα και αυτο ειναι κατι καθαρα προσωπικο. Καθαρα πρακτικα τωρα πχ αν οπωσδηποτε θελουμε να συγκρινουμε παικτες και στυλ παικτων(που εγω το θεωρω λαλακια αλλα τες πα) τι νομιζεις πχ οτι ειναι ποιο πιθανο...o Vinnie Moore να παιξει τα τραγουδια του Neil Young η το αντιθετο.Αυτο και μονο μπορεις να συγκρινεις...τα υπολοιπα ειναι σαν την...κολοκυθοπιτα...υποκειμενικα γουστα αρα και απολυτα αποδεκτα εκατερωθεν ;).
  22. Kαλα χαλαρωσε λιγακι εσυ και πες μας ποια ειναι τα progressions πχ των blues(ασε την jazz απεξω που την πετας για να θολωσεις τα νερα) που κανουν την...αρμονικη εκπληξη...ποια lick και turnaround στα περισσοτερα τραγουδια δεν εχουν χιλιοπαιχθει.Εμενα προσωπικα δεν με χαλαει τιποτα απο τα παραπανω εχουν το χαρακτηρα τους ΑΛΛΑ οταν καποιος συγκρινει γιατι συνηθως απο κατι τετοιους πεντατονικους φωστηρες γινονται οι συγκρισεις και λεει οτι πχ η αρμονικη μινορε και τα αρπετζια(με α ;D) ειναι βαρετα και επαναλαμβανομενα ενω αυτος ακουει σετ chord progressions,επαναλαμβανομενα και ανακυκλουμενα double stop bendy licks και turnarounds και διατεινεται οτι η δικη του μουσικη εχει...ποικιλια και δεν επαναλαμβανεται η ολη φαση ειναι για γελια. Πιστευω να καταλαβαινεις για τι μιλαμε...αυτος που ακουει πχ μπλουζ και το γουσταρει τρελα δεν τον ενοχλει οτι επαναλαμβανεται γιατι πολυ απλα του αρεσει.Το ιδιο και αυτος που ακουει αντιστοιχα μεταλ τραγουδια.Το προβλημα ειναι οταν ο ενας προσπαθει να πεισει για την ανωτεροτητα του δικου του γουστου εναντι του αλλου ;).
  23. To αν κατι νομιζεις οτι εχει χαρακτηρα και ουσια σε σχεση με κατι αλλο παλι ειναι κατι υποκειμενικο ειδικα αν δεν ακους αυτο το ειδος.Παρε πχ αυτους που ακουνε μπλουζ φανατικα...απο τα ποιο σετ ειδη μουσικης που υπαρχουν.Chord progressions υπερπροβλεψιμα,μεγαλο μερος απο stock bendy licks και turnarounds που ολοι τα παιζουν και τα ανακυκλωνουν,πεντατονικες και αγιος ο θεος σχεδον αποκλειστικα κτλ κτλ κτλ....Ολα αυτα δεν ειναι κατι κακο ισα ισα δειχνει οτι γουσταρουν αυτο το στυλ και το υπηρετουν ειτε σαν μουσικοι ειτε σαν ακροατες..... Οταν ομως οι οπαδοι πχ αυτου του ειδους(αυτο ισχυει για ολα τα ειδη,τα μπλουζ απλα εινα ενα χτυπητο παραδειγμα) αρχιζουν τις συγκρισεις με αλλα ειδη τοτε αρχιζουν τα προβληματα....γιατι στο μυαλο τους τα ειδη που δεν γουσταρουν φανταζουν βαρετα,χωρις ψυχη,επαναλαμβανομενα,χωρις φαντασια...ενω αυτοι ακουν ενα ποιο επαναλαμβανομενο και προβλεψιμο ειδος μουσικης ever.Το ιδιο συμβαινει και vice versa. Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι αυτο που σου αρεσει ειναι καθαρα υποκειμενικο.Και η Taylor swift κιθαρα παιζει πχ και περισσοτερους οπαδους εχει και περισσοτερα grammy θα αποκτησει και απο ολους οσους μιλαμε τωρα αλλα και απο τους θρυλους του παρελθοντος.Αμα ρωτησεις τους οπαδους της ολους οσους συζηταμε εδω ειτε ειναι ο govan ειτε ο clapton φανταζουν οχι απλα χωρις ψυχη αλλα παγερα αδιαφοροι.Αμα τους ρωτησεις τα cowboy chords της Ταylor ειναι η επιτομη της κιθαριστικης ομορφιας.Επομενως περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...Αλλα αλλο αυτο και αλλο να πει καποιος οτι η Swift ειναι καλη μουσικος παιζει εξαιρετικη κιθαρα κτλ κτλ κτλ....μονο για κατι τετοιο μπορει να μιλησει καποιος αντικειμενικα τα υπολοιπα ειναι τελειως μα τελειως υποκειμενικα.
  24. Oλοι τους γραφουν μουσικη,συνθετουν και εχουν αλμπουμς.Το αν σου αρεσει η instrumental κιθαριστικη μουσικη τους τωρα ειναι κατι αλλο τελειως υποκειμενικο.Σκεψου ομως οτι τετοιου ειδους μουσικοι εχουν την δυνατοτητα να σταθουν σε οτιδηποτε σε αντιθεση με καποιον που κοβει κομματακια ακολουθωντας μανιερες και cookie cutter συνταγες,εχει ενα baby face που ισως αρεσει στα κοριτσακια και κανει μια καποια καριερα.Αυτος δεν εχει ουτε τις γνωσεις και την ικανοτητα να κανει session,ουτε μαθηματα και σεμιναρια,ουτε κανενας πεθαινει να τον ακουσει να αυτοσχεδιασει. Μπορει αυτος να αποκτησει μεγαλυτερη αναγνωρισιμοτητα και στην τελικη να μην ειναι καν σοβαρος μουσικος.Αυτο λοιπον που εγω δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι πρεπει να υποβιβαζουμε αυτον που μπορει να κανει τα παντα και να εξυμνουμε την μετριοτητα....απαντηση που δινω προσωπικα? γιατι αυτη ειναι συνηθως ποιο κοντα σε μας και μπορουμε να ταυτιστουμε καλυτερα ;).
  25. Shredding ειναι αυτο που ΔΕΝ μπορεις να παιξεις :P.Οπως πουτ.να ειναι αυτη που παει με ολους ΕΚΤΟΣ απο σενα.Αν πηγαινε και με σενα θα ηταν απλα..ευκολη ;). Ποιο σοβαρα τωρα δεν εχει υπαρξει ποιο αχρηστος χαρακτηρισμος απο αυτη την λεξη.Δεν σημαινει απολυτως τιποτα μουσικα σε κανενα επιπεδο, ουτε ειδος μουσικης ειναι ουτε ορος, απλα δηλωνει τον κομπλεξισμο καποιων οταν συναντανε κατι που τους ξεπερναει. Ηθελα να ξερα παντως αυτοι πχ της κλασσικης μουσικης δεν ειχαν μυαλο στην τσεφαλη τους....τι πηγαιναν και εγραφαν δεν ηξεραν οτι κατι αιωνες μετα θα εβγαιναν αψυχοι και σρενταδες απο κατι bluesoπεντατονικακιδες που γουσταρουν licks και ριφιες.Ταχυτητες αρπετζια(με α ;D) αρμονικες μελωδικες μινορε ακυρααααα......που ειναι η ψυχαρα ωρε?Ντροπη τους παντως και τους βγαλανε και συνθεταρες..δεν εμαθαν ουτε τα βασικα της μουσικης.... ;D ;D ;D
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου