Προς το περιεχόμενο

desaviol

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    36
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από desaviol

  1. Γνωρισε ομορφες γυναικες γιατι οι Ελληνιδες ειναι οι πιο sexy ο νοών νοείτω..... ;)
  2. Ολοι οι ελευθεροι ελληνες βρισκουν αγαπη εδω... χα χα χα χα χα χα χα χα ο νοών νοείτω......
  3. Το προηγουμενο ηταν μακραν καλυτερο απο αυτο.. Ασε που το φοντο ειναι τρομερα ενεργοβορο και σου καταστρεφει τα ματια. (Οσαν το λευκο κελι). Μπραβο νοιζ τωρα συμβαλεις και συ στην οικολογικη καταστροφη(εστω αυτο το λιγο παραπανω) sorry αλλα δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ... 8) 8) ??? :-\
  4. Παντως οσο αφορα την αξιολογηση των συναλλαγων και συναμμα του πωλητη και του αγοραστη θεωρω οτι μπορει να γινει μια ψηφοφορια αν πρεπει να παραμεινει. Επισης η δημοτικοτητα του site σε ενα βαθμο οφειλεται και στο συστημα αγγελιων. Οποτε οποιαδηποτε αλλαγη νομιζω οτι μας αφορα ολους... Πχ εγω παρολο που εχω κανει αγοροπωλησιες μεσω του noiz ποτε δεν εχω ζητησει feedback απο τον αγοραστη. Αυτο το γραφω για μην θεωρηθει οτι εχω υψηλη αξιολογηση και οτι υπαρχει σκοπιμοτητα στα λογια μου. Οποτε προτεινω ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ..
  5. κοιτα την καρτα duet την εχω. Απλως θελω να δοκιμασω κι αλλους προενισχυτες περα απο αυτους της καρτας. Ξερεις καποιο site που μπορω να διαβασω οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω αλλους mic preamp. Παντως απο το manual δεν μπορεσα να βγαλω ακρη. οποιος ξερει ασ βοηθησει..
  6. Επειδη σκοπευω να παρω ενα προενιχυτη μικροφωνου σε ποια εισοδο της apogee duet το συνδεω. α. XLR line +4dBu b. XLR line -10dBV c. instrument
  7. Κοιτα τωρα που επαιξα λιγο με το buffer size (εναλλαγες 128 ,256 ,512) ειδα οτι σε ολα αυτα ειχα μικρο latency ειδικα οπως ειπες στο 128 και 256 πολυ μικρο. Μαλλον καποιο κολλημα του υπολογιστη θα ηταν γιατι εδω μιλαμε οτι στο 256 ειχα κοντα στο μισο δευτερολεπτο latency. Παντως αλλο ενα προβλημα μου οταν γραφω σε καναλια ειναι οτι οταν γραφω ακουγοντας ενα πρεγγεγραμενο καναλι εχω την αισθηση οτι ειναι ελαφρα κουνημενα μεταξυ τους κατι που φανταζομαι δεν εχει να κανει με το παιξιμο μου αλλα με τον χρονο που καταγραφει το σημα. μπορει να βοηθησει κανεις ;;
  8. Εμενα δειχνει να σταματα στα 16 tracks Macbook white 13.3 4gb ram logic express 9 apogee duet To reverb αυτο σ εμενα δεν υπαρχει και εβαλα στην θεση του το Platinum Reverb Κατι αλλο που θελω να ρωτησω ειναι οτι στα 256 εχω τρομερο latency ενω στα 128 καθολου. ειναι λογικο?
  9. λοιπον αυτη την προστατευτικη μεμβρανη που κολαει με στατικο ηλεκ.θα το βρεις στο καταστημα Ανδρομιδας κεντρο Αθηνα.
  10. εμφανιστηκε μετα το 2000 και λεγεται HANG
  11. λοιπον εγραξα ενα ταξιμακι προχειρο ενδεικτικα που δειχνω και το ευρος παιξιματος. απο πισω ενα λαουτακι κρατα το ισο. atasti.mp3
  12. Λοιπον θα ηχογραφισω τωρα κατι με την αταστη να ακουσετε ...
  13. Παντως οχι επειδη την πουλαω αλλα η κιθαρα η αταστη κλασσικη παιζει οπως του Erdogan . ;D ;D Επισης δεν μπορω να ανεβασω αλλες φωτο της κιθαρας στην αγγελια οπως επισης και να αλλαξω καποιες μου παρουσιαζει σφαλμα (Τραβηξα καποιες πιο φωτεινες.)
  14. Σκεφτομαι να αγορασω ενα Kit προενισχυτη μικροφωνου απο αυτη την Seventh Circle Audio και συγκεκριμενα ειμαι αναμεσα στο J99 η τον N72. Οποτε οποιος γνωριζει ας βοηθησει. Με ενδιαφερει η αποστολη απο Αμερικη και ποσο στοιχισε. Οπως επισης και δειγματα δουλειας απο αυτο το προενισχυτη αν μπορει καποιος να κατεβασει στο Forum οπως επισης καποιο Site με ηχητικα δειγματα που μπορω να ακουσω. Και φυσικα γνωμες σε σχεση με αλλους προενισχυτες. Ευχαριστω.
  15. δες καρτες της Apogee οι οποιες ειναι μονο για mac. Εγω αυτη χρησιμοποιω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Αναλογα ποσες εξοδους θες η Apogee βγαζει την Apogee one η οποια ειναι στα χρηματα που θες να δωσεις και η Apogee Duet η οποια κοστιζει λιγο παραπανω.
  16. Αν καποιος γνωριζει για το συστημα της Bose L1 ας με διαφωτισει γιατι με ενδιαφερει η αγορα του. Απο design και εργονομια σκιζει παντως.
  17. grooooooooooooveeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! στο κοκκινο απο ολους
  18. Στην περιπτωση που σε ενδιαφερει η Πολιτικη λυρα μπορω να σε βοηθησω προσωπικα τοσο και στην αγορα της οσο και στην εκμαθηση της. Εχω πολλα videos εκμαθησης απο του καλυτερους δασκαλους (Σινοπουλο και Derya Turkan) Αν σε ενδιαφερει πολυ στειλε μου π.μ.
  19. Γραψε στο help του Garageband time signature και θα λαβεις αμεσα την απαντηση. Τελος παντων το προγραμμα λεει οτι δεν γινεται αυτο που ζητας. Τι τους περασες του βλαχοαμερικανους για Ποντιους να αλλαζουν σε καθε μετρο. :)))
  20. Αν καποιος γνωριζει να μου δωσει πληροφοριες οσο αφορα τα μικροφωνα που ειναι : "Class A discrete amplifier circuit". ευχαριστω.
  21. Εδω και 7 μηνες που κοιταω στο site της digidesign δεν εχει βγαλει drivers για το leopard οπως επισης ολους αυτους τους μηνες δοκιμαζει τους συγκεκριμενους Imac aluminium (κατα περιεργο τροπο ειναι αυτη με το αλλαγμενο firewire). Oπως επισης ανακοινωσε drivers για τα pro tools HD στο καινουργιο περιβαλλον leopard αλλα μονο για τους mac που χρησιμοποιουν τετραπυρινο επεξεργαστη (αυτη εχουν texas instrument) και πεταει εξω οσους θελουν να τρεξουν τα pro tools HD στους imac aluminium. Εμενα ολα αυτα μου φαινονται ΥΠΟΠΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου