Προς το περιεχόμενο

algorithm

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή algorithm

0

Φήμη

  1. Σήμερα το αγόρασα στα 100 ευρώ και μέχρι στιγμης το βρήκα πολύ ενδιαφέρον (και με λειτουργία looper).
  2. Βασικά ο στίχος είναι: "Με λένε Γιώργο και ποτέ δεν τραγουδάω για της αγάπης τον γλυκόπικρο καημό", δε σημαίνει οτι ο Γιώργος δεν τραγουδάει γενικά για άλλα θέματα. :)
  3. Exactly... Πιστευώ πάντως οτι το τραγούδι με την καλύτερη προτασιακή λογική είναι του Rous οι εξαιρέσεις. Στον κοσμο που ζω, δεν υπάρχου κανόνες μα μόνο εξαιρέσεις. Που δείχνει ότι υπάρχει και μία εξαίρεση στο οτι δεν υπάρχουν κανόνες, δηλαδή υπάρχει ακριβώς ένας κανόνας οτι υπάρχουν μόνο εξαιρέσεις.
  4. Α, και ξέχασα... Στο "Με λένε Γιώργο και ποτέ δεν τραγουδάω" δεν είναι παράδοξπ. Την αλήθεια λέει ο άνθρωπος. Αφού δεν το 'χει. Δεν τραγουδάει... ;D
  5. Ελπίζω να μην είναι αργά αλλά τωρα το είδα, νομίζω ότι είναι: ΝΟΤ(ταιριάζετε) AND αντικειμενικός (α) Για να είναι αληθής η (α) θα πρέπει και ο Παντελής να είναι αντικειμενικος boolean(αντικειμενικός) = 1 αλλά και το boolean(NOT(ταιριαζεται)) = 1 => boοlean(ταιριάζετε) = 0 (NOT(boοlean(ταιριάζετε)) = 1) που σημαίνει οτι για να έχει δίκιο ο παντελής πρέπει και να το βλέπει αντικειμενικά και να να μην ταιριάζουν. τώρα οι φίλες λένε το αντίθετο άρα: ΝΟΤ( ΝΟΤ(ταιριάζετε) AND αντικειμενικός ) => ταιριάζετε OR ΝΟΤ(αντικειμενικός) (β) η (β) είναι πάντα ψευδής από (α) ταιραζετε=0 και αντικειμενικος= 1 ΝΟΤ(αντικειμενικός) = 0 τώρα καταληγουμε στο (α) AND (β) (ΚΑΙ ασε τις φίλες να λενε το αντιθετο) Αληθές AND Ψευδές -> Ψευδές Το τραγουδι είναι Ψευδές και η τύπισσα δεν πρέπει να ακούσει τον Παντελη.
  6. algorithm

    Αλλαγή μπράτσου

    Εκεί καταλήγω όσο περισσότερο το σκέφτομαι. Ευχαριστώ άπαντες για τις συμβουλές.
  7. algorithm

    Αλλαγή μπράτσου

    Ναι είναι μια Cort g110, κι έχει αρκετά διαφορετικό neck pocket. έτσι για την ακρίβεια. Και η αλήθεια είναο οτι βρήκα ένα πολύ ωραίο μπράτσο και σχετικά φθηνό http://www.ebay.co.uk/itm/50s-One-piece-highly-flamed-rock-maple-Strat-guitar-neck-skunk-stripe-BARGAIN-/230945409762?pt=UK_Guitar_Accessories&hash=item35c56b4ae2 αλλά μάλλον θα πρέπει να το χαλάσω για να το βάλω. Τέλος, προσωπικά, ποτέ δεν καταλαβαίνω διαφορά από ξύλο σε ξύλο για το σώμα αλλά το ξύλο του μπράτσου μου φαίνεται κεφαλαιώδες στον ήχο.
  8. algorithm

    Αλλαγή μπράτσου

    Γεια χαρά, είμαι κάτοχος μίας φθηνής Cort κιθάρας με φλαμούρι (basswood) σώμα, της οποίας έχω αλλάξει τους μαγνήτες με fender noiseless και προσωπικά μου αρέσει ο ήχος της. Το πρόβλημα είναι ότι έχει rosewood ταστιέρα κι ενώ σκέφτομαι να αλλαξω μπράτσο και να πάω σε maple φοβαμαι μήπως χαλάσω άδικα τα λεφτά επειδή το basswood τελικά δεν αξίζει. Θα ήθελα μερικές γνώμες και κυρίως προτάσεις για φθηνά μaple μπράτσα :) . Σημειωτέον δεν είναι η βασική μου κιθάρα και το όλο εγχείρημα είναι κυρίως για τη χαρά του DIY.
  9. Ήμουν μεταξύ του MemoryMan και του Catalinbread Echorec και τελικά δοκίμασα το delay llama+ των jam pedals και κολλησα, προσωπική αποψη είναι οτι δεν υπάρχει τίποτα που να συγκρίνεται. Μην πάρεις σαν ένδειξη τιμές του thomann.Ελλάδα τα βρίσκεις πολύ φθηνότερα.
  10. Προσωπικά χρησιμοποιοώ έναν transistor beta aivin με αναλογικά πετάλια (τύπου jam pedals) και απολαμβάνω έναν τελικό (σχεδόν) λαμπάτο ήχο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου