Προς το περιεχόμενο

Minasguitarist

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Minasguitarist

0

Φήμη

  1. 4)Oτι εμφανιζεται στην οθονη ειναι και αυτο που τραγουδαω.Δεν εχει καποιο λαθος δεν ξερω τι εννοεις... 3)Στο ορχηστρικο μερος το τελευταιο του μερος ειναι μονο στο ιδιο μοτιβο... 1)Προσπαθησα να το τραγουδησω ακριβως οπως ταιριαζει σε ενα τετοιο κομματι,τουλαχιστον οπως το αντιλαμβανομαι εγω...Τωρα τι ακριβως ειδες στραβο στην χροια της φωνης μου...Φυσικα ειναι θεμα γουστου δεν σε αδικω! 2)σε καποιο σημειο εχεις δικιο... Γενικα να σου πω οτι οταν γραφω ενα τραγουδι δεν κανω εξισωσεις για το τι ειναι τι αν παν δεπτερολεπτο...Δεν το βαζω σε φορμες.Δεν με νιαζει αν δεν εχει ρεφρεν κτλ. Οπως και να χει διαφωνουμε η συμφωνουμε σε ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες!!
  2. Hi και καλως σας βρηκα!!Ειμαι ο Μηνας...Ειμαι κιθαριστας και τραγουδιστης!Εγραψα ενα τραγουδι για την νυχτα...Δεν ειναι ηχογραφημενο με την καλυτερη δυνατη ποιοτητα,αλλα παρολα αυτα ελπιζω να σας αρεσει! Υσ Αν θελετε αφηνετε σχολιο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου