Προς το περιεχόμενο

agnwstos1

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή agnwstos1

0

Φήμη

  1. Καλησπερα,αντιμετωπιζω καιρο αυτο το προβλημα,ανοιγω το cubase για ηχογραφηση φωνης με ανοιχτο το phantom power ολα κανονικα και δινει σημα το μικροφωνο στην καρτα(m-audio fast track pro) αλλα το cubase δεν λεει να πιασει το σημα για καποιο λογο.Εχω κοιταξει vst connections κτλ αλλα ολα ειναι μια χαρα και μετα απο restart και γενικως κατα τυχη μπορει να πιασει το σημα το cubase.εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει?
  2. ναι την βλεπει στο control panel κανω αυτα που μου ειπες αλλα παλι τιποτα δεν ακουγεται..να ακουσω μπορω απ τα ακουστικα που εχω συνδεσει μουσικη αλλα το μικροφωνο τιποτα..
  3. του χω δωσει phantom power το χω στο on αλλα και παλι τιποτα στο signal.. χρειαζεται καποιο pre-amp ή κατι τετοιο?αλλιως δεν εξηγειται..
  4. Καλησπερα αγορασα σημερα την m-audio fast track pro και το μικροφωνο Behringer B-2 Pro και εφτιαξα ολους τους drivers συνδεσα με xlr το μικροφωνο και δεν το βλεπει ο Η/Υ.. εχω windows 7 32bit αν μετραει..ευχαριστω για την βοηθεια..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου