Προς το περιεχόμενο

rf84f

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή rf84f

0

Φήμη

  1. Γεια σου φιλε μου.Τι αποφασισες τελικα?
  2. Γεια σου φιλε μου.Υπαρχει και απο τη fender ενα φορητο συστημα το οποιο εμενα μου αρεσε πολυ σε live και παιρνει και στικακη να ηχογραφεις την ωρα που παιζεις,αλλα δε ξερω αν μπορει να σου το φερει http://www.thomann.de/gr/fender_passport_500_pro.htm.Οσο για το msr400 το 12αρι το δοκιμασα σε μαγαζι του νακα και τρελλαθηκα αλλα δε μπορω να το φτασω στα χρηματα.Νομιζω υπαρχει και 15ιντσο.
  3. Ριξε μια ματια και εδω. http://www.orangeamps.com/
  4. Γεια χαρα σε ολους τους φιλους. Θελω αν μπορειτε, την αποψη σας για αυτη την κονσολα που αγορασα προσφατα. http://www.thomann.de/gr/behringer_xenyx_x1222_usb.htm Ευχαριστω για το χρονο σας.
  5. Γεια χαρα φιλε μου.Δεν ειμαι ειδικος σε ηχοληψια και live.Τον Κ1800FX τον εχω ακουσει και παιζει πολυ ωραια, αλλα τελικα αγορασα πολυ πολυ προσφατα τον K3000FX και επαθα την πλακα της ζωης μου απο μπασο και πιστοτητα. ετοιμαζομαι για ακομη ενα συντομα, για πραγματικα στερεο ηχο.Φυσικα υπαρχουν πολλα μηχανηματα στην αγορα μπορει και ανωτερα απο αυτο, αλλα για τα χρηματα που εδωσα ειμαι ενθουσιασμενος!!!
  6. καλημερα σε ολους. Θα ηθελα τη γνωμη σασ για τον ενισχυτη αυτο.Το μικροτερο σε watt το 180αρι το εχω ακουση παιζει καλα. Για το 300αρι εαν το εχει ακουσει καποιος? http://www.thomann.de/gr/behringer_k3000fx.htm?sid=0ba656e3f2c1d6ce9b72aedaaf49a75d Ευχαριστω
  7. Χαιρετω ολους τους φιλους.Θα χρειαζομουν τη συμβουλη σασ-προταση για την αγορα ενος ηχοσυστηματος το οποιο θελω να το χρησιμοποιω για μουσικα οργανα μπουζπουκι,κιθαρα,βιολι πληκτρα αλλα και σαν ΗΙFI σπιτιου με καλη πιστοτητα και οχι την συναυλιακη.Μπορει να γινει αυτο να εχω 1 συστημα πουνα κανει και τα 2? Εκανα ερευνα για απλες κονσολες και αυτοενισχυομενες οπως και για ηχεια. Καλυτερη πιστοτητα βγαζει ενας τελικος η μια καλη κονσολα? Συγνωμη αν σας κουρασα please help!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου