Προς το περιεχόμενο

tasmx5

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    25
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Αθηνα

Συμμετοχή tasmx5

0

Φήμη

  1. οκ θα ψαξω και στις αγγελιες αλλα αν εχει καποιος να προτεινει κατι,ας μου στειλει
  2. καλησπερα αν εχει καποιος να μου προτεινει καποιον "δασκαλο" πανω σε εντεχνο-εντεχνο λαικο για περιοχες πειραιας-νοτια προαστια ας μου στειλει ενα πμ Ευχαριστω!
  3. σιγουρα ετσι ειναι ποιο ολοκληρωμενο..Αλλα me fishman pro blend βγαινουν κανα 500αρι..μονο σε κιθαρα 2000 χιλιαδων θα τα δινα..Με τη καψα ομως φενεται καλη περιπτωση και οικονομικη.τεσπα μη χαλαω το θεμα αλλο. . Ευχαριστω!
  4. marathon.. γι αυτον εδω εχεις γνωμη? http://www.thomann.de/gr/fishman_rareearth_westernpickup.htm
  5. αφου σαρεσει το στυλ αυτο παρτην..τα 99 ευρο δε θα τα μετανιωσεις σιγουρα! ::)
  6. δεν εχω δει cort σε αυτο το στυλ.αλλα πιστευω το ιδιο πραγμα με τη harley θα ναι. για jack daniel δεν εχω αποψη.. Του πατερα μ του αρεσει η harley παντως σε σημειο που πηρε και ηλεκτροκλασσικη.. :o
  7. εγω δε θα την επαιρνα επειδη οπως ανεφερα προτιμω τον ξυλο απ το πλαστικο.πεστο δικο μου κολλημα.. δες εδω μια fender των 100ευρο. δες και την harley.. απλα βοηθαω οτι σου αρεσει θα παρεις
  8. Σε συγκριση κατασκευης-ηχου και τιμης ειναι μια χαρα.Δυστυχως δε γινεται αυτο που λες γιατι μενω αλλου φιλε μου..
  9. εννοειτε.. Για αυτην εδω το θελω http://www.camdensounds.co.uk/12-string-acoustic/eko-ranger-12-50th-anniversary-acoustic-guitar.html
  10. Σιγουρα οι γνωμες διιστανται.απλα προτιμω ξυλο απ τη πλαστικουρα πισω.. Ποιον Fishman εχεις?Single coil η το humb?εχω μια 12χορδη και σκεφτομαι να παρω.
  11. ξεχασα και κατι αλλο.Εχει ο πατερας μου αυτην εδω http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbo850bk.htm Για 99 ευρο ενταξει παλευετε,μονο που ειναι πολυ σκληρη και θελει κατεβασμα.αλλιως ειναι μαρτυριο..
  12. ετσι για την ιστορια να προσθεσω(μιας και ειδα οτι σαρεσει το στυλ ovation) οτι ειχα μια Αpplause αντιγραφη της ovation και made in china φυσικα, και ηταν τελειως σαπιλα..
  13. καλησπερα κοιτα αμα θελεις και την G σειρα απο takamine.ακομα και οι φτηνες κατα την αποψη μου ειναι αξιοπρεπεστατες..
  14. τοσο πολυ χρονο δεν εχω ρε μαμωτο..χαχαχα Να σου πω κατι πιο μπακαλιστικο που κανω?παιζω μια φραση για 40sec και γραφω πανω της.αλλα αυτο μονο looping δεν ειναι..χαχα Δε ξερω..δε το χω μεχρι στιγμης..
  15. καλησπερα εχω παρει εδω και μερικες μερες αυτη την πεταλιερα αλλα εχω μπερδευτει λιγο με το Looper.δεν ετυχε να ξανασχοληθω Ξεκιναω να ηχογραφω στο manual κατι(χωρις drums), και αφου το σταματαω και ξαναπαιζει μονο του, υπαρχει μια μικρη παυση μεταξυ τελους και αρχης.Θελω να ρωτησω.για να παιζει τη φραση συνεχομενα χωρις αυτη τη παυση θελει τοσο τεραστεια ακριβεια στο που θα το σταματησεις κατα τη διαρκεια της εγγραφης? Ευχαριστω!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου