Προς το περιεχόμενο

krals

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή krals

0

Φήμη

  1. Οκ, σε ευχαριστω πολυ. Θα τσεκαρω την καρτα αν ειναι διαθεσιμη να την παρω. Δεν ηξερα οτι συνοδευεται απο software ηχογραφησης..καλυτερα!
  2. Καλησπερα παιδια, Παιζω μπασο (ή πιο σωστα μαθαινω!) και θα ηθελα να κανω ηχογραφηση στο σπιτι πανω σε καποιο κομματι. Δεν γνωριζω ΤΙΠΟΤΑ απο Multimedia. Εχω ενα PC Pentium4 με 2GB RAM και 2.8Ghz cpu το οποιο απ'οτι διαβασα στο forum σας ειναι μια χαρα για την δουλεια που το θελω. Αυτο που πραγματικα θελω να μου πειτε/καθοδηγησετε ειναι οσο αφορα το hardware. Τι εννοω: ΤΙ πρεπει να παρεμβαλει μεταξυ μπασου και PC? Θελω για παραδειγμα να παιζω κατι στο μπασο,να το ακουω στον ενισχυτη μου και απο εκει να γραφεται στο pc. Μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ να αγορασω μια καρτα ηχου usb ειτε απο πλαισιο ειτε eshop για να αγορασω? καθως δεν γνωριζω. και απο κει και περα αν χρειαστω καποια καλωδια extra,και μια βοηθεια στην συνδεσμολογια (οκ δεν νομιζω να ειναι κατι τρομερο αυτο). ΑΝ ειναι δυνατον θα ηθελα η καρτα ηχουν που θα μου προτεινε καποιος να φτανει μεχρι 120-150 ευρω,οχι παραπανω.Κοινως θελω κατι αξιοπρεπες και καλο αλλα προς το παρων ΟΧΙ κατι professional. Οσο απο Software εχω το Adobe Audition απ'οτι εχω δει μου κανει για την δουλεια που θελω,διορθωστε με αν κανω λαθος. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. Δημητρης.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου