Προς το περιεχόμενο

constantinosX

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή constantinosX

0

Φήμη

  1. Η κιθάρα είναι αυτή εδώ.(δεν είναι αυτή η δικιά μου) http://www.aggeliopolis.gr/kriti/Samick_Flying_V_Artist_Series___aristi_11421624.htm από ότι καταλαβαίνω καλύτερα να πάω να φτιάξω τους μαγνήτες και μετά την πουλήσω.Απλά για ανταλλαγή δεν θέλω γιατι δεν υπάρχει κάτι που να χρειάζομαι.
  2. Ναι Κορεάτικη ειναι.Παίζει ρόλο?(δεν έχω ιδέα :P )
  3. Γεία σας! Έχω μια samick flying v με την οποία έχω να παίξω πολλά χρόνια. Σκέφτομαι λοιπόν να την πουλήσω.Το θέμα είναι οτι σαν πιτσιρικας δεν την πρόσεξα και πολύ. Έχει κάποια χτυπήματα δεξιά αριστερά και οι μαγνήτες έχουν πρόβλημα γιατί έχει να παίξει χρόνια. Η κιθάρα αυτή αξίζει μόνο αν κάποιος θέλει να της αλλάξει μαγνήτες η να πειράξει το ξύλο της. Αξίζει να βάλω αγγελία οτι την πουλάω κανα 40ευρω η θα με πάρουν με τις ντομάτες? ::)
  4. Γεια σας.εχω ενα midi keyboard της m-audio, το oxygen 49. Ειχα να δουλεψω πολλους μηνες με το midi και οταν το συνδεσα ξανα σημερα ειδα οτι 3-4 κουμπια δεν λειτουργουν.οταν τα παταω δεν στελνουν σημα στα vst :/ παει για πεταμα η μπορω να το διορθωσω? ???
  5. Μιάς και κάθε πηγή γνώσης γύρω από την παραγωγή μουσικής,είτε επαγγελματική είτε "σπιτική" είναι κάτι σαν θύσαυρός για όσους ασχολούμαστε λίγο ή πολύ με το αντικείμενο, είπα να ποστάρω το λινκ για τις πτυχιακές εργασίες του ατει κρήτης μουσικής τεχνολογίας. Δεν σπουδαζω σε αυτή τη σχολή.Άπλα βρήκα ενδιαφέρον το γεγονός να τις εκμεταλευτουνε όσοι θέλουνε από τη στιγμή που ειναι διαθέσιμες για κατέβασμα. http://nefeli.lib.teicrete.gr/browse/stef/mta/ Καλό Διάβασμα 8)
  6. Το βρήκα αρκετά κάλο,το μονο πρόβλημα που έχω είναι οτι πρέπει να φτιάξω καλύτερη παραμόρφωση για τη κιθάρα μου. Και κάτι άσχετο,στο μπούκωμα των χορδών(palm mute) για να μην μπουκώνει κ ο ήχος,να ρίξω τα db για τα χ μέτρα π παίζω έτσι?
  7. Γειά σας! Έχω σκοπό να φτιάξω ένα demo με έναν φίλο μου για την μπάντα μας και φυσικά δεν έχουμε την δυνατότητα να πάμε σε στούντιο,οπότε είπαμε να το προσπαθήσουμε να το κάνουμε στο σπίτι μου. Εδώ κ λίγα χρόνια ψάχνομαι γύρω απο τις "σπιτικές" ηχογραφήσεις οπότε ξέρω κάποια ελάχιστα πράγματα για να κάνω ένα δικο μου κομματι να ειναι έστω ανεκτό(ελπίζω :P )(για εντελώς άσχετο ερασιτέχνη δλδ :P ) Πριν αρχίσουμε να γράφουμε,είπα να ηχογραφήσω ενα σημείο από ένα γνωστό κομμάτι(το for whom the bell tolls) και να πάρω γνώμες για τις κιθάρες.Οπότε μην δώσετε μεγάλη σημασία στα ντραμς.Επίσης δεν εχει μπάσο γιατί...δεν έχω δικό μου μπάσο :P Άλλωστε αυτό που θα ακούσετε εγινε εχτές στα γρήγορα κ δεν ήταν εδώ η υπόλοιπη μπαντα. Η διαδικασία που ακουλούθησα είναι η εξής: 1)Ηχογράφησα τις κιθάρες. 2)Έκανα normalize στα 0db 3)Έβαλα reverb plugin(της lexicon) και πείραξα το eq στο κάθε κανάλι μέσα από το cubase 4)Έκανα pan τις ρυθμικές κιθάρες 80% αριστερά και δεξιά. 5)Τη μία σολο κιθάρα στο κέντρο και τη δυσολία πάλι 80% αριστερά και δεξιά 6)Για ντραμς χρησιμοποίησα to addictive drums. 7)Eπίσης κάθε φορά που παίζει σόλο κιθάρα,ρίχνω τις ρυθμικές κατα 1db Ο εξοπλισμός και η συνδεσμολογία είναι η εξής: Bc rich ironbird-->pod xt live-->m-audio mbox2-->cubase-->recabinet Έχω απενεργοποιησει τη καμπίνα του pod xt live γιατί καμία δεν μ άρεσε και το recabinet προσφερει καλύτερο ήχο :/ Αυτό που θα ήθελα, είναι να μου κανετε παρατηρήσεις ως προς τον ήχο της κιθάρας κ τι μπορώ να κανω για να ακούγεται καλύτερα από όλες τις απόψεις. Ελπίζω να μην σας κούρασα κ ευχαριστω εκ των προτέρων :) Πείραμα.mp3
  8. γεια σας! θα ηθελα τις συμβουλες σας κ μια μικρη βοηθεια οσον φορα τις ηχογραφησεις λοιπον...αυτος ειναι ο εξοπλισμος μου : (πρωτα τα απλα) 1)ενας marshall ενισχυτης mg30dfx 2)πεταλιερα pod xt live 3)μια σαπια bc rich ironbird (μετα) 1)εχω φτιαξει ενα κουτι ενος μετρου με τις εξης στρωσεις(απο μεσα προς τα εξω)teknofon,πετροβαμβακα και ξυλο.(κανει δουλιτσα) 2)2 μικροφωνα.ενα δυναμικο nexus s57 και ενα πυκνωτικο m-audio (επειτα) 1)καρτα ηχου lexicon omega 2)εναν ενισχυτη που συνδεει την καρτα ηχου με 2 monitor 40w 3)ενα midi keyboard oxygen 49 η λογικη εδω ειναι οταν ηχογραφω με τον ενισχυτη μεσα στο κουτι,το σημα να πηγαινει να στα μικροφωνα κ απο αυτα στην καρτα ηχου. to daw που χρησιμοποιω ειναι το cubase 5... μερικοι γνωστες μπορει να το βρουν ολο αυτο ισως γελοιο,δεν ξερω :/ για μενα παντως που μαι ανεργος δουλευει μια χαρα ;D εχω διαβασει και συνεχιζω να διαβαζω οτι μπορω να βρω απο το ιντερνετ(ebooks,video στο youtube)για να αυξησω τις γνωσεις μου γυρω απο πχ το στησιμο των μικροφωνων μεχρι mastering(χωρις να εννοω οτι εγω μπορω να κανω mastering) αυτο που θα ηθελα απο εσας,ειναι: 1)να σχολιασετε ολο αυτο το ψευτοστουντιο σε φαση αν ειναι χαζομαρα η οτιδιποτε τετοιο 2)οπως ειπα ψαχνω οτι μπορω αλλα μεχρι στιγμης δεν μπορω να βρω ενα θεμα να μαθω για τις συχνοτητες...μπορω να τις πειραζω,αλλα δεν γνωριζω επι συχνοτητων 3)γενικα οτι νομιζετε που μπορει να μου φανει χρησιμο οπως ειτε plugins,ειτε καποια αρχεια διαμαντια στο internet...η γενικα οτιδιποτε κατι τελευταιο. επειδη παω για το πτυχιο της κλασικης κιθαρας,γνωριζω απο θεωρια της μουσικης κ επειδη εχω φαει ωρες στο cubase πανω κατω ξερω αν οχι πως να το χρησιμοποιω,να κανω τα πιο βασικα οπως κ να χειριζομαι διαφορα vst ελπιζω να μην εγινα κουραστικος κ ευχαριστω εκ των προτερων :) ΥΓ δεν περιμενω οτι θα γραψω ενα κομματι κ η παραγωγη του να ακουγεται σαν το τελευταιο cd των machine head :P
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου