Προς το περιεχόμενο

musikon

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή musikon

0

Φήμη

  1. Δουλεύω τις RME απο τότε που ανακαλύφθηκαν.Ολες.Multiface,digiface,fireface 400,800,1500(χαχα)madi,ganti και τώρα την υπέροχη UCX που είναι σχεδόν ίδια σε ήχο με την UFX και πιθανώς με μικρή διαφορά ηχητικά πάνω απ΄την ULN2 και την Enseble ,αλλα όχι την Metric H 8. Οι UCX λοιπόν λατρεύουν τα θωρακισμένα USB2 καλώδια αλλά δε θέλω να πάω στα λεφτά ενός Cynosure v2 η Nucleus η Polestar αλλιώς θα αγόραζα και μια Apollo η μια metric οχτάρα.Σίγουρα εκεί έξω υπάρχουν USB2 καλώδια θωρακισμένα στο μήκος των ποδιών της Σκλεναρίκοβα (3 meters) και σε τιμές μέχρι 50 ευρώ κι απλά δε τα έχω βρεί εγώ.Αν τα δείτε παρακαλώ πέστε το μου!!!! δε κρατιέμαιιιι!!!!!
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αυτό που ψάχνω είναι μια εταιρία με καλά θωρακισμένα USB2 καλώδια τα οποία να είναι απο 3 εως 4 μέτρα.Ευχαριστώ.Αν είναι δυνατόν και γνωρίζετε απαντήστε παρακαλώ σε αυτό μόνο.
  3. Εχετε υπ'όψην σας καμμία μάρκα η κατάστημα (συγκεκριμένες προτάσεις,όχι πχ πήγαινε στουρνάρα η πλαίσιο η νάκα.. δεν έχουν) για ποιοτικά θωρακισμένα καλώδια USB2 οπωσδήποτε ΟΧΙ μικρότερα απο 3 μέτρα?Θέλω να συνδέσω μια RME UCX με Mac Quadcore 2,8 (οχι firewire μόνο USB).Και σε λογικές τιμές αν γίνεται,κάτω από τα 80 ευρώ.(οχι Cryoparts που έχουν 700 euro..)Τα απλά καλώδια κάνουν χράτς χρούτς (και χρίτς). Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων για τις απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου