Προς το περιεχόμενο

P.Sotiropoulos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    292
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Engineer
  • Τόπος
    Athens

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή P.Sotiropoulos

Artist

Artist (1/4)

2

Φήμη

  1. Board: Pedaltrain Jr. € 109.00 Harley Benton PowerPlant € 41.00 WAH : Dunlop Crybaby 95Q € 155.00 Compressor : Diamond Guitar Compressor Jr € 199.00 OD : Electro Harmonix Soul Food € 85.00 Distortion : Crazy tube Circuits Black Magic MKII € 210.00 Delay : Boss DD-3 Digital Delay € 115.00 Cables : 2 x Evidence Audio SIS KIT 8 € 69.00 Με 1052€ θεωρώ, προσωπική επιλογή, σε καλύπτουν για τη χρήση που θες.
  2. Απο τη στιγμή που έχεις λογαρισμό οπως είπε ο φίλος ενεργοποίησε το ebanking παρε και το tokken (που σου βγάζει κωδικούς) και κάνε το εμβασμα μέσω e-banking, αρκεί το έμβασμα σου να μην ξεπερνά τα 500 ευρώ. Οπως ανέφερα παραπάνω μέσω ebanking μπορείς να κάνεις έμβασμα μέχρι 500 ευρώ.
  3. Δυο τρόποι υπάρχουν για να κάνεις έμβασμα μέσω τραπέζης, που ισχύει για όλους. Μέσω e-banking που τα έξοδα εμβάσματος είναι 1-2 ευρώ και ο δεύτερος τρόπος είναι να πάς στο κατάστημα να κάνεις το έμβασμα οπού εκεί τα έξοδα είναι αναλόγως του ποσού απο 10 ευρώ και πάνω να υπολογίζεις. Υπάρχει όμως μια μικρή λεπτομέρεια και στις δυο περιπτώσεις, μέσω ebanking μπορείς να στείλεις μέχρι 500 ευρώ το μήνα. Στο κατάστημα μπορείς να στείλεις έμβασμα παραπάνω απο 500 ευρώ αλλα πρέπει να κάνεις μια αίτηση και μια δήλωση για το εμβασμα που θες να στείλεις. Αυτή η αίτηση και δήλωση πρέπει να ελεχθεί και να εγκριθεί. Αφου εγκριθεί στέλνεις κανονικά τα χρήματα σου και έχεις τελειώσει.
  4. Δεν τίθεται θέμα αντιπαράθεσης, ούτε κάν, οποιοσδήποτε εκφράζει τη γνώμη του, τις αμφιβολίες του και την κριτική του. Πρότεινα στον Ο.P τον συγκεκριμένο combo διότι πληρεί όλα αυτά που αναφέρει και αναζητά. Ειναι ενισχυτής που σε βγάζει πρόβα και live με οποιοδήποτε drummer. Είναι πεταλομηχανή. Με το δευτερο κανάλι του παίζεις άνετα stoner 70s metal/hard rock και με το boost που έχει πάιζεις και thrash. Εχει footswitch για το spring reverb και είναι ελαφρύς. Το μόνο που δεν έχει και ψάχνει ο φίλος ειναι εναλλαγή στα watt, όμως έχει είσοδο για ακουστικα για μελέτη κυρίως καθώς direct out και fx loop. Πιστεύω οτι με αυτή η επιλογή καλύπτει το 90% που μας προανέφερε ο φίλος.
  5. Συμφωνώ απόλυτα για αυτό. Ανεβαίνει 1/3 απο το αρχικό του budget, δεν είναι λίγο. Πιστεύω οτι σαν αγορά είναι μακράν η πιο ποιοτική και πιο συμφέρουσα, προσωπική μου άποψη.
  6. Μαζεύεις, αν μπορείς βέβαια, 100-150 ευρώ και αγοράζεις εναν koch studiotone μεταχειρισμένο και ξεμπερδευεις για πολύ καιρό. Ελαφρύς, 20 watt class A, δυο κανάλια με fx loop & reverb. Τι άλλο να θες?
  7. Ο μετασχηματιστής αμφιβάλλω και εγώ οτι ειναι το θέμα σου, αν και 2Α είναι παρα πολλά αυτό είναι άλλο θέμα, στη θέση σου θα του έβαζα μπαταρία απο τη στιγμή που δεχεται και θα έβλεπα πως συμπεριφέρεται. Διαβάζω στα σχόλια σου οτι ο παλιός σου μετασχηματιστής κάηκε ενω ήταν συνδεμένα τα πετάλια σου, αυτό λογικά είναι η αιτία του προβλήματος σου. Τα αναλογικά delay όπως το δικό σου έχουν μεγάλη ευαισθησία και εμφανίζουν συχνά προβλήματα εαν γίνει κάποιο βραχυκύκλωμα απο την τροφοδοσία τους.
  8. Μίλησε με τον Μιχάλη (Analog Design) και εξήγησε του ακριβώς τι θες, θα σε κατατοπίσει πλήρως ανάλογα με τι εξοπλισμό έχεις και τι θες να πετύχεις. Ειδικά στα fuzz εχει μεγάλη εμπειρία.
  9. P.Sotiropoulos

    Diy project: Noiz overdrive

    Πόσταρε τις τάσεις των τρανζιστορ. Ειναι λογικό να έχεις θόρυβο απο τη στιγμή που τα έχεις σε breadboard, πρώτον γιατι το κυκλωμα σου μαλλον δεν εχει γειωθεί καλά και σωστά και δευτερον γιατι το πρωτο σταδιο ενισχυσης που ουσιαστικά ειναι ενα ζευγάρι darlington και συμφωνα με τα datasheet εχει υψηλό gain.
  10. Αν είσαι Αθήνα στείλε pm να βρεθούμε να το κοιτάξω.
  11. Γενικά χωρίς να έχεις σχηματικό στα χέρια σου πως πάς να φτιάξεις κάτι? Το Volume-Level δεν είναι ίδιο και δεν κάνει την ίδια δουλειά σε όλα τα πετάλια, γιατί παιζει ρόλο σε ποιο μέρος του κυκλώματος βρίσκεται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πριν το active tone stack που έχει το συγκεκριμένο πετάλι. Αρα το να βάλεις παράλληλη αντίσταση το ξεχνάς, όπως ξεχνάς να κάνεις το ίδιο πράγμα με το fuzz που αναφέρεις πιο πρίν γιατί θα αλλάξεις την εμπέδηση (output impedance) και την συχνοτική συμπεριφορά του εφφέ. Το AC tone έχει γραμμικό ποτενσιόμετρο για Level συγκεκριμένα 100kB. Δοκίμασε όπως σου πρότεινε ο alderbody να βάλεις ενα 100kC.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου