Προς το περιεχόμενο

torque

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    33
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή torque

0

Φήμη

  1. Εχω σκοπο να τον στειλω για service αλλα σιγουρα μετα τις γιορτες λογω οικονομικης λιτοτητας ::)! Απλα σκεφτομουν μηπως μπορουσε να ηταν κατι πιο απλο και δεν το ειχα παρει χαμπαρι. Offtopic: ψαχνοντας στο νετ για footswitch ειδα πως οι τιμες τους ειναι γυρω στα 50-60 ευρω :o :o!!!
  2. Μιας και υπαρχει το θεμα να κανω και εγω μια ερωτηση: Προσφατα πηρα ενα super reverb (master vol, mid knob στο normal channel, 78-81 σωστα?) πολυ ωραιος ηχος, αλλα δεν δουλευει το reverb και το vibrato (αν κοπανισω λιγο δυνατα το reverb tank κατι ψιλοακουγεται) και δεν βγαζει καθολου ηχο το normal channel. Τι προβλημα μπορει να εχει? Το παιδι που μου τον εδωσε του ειχε κανει service + λαμπες πριν λιγα (3?) χρονια. Επειδη δεν εχω footswitch, υπαρχει περιπτωση το reverb και το vibrato να ειναι απλα κλειστα?
  3. Κριμα ρε γαμωτο! Τζαμπα καθομαι και μαθαινω ;D ;D!!!
  4. Εγω πιστευω πως η κιθαρα (οχι αναγκαστικα ηλεκτρικη) πραγματι ειναι το πιο δημοφιλες μουσικο οργανο αποκλειστικα στο ετερο φυλο, διαφορετικα θεωρω το πιανο πιο δημοφιλες συνολικα στο χωρο της μουσικης. Και ο κιθαριστας ειναι σαφως πιο σεξ-απιλ-ατος απο τον τραγουδιστη, γιατι ο τραγουδιστης για να γοητευσει οφειλει να εχει πολυ ωραια φωνη, ενω ο κιθαριστας να ξερει τα τρια ακορντα των πυξ λαξ ;D!
  5. torque

    Diy project: Noiz overdrive

    Ακριβως. Οταν το βαλεις σε μεταλλικο κουτι τα jack ακουμπωντας στο σασι γειωνονται. Εγω οταν το ειχα ξεκινησει το βασικο μου προβλημα ηταν οτι μπερδευομουν με τις γειωσεις...
  6. Σιγουρα γουστα ειναι αυτα. Εμενα παντως μου φαινονται μια χαρα, δινουν και την αισθηση οτι ειναι hand made και οχι σε γραμμη παραγωγης. Αυτο το λαμα μονο με τρομαζει λιγο ;D!
  7. http://www.thomann.de/gr/jam_pedals.html Ριχνοντας μια ματια στο γνωστο ιντερνετικο καταστημα επεσα πανω στα γνωστα εγχωρια πεταλια του jam! Συγχαρητηρια για το ανοιγμα στην ευρωπαικη αγορα, πιστευω πως ειναι σημαντικο βημα οταν πωλουνται πλεον και σε ενα μεγαλο online καταστημα της ταξης του θωμα. (Πλεον θα τα παραγγελνουμε απο γερμανια για να ανεβαινουν και στο sales ranking!)
  8. Ως newbie (στα ποστ) συμφωνω για οσους αναφερθηκαν τους οποιους σιγουρα "απολαμβανω" να διαβαζω, αλλα θα δωσω και μια ψηφο στον trigga που (νομιζω) δεν αναφερθηκε, και εχω καιρο να διαβασω ποστ του (μπορει να διαβαζω τα λαθος θεματα ;D)!
  9. Εχω τον Egnater Rebel και ειναι πραγματι πολυ καλος ενισχυτης, αν και ακομα τον ψαχνω. Βεβαια το knob των watt δεν ρυθμιζει ουσιαστικα τα watt σαν attenuator, μικροδιαφορες μονο στη ενταση. Αυτος ειναι και ο λογος που το σκεφτομαι μηπως τον δωσω, αφου κυριως σπιτι παιζω. Και μιας και αναφερεται εδω ο night train, μπορει να μου απαντησει καποιος που τον εχει αν εχει σημαντικη διαφορα σε ενταση στα 7,5 βατ σε σχεση με τα 15?
  10. Να και ενας απο τους μεγαλυτερους frontmen που ξεχαστηκε σε αυτο το post... [flash=200,200] Επισης, αν και οχι ακριβως live, ισως η καλυτερη εκτελεση του child in time (μετα το made in japan) [flash=200,200]
  11. Τον Rebel τον αγορασα προσφατα και πραγματι ειναι ενας υπεροχος all-around ενισχυτης με πεντακαθαρα καθαρα και απλετο gain,τον προτεινω ανεπιφυλακτα.Μειονεκτημα ισως ειναι το οτι εχει ενα μονο καναλι.Σ'αυτη την τιμη παντως (650ε) ειναι απο τις καλυτερες επιλογες. Επισης ενας συμφορουμιτης θυμαμαι που ειχε ποσταρει πως αναμενεται και νεος Rebel 30 combo,φανταζομαι θα ειναι επισης ενδιαφερων.
  12. Το δικο μου ευτυχως δεν εχει σχεδον καθολου hum,μαλλον ετυχα στην περιπτωση!Πραγματι το βιντεακι που εχουν ειναι αθλιο,αλλα και αυτοι δεν φτιαχνουν ενα δικο τους,βαζουν οτι ερασιτεχνικο βρουν στο youtube...Ελπιζω να τους καταφερεις να στο φερουν!
  13. Το ειχα ψαξει και εγω το θεμα πριν κανα δυο χρονια.Και εμενα περισσοτερο μου ειχαν αρεσει το english muffn και το over the top boost,τα οποια και τα δυο ειναι σε προσιτη τιμη. Τελικα ομως κατεληξα και πηρα το hot tubes της ehx (ισως και το τελευταιο που πουληθηκε στην Ελλαδα!!).Εχει εναν πολυ ιδιαιτερο ηχο,καμια σχεση με οποιδηποτε αλλο od/dist/fuzz που κυκλοφορει.Για μενα απο οσα πεταλια εχω ακουσει (χωρις βεβαια να εχω ακουσει και τοσα πολλα) ειναι το καλυτερο, η για να μην ειμαι απολυτος,ειναι αυτο που μου ταιριαξε εμενα καλυτερα. Παντως οπως προαναφερθηκε απαιτει και τον καταλληλο (λαμπατο) ενισχυτη.Εγω πχ το εχω βαλει σε εναν super reverb και απλα απογειωθηκε! ps. http://www.ehx.com/blog/hot-tubes-special-limited-run Δεν πιστευω βεβαια να μας στειλουν κανενα στην Ελλαδα... :(
  14. Δεν ειχα ακουσει και ποτε να το εχει κανει κανενας οποτε ημουν σιγουρος πως καποιο κωλυμα θα υπηρχε! Παντως θα ψαξω και στο νετ μηπως υπαρχει κανενας!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου