Προς το περιεχόμενο

gio5aMG

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    76
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή gio5aMG

0

Φήμη

  1. Εμένα πάντως μια χαρά μου χτυπάει σε Android 5.1 και Xiaomi συσκευή, όντας απενεργοποιημένο. Έχω desktop και δύο λαπτοπ. Ότι μπορώ το κάνω από το smartphone και τα υπόλοιπα 5% στο desktop. Τα laptop απλά σκονίζονται.
  2. Είναι τόσο απλό και εύκολο να δημιουργήσεις ένα bootable USB με οποιαδήποτε λίνουξ διανομή και να το τρέξεις από εκεί που για μένα είναι το πρώτο που πρέπει να δοκιμάσεις. Από Windows, κατεβάζεις τη διανομή και με το Rufus σε δύο λεπτά έχει γίνει bootable. Και ναι, νομίζω ότι θα τους διαβάσει κανονικά.
  3. Το mutάρισμα με αυτόν τον τρόπο προφανώς δεν είναι ιδανική λύση αλλά είναι η μόνη λύση για τη fender ηλεκτροακουστική του OP.
  4. Βάλε ένα πανί, όχι κάλτσα, κάτω από τις χορδές στον κάτω καβαλάρη. Τόσο όσο να σου κόβει ήχο αλλά να συνεχίσουν να δονουνται οι χορδές.
  5. Η "πατέντα" με την super glue είναι γνωστή πάντως και έχω δει να χρησιμοποιείται πολλές φορές, αλλά είναι για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και πάντα με τη συνθήκη ότι θα σπάσει βολικά. Δύο μέρες πριν δώσω για πτυχίο σπάει του αντίχειρα με τρόπο που δεν σωνόταν. ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΌ! Αναγκάστηκα να βάλω ψεύτικο, καμία σχέση σε αίσθηση και ήχο και είχα και το φόβο μήπως σπάσει κατά τη διάρκεια. Αν και νομίζω πως τα τεχνητά ήταν της μόδας στους κιθαριστές λίγων δεκαετιών πριν.
  6. Όοοοοοχι, δε θα δείτε φωτορομάντζο από κατασκευή και τεχνικές πληροφορίες. Δεν έχει τίποτα! Αυτό που έχει είναι ένα ολόφρεσκο κυπαρίσσι κομμένο πριν μέρες και μια μεγάλη επιθυμία μου και να φτιάξω ένα tele body με τα χεράκια μου. Ούτε δεκάδες εργαλεία, ούτε εμπειρία. Μόνο όρεξη και χρόνος. Είδα πως χρησιμοποιούν αυτό το ξύλο για κιθάρες φλαμένκο αλλά δε βλέπω λόγο γιατί όχι και τέλε. Μάλιστα βρήκα και μια κούκλα φτιαγμένη από κυπαρίσσι με όμορφα νερά που μου αρέσει. Πως πρέπει να χειριστώ τους κορμούς για να πέσει η υγρασία και να μπορέσω να τα δουλέψω χωρίς να τα χαλάσω; Καλύτερα να τα κόψω και να τα αφήσω ή ολόκληρους τους κορμούς; Επίσης η ανυπομονησία περισσεύει οπότε δεν θα ήθελα να περιμένω 2 και 3 χρόνια να ξεραθούν. Πολλά ζητάω ε; Εντάξει, απλά μια γενική κουβέντα για το πως πρέπει να χειριστούμε τα ξύλα αλλιώς θα γίνουν σκαμνιά, παγκάκι και τραπέζι και κρίμα είναι, μοσχοβολάνε. 8)
  7. gio5aMG

    G&L

    Δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα να τις δοκιμάσουμε;;;;
  8. Χωρίς να διαφωνώ με τα προηγούμενα, πιστεύω ότι και με μία Behringer, πχ http://www.thomann.de/gr/behringer_xenyx_x1222_usb.htm μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου.
  9. Στα 450-500 ευρώ οι G&L είναι ανταγωνιστικές ή ακόμα και καλύτερες των high squier και entry mexico; Δεν τις έχω πετύχει πουθενά στην Αθήνα αλλά φαίνονται πολλά υποσχόμενες απ όσα κατάλαβα στην ιντερνετική γύρα...
  10. http://www.thomann.de/gr/blueridge_br_160_na.htm Αλλά δεν λες τι και πως.
  11. Το Which side are you on είναι ένα αμερικάνικο εργατικό τραγούδι, που γράφτηκε στις μεγάλες απεργίες των ανθρακωρύχων της κομητείας του Harlan στο Kentucky τη δεκαετία του `30.Από τότε χρησιμοποιήθηκε σαν ύμνος των εργατών, ενώ τραγουδήθηκε από τον Pete Seeger κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του `60, όπου το τραγούδι επιστρατεύτηκε στους αγώνες για τα πολιτικά δικαιώματα στην Αμερική. https://www.youtube.com/watch?v=7R8rNdC7VO0
  12. Τι μουσική θα παίζει; Φαίνεται βολική, ελαφριά, με πολύ καλά ηλεκρτικά, αρκετές επιλογές στον ήχο, μεγάλο πλεονέκτημα η απουσία feedback ειδικά σε μεγάλες σκηνές, σίγουρα θα ήθελα να παίξω με μια τέτοια αλλά δεν ξέρω γιατί, δε μου πολυγεμίζει το μάτι. Όσο την άκουσα στο youtube, δεν με ξετρέλανε. Έχει νομίζω ήχο πιο κοντά στις roundback παρά στον πιο ακουστικό ήχο που αρέσει σε εμένα. Αυτά προσωπική μου γνώμη, χωρίς να έχω παίξει την κιθάρα και με κάθε επιφύλαξη, μιας και ζητάς γνώμες. Σε αυτή την κατηγορία τιμής πάντως, έχεις πολλά διαμάντια να συγκρίνεις. Καλή συνέχεια.
  13. Δεν ξέρω αν αυτό σε βοηθάει. Πάντως μια φορά που τους είδα και γω πριν χρόνια στο κύτταρο, ήταν πολύ ατμοσφαιρικοί... Άνοιξαν πρώτοι τη συναυλία αλλά δε θυμάμαι σε ποιον, ήταν τόσο καλοί.
  14. Τι κιθάρα είναι αυτή που ακούγεται τόσο ωραία;
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου