Προς το περιεχόμενο

lefos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή lefos

0

Φήμη

  1. lefos

    ...cubase sx3

    ... και για να μην ανοίγω νέο θέμα, ας κάνω μια ακόμα γρήγορη ερωτησούλα .... ενώ παίζω στο guitar rig χωρίς θέμα, αν πάω να βάλω κάποιο backing track στο youtube και να σολάρω παράλληλα δεν ακούγεται τίποτα (από το youtube), λες και δεν μπορεί να κάνει παράλληλα line out και από τα δυο στα ηχεία ..κουλό ... ???
  2. lefos

    ...cubase sx3

    με update των drivers το θέμα ..... ::)
  3. lefos

    ...cubase sx3

    θα ακούσω μπινελίκια το ξέρω αλλά, επειδή ήδη ψάχνω ένα 2ώρο και ακόμα δεν έχω βρει λύση , είπα να σας ενοχλήσω :-\ ... προσπαθώ να βάλω την cubase sx3 σήμερα και ομολογώ ότι δεν περίμενα να είναι τόσο πακέτο ...! είμαι σε σύγχρονο pc με win 7 64bit (αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό...!) αφού με την εγκατάσταση τελειώνουν και όλα οκ, ανοίγω το πρόγραμμα και προσπαθώ να συντονίσω VTS connections - inputs / outputs ...! να αναφέρω εδώ ότι προς το παρόν δεν έχω εξωτερική κάρτα ήχου, αλλά δοκιμαστικά αγόρασα ένα καλώδιο της alesis (http://www.alesis.com/guitarlinkplus) το οποίο για τα λεφτά του είναι μια χαρά ! αλλά .... ενώ στο guitar rig 5 όλα λειτουργούν περίφημα και το πρόγραμμα αναγνωρίζει το καλώδιο της alesis (όπως φαίνεται στην φώτο : ''USB PnP Sound Device'') στη δε Cubase στα inputs σαν μόνη επιλογή μου δίνει '' Realtek HD Audio CD input'' και προφανώς δεν ακούγεται η κιθάρα ούτε μπορώ να ηχογραφήσω τίποτα ... τι κάνω λάθος ? έχετε καμία ιδέα ? ??? ξέρω είναι noob ερώτηση, αλλά αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμήσω ! ευχαριστώ!
  4. ναι για την line 6 έλεγα ! ευχαριστώ!
  5. ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! ;) @kbasilis fak, αυτή την κάρτα την έχει και ο δάσκαλος που μου κάνει μαθήματα κιθάρας ... τίμια καρτούλα , δεν είχα δει την αγγελία ....
  6. Γεια χαρά! ψάχνω για μια εξωτερική κάρτα ήχου μέχρι 150 ευρώ (δλδ όχι super επαγγελματική κτλ), αλλά επειδή είμαι noob δεν ξέρω ''τι και πως'' ... θα ήθελα τα φώτα σας :D (για το σπίτι την θέλω για ηχογράφηση ηλ. κιθάρας + φωνής) έχω δει αυτή : http://tinyurl.com/cdwbxpw είναι οκ ? ευχαριστώ! υγ. αν νομίζετε ότι και με κάτι φτηνότερο μπορεί να γίνει δουλειά δεν έχω θέμα!
  7. τα σχόλια δικά σας... http://hiconsumption.com/2011/12/voyage-air-foldable-guitar/ ;D ;D ;D
  8. Αδερφέ, έχω αυτήν εδώ : http://www.thomann.de/gr/fender_deluxe_gigbag_strattele.htm φοβερή, θεόχοντρη , με χώρους που δεν γεμίζουν με τίποτα ... ΚΑΙ τσάμπα ! (σε σχέση με αυτές που προτείνεις) θα την βρεις και στο Ελλάντα δεν χρειάζεται θόμαν αλλά στα διπλά λεφτά περίπου! (όσο θα σου χρέωνε ο θόμαν τα μεταφορικά δλδ , οπότε είναι το ίδιο πράγμα...!)
  9. ;D από αλλού ξεκίνησε η κουβέντα και αλλού κατέληξε, τεσπα, το ρεζουμέ είναι ότι τελικά με έψησε να μη κάνω refret και να πάρω ένα custom μανίκι από το site που έγραψα στην αρχή (στην ουσία με τα μισά λεφτά και όπως το θέλω εγώ!) και μετά μου έδωσε και το οκ για την γεφυρούλα την wilkinson (αφού είδαμε/μετρήσαμε τα spacing κτλ)...!
  10. ενώ έγραφα απάντηση για να ευχαριστήσω τα 2 παιδιά που μου απάντησαν, μου έστειλε πμ ο κος funkysoul ( ;D) καταλήξαμε να μιλάμε μισή ώρα στο τηλέφωνο (κ' δεν με ξέρει ο άνθρωπος!)... γι αυτό θα ήθελα να τον ευχαριστήσω και δημόσια για τις πληροφορίες που μου έδωσε! ευχαριστώ κ τους oselifer & koraxprs !
  11. Καλησπέρα! έχω μια fender strato traditional (MIM) την οποία αγόρασα το '98, ασχολήθηκα κάποια χρόνια, κάποια τα είχα παρατήσει anyway,με αυτά κ μ αυτά, τα τάστα έχουν λιώσει και σκέφτομαι για refret επειδή θέλω να την κρατήσω την κιθαρούλα ! πήρα κάτι τηλέφωνα αυτή την εβδομάδα στα γνωστά μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας για το refret και γενικά κάτω από 200 ευρώ δεν έπεσε η ταρίφα ! η κιθάρα ναι μεν είναι των 500 ευρώ (αν και έχει συναισθηματική αξία) αλλά 200 μου φαίνονται πολλά, να ήταν καμιά custom να το καταλάβω (θα μου πείτε τώρα , τι custom, τι squier bullet είναι, η ίδια δουλειά θα γίνει από τον μάστορα ...! δεν αντιλέγω) πρόσφατα κάποιος συμφορουμίτης ανέβασε ένα ωραίο link με custom μπράτσα από Αγγλία τα οποία τα διαμορφώνεις όπως θες εσύ και σου έρχονται με τα μεταφορικά γύρω στο 110-120 ευρώ! http://www.northwestguitars.co.uk/custom-neck-builder/ ερωτησούλες: - ;D πως μπορώ να μάθω ακριβώς τα specs του μπράτσου που έχω για να παραγγείλω ένα παρόμοιο ? (fretboard Radius/ profile, για παράδειγμα) - τώρα έχω 21 τάστα, αν έβαζα 22 θα υπήρχε πρόβλημα ? ο μάστορας της γειτονιάς μου έλεγε διάφορα, ότι δεν θα ταιριάξει, θα έχω πρόβλημα με τις αρμονικές κτλ αλλά δεν ξέρω αν 100% εμπιστοσύνης ο τύπος ... (αυτό είναι άλλη ιστορία) (έλεγα μήπως έπαιρνα κανένα μπράτσο με το μεγάλο headstock ''70-ίλα'' το οποίο λατρεύω και επίσης είδα ότι στο ίδιο site έχουν και fender decals που θα μπορούσαν να μου βάλουν πριν το περάσουν με το τελικό βερνίκι...!) - άλλη μια τελευταία ερώτηση (για να μη ανοίγω νέο θέμα), θέλω να αλλάξω και την γέφυρα γιατί έχω την φτηνή κινέζικη όπου το block από πίσω είναι στο πάχος φρυγανιάς... http://tinyurl.com/c8plz9g έψαξα διάφορα τρέμολα, διάβασα καλές κριτικές για της wilkinson to VS100 αλλά πλην του κόστους πρέπει να ανοιχτούν νέες τρύπες (αυτό είναι 2-βιδο σε αντίθεση με το 6-βιδο που έχω τώρα), οπότε έλεγα να πάω σε κάτι πιο χαλαρό σαν και αυτό http://www.northwestguitars.co.uk/wilkinson-wv6-trem-system-with-solid-steel-block-chrome/ (το οποίο είναι στο ίδιο site με πριν και θα βολέψει για τα μεταφορικά) αυτά! θα ήθελα να ακούσω τις ιδέες σας και αν υπάρχει κάτι καλύτερο μη διστάσετε να μου προτείνετε! ευχαριστώ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου