Προς το περιεχόμενο

panoslydios

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    216
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή panoslydios

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. panoslydios

    Need Your Love So Bad

    Tα σηκωματα του κιθαριστα ειναι λιγο αλλου αλλα να μου πεις αν ειναι ο ιδιος αλλου, ποιος απο εμας να τον κρινει ;)?
  2. Ρε παιδια μην κανετε σαν απογονοι κατωτερων αστρων. Οn topic:
  3. Ποιο ηταν το μυστικο τη δεκαετια του 80 ??? Δεν υπηρχε μυστικο. Απλα τα ατομα εκαναν αυτο που εβλεπαν μπροστα τους. Αυτο ηταν.Δεν μπορουσε να ειναι κατι αλλο. Ειναι σα να ρωτησεις ποιο ειναι το μυστικο του Gilmour.
  4. Hλεκτρομαγνητικη δυναμη εννοω. Ο φιλος τη θελει για ροκ -hard rock. Αρα χρειαζεσαι πεταλια η απλως το καναλι του ενισχυτη για να βγαλει ζεστο -βρωμικο ηχο.
  5. Οι μαγνητες ειναι δυνατοι Των συγκεκριμενων μοντελων?
  6. Σε καποια σημεια λες και παιζει πραγματικα ηλεκτρικη κιθαρα στο σολο!!!!|\ Θενξ για το κομματι.Καλημερα.!
  7. Σε οποια χωρα και αν διαβεις,θυμησου ανθρωπε να εισαι δυνατος. Να κοιτας τον ηλιο.Να κοιτας τα αστερια. Τη μεγαλομανια αφησε,και ζησε τη ζωη σου.
  8. Τι ειναι αυτο το ''να κολυμπας στα σκατα για να ζησεις αλλιως δεν εχεις τιποτα''??????? Φιλε odis ο ανθρωπος δεν εχει αναγκη απο δουλεια. Εχει αναγκη απο καθαρο αερα,καθαρη θαλασσα,φρουτα,εξοχη,ερωτα στην παραλια βλεποντας τα αστερια. Εχει αναγκη να περπατα ξυπολητος στα τροπικα ωστε να διεγειρονται οι αποληξεις των νευρωνων στα ποδια και να συντονιζεται με τη συχνοτητα της Γης 7.83 hz. Τωρα εσυ πας να βρεις λυση σε μια παθολογικη κατασταση χρησιμοποιωντας παθολογικα μεσα!Καλη επιτυχια. Η εργασιομανια και ενα συστημα που στηριζεται σε ψευτικα πραγματα(χρημα-τοκοι κτλ.) δημιουργησαν στη σημερινη κατασταση. Γι αυτο εγω ο panoslydios ο ατλαντειανος, δεν εγκρινω το παρον συστημα και δεν θα ''κολυμπησω στα σκατα για να ζησω''. Απεναντιας θα κανω τις πεταλουδες μου στη θαλασσα και τη yoga μου καπακι στην παραλια.
  9. Eθνη δεν υπαρχουν.Χωρες δεν υπαρχουν, Υπαρχει ενα κομματι γης που καποιοι ο ονομασαν καπως το οποιο ανηκει σε μια σφαιρα η οποια γυριζει γυρω απο τον ηλιο και τον ευατο της. Υπαρχουν ατομα.Καποια δυνατα ,καποια αδυναμα.
  10. Aς μπει ρε παιδια ο TheStratWithin να φτιαξει αυτο το νημα. TheStratWithin: Eισαι σοφος και ομορφος.Εισαι δυνατος και εξυπνος. Ενα πραγματικο παιδι του φωτος μεσα στο σκοταδιστικο γκρουπ αδυναμων μαντραχαλαδων. Απωθημενο τους ειναι οι κοπελες.Γιατι δεν ηταν δυνατοι ωστε αυτες να σταθουν υπερ τους. Ειναι ευκολο να το παιζουν θυμα αλλα ερχεται μια περιοδος που θα καταλαβουν οτι πρεπει να γινουν δυνατοι. Λες λογια ειλικρινα που λενε την αληθεια. Μπες και φτιαξε αυτο το νημα απο την επιθετικοτητα και το παραληρημα την αυθυποβολη σε θεση θυματος.
  11. Εσεις αδυναμοι ανθρωποι,με διωξατε. Μια φορα φευγω απο αυτο το φορουμ και δεν ξαναγυριζω.
  12. Aν σου αρεσει να βαζεις το κεφαλι κατω και τα ποδια ψηλα εγω δεν εχω κανενα θεμα. Δικα σου γουστα.
  13. TA ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΜΑΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΛΑΚΑΣ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΦΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΝNΑΒΕΛΑΙΟ(hemp seed oil) ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΙΟΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΛΛΕΡΓΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΧΙΠΠΗΔΩΝ. ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ(ΚΡΕΑΣ,ΚΑΦΕΣ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΓΛΥΚΑ ΚΤΛ)
  14. The signs of times: o σουπα-funk γραφει απο το βερολινο για την καταπληκτικη βρετανιλα στο noiz και δυο χρηστες του ιδιου φορουμ τρωνε ταρανδο!!!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου