Προς το περιεχόμενο

dbrain

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή dbrain

0

Φήμη

  1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για της πληροφορίες! όταν βρω χρόνο θα κοιτάξω τα άρθρα με την ησυχία μου... ;) Όσο για το tunecore και το cdbaby τα γνώριζα γιατί όντος είναι πολύ γνωστά... απλός δεν τα έβαλα στην λίστα γιατί αν δεις σε αυτά που γράφω παραπάνω θέλω να είναι free χωρίς να με δεσμεύει κάποια συνδρομή όπως κάνουν αυτά τα δυο sites... Εκτός και αν έχω λάθος πληροφορίες για αυτά οπότε πάω πάσο και διόρθωσε με. :)
  2. Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια στο Forum και στην κοινότητά του!!! Παρακολουθώ καιρό το Noiz και πραγματικά έχουν λυθεί πολλές από της απορίες μου... Γιατί όσο ζεις μαθαίνεις άλλωστε! ;D Ας περάσω λιπών στο ψητό που με απασχολεί εδώ και καιρό! Φτιάχνω ηλεκτρονική μουσική κυρίως (Electro, Deep, Progressive House). Έχω ένα unsigned label (Ατομικό για τα Project μου) από το οποίο θα ήθελα να ανεβάζω κομμάτια μου στο Beatport, iTunes κλπ... Δεν γνωρίζω νομοθετικά τι χρειάζεται για να γίνει κάτι τέτοιο... Άλλα μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα ότι υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό με κάποια sites που μέσω αυτών βάζουν το label στα ηλεκτρονικά καταστήματα και παίρνουν κάποιο ποσοστό από της πωλήσεις ενώ κάποια από αυτά με κάποια συνδρομή σου δίνουν το 100% τον πωλήσεων. Κάποια από αυτά τα sites που έχω βρει είναι τα παρακάτω: http://routenote.com/ http://www.label-worx.com/?gclid=COH-kNfa7LICFUVc3godA1kAzQ http://bandcamp.com/ http://www.dancephonic.com/ http://www.symphonicdistribution.com/ http://www.rebeat.com/en/music/ http://www.predisc.com/distribution/index.htm Εδώ λιπών είναι που χρειάζομαι την βοήθειά σας για το αν κάποιος από εσάς γνωρίζει η ακόμα καλύτερα έχει χρησιμοποίηση της υπηρεσίες αυτόν τον sites... και το ερώτημά μου είναι το εξής.. πιο από όλα αυτά είναι η καλύτερη free επιλογή?(δηλαδή χωρίς την συνδρομή αλλά μόνο με το ποσοστό από της πωλήσεις). Το http://routenote.com/ για μένα θα ήταν ότι καλύτερο γιατί το έψαξα πολύ αλλά με χαλάει που δεν έχει Προώθηση στο beatport και έτσι το έχω ακυρώσει σαν επιλογή... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! και συγνώμη αν έγινα κουραστικός... Ως προς τους διαχειριστές του forum θα ήθελα να μην λάβουν σαν spam τα λινκ γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός μου... (Ο σκοπός μου βασικά είναι να ρίξω όλο το Forum! :P χαχαχαχα....) Με Εκτίμηση Νίκος.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου