Προς το περιεχόμενο

emmanu_5

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    34
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από emmanu_5

  1. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι η εξής. Ένα presets μέσα στο nexus κάνει αυτόματα low pass κάθε 8 bars. Είναι ρυθμισμενο μέσα από το nexus και όχι από το daw. Σίγουρο είναι ότι δεν είναι και στην 1η σελίδα του όπως το ανοίγουμε σαν vst. Μήπως κάποιος γνωρίζει που πάμε να το διαχειριστούμε δηλαδή είτε να αλλάξουμε το χρόνο είτε να το απενεργοποιούμε.
  2. emmanu_5

    PC από που;

    Sorry αλλά έχω διαφορετική για το eshop. Δυο υπολογιστές ο ένας σεταρισμενος από τα παιδιά και ο άλλος μόνο κομμάτια και δεν τράβηξα κανένα πρόβλημα. Μέχρι και τα κουτιά των επιμέρους κομματιών μου στείλανε. Βέβαια μιλάω για τις προσωπικές μου αξιόπιστες εταιρείες με τις ανάλογες εγγυήσεις. Thermaltake Asus corsair. Και επειδή είμαι παιδί της Asus πάλι από το eshop θα τα αγόραζα.
  3. Βήμα βήμα πολύ δύσκολο να βρεις ελεύθερο και στο YouTube. Θα πρέπει να κάνεις αγορά από site που προσφέρουν οδηγούς ( tutorials).
  4. Με τα λεφτά πού διαθέτεις αγόρασε ακουστικά. Δυστυχώς όταν μπαίνουμε στην αγορά monitor's πρέπει να δαπανησουμε κάποια αρκετά χρήματα και πάλι δεν θα ικανοποιηθουμε απόλυτα. Πήγαινε σε ένα μαγαζί και άκουσε ένα ζευγάρι αξίας 150 ένα άλλο αξίας 500 ένα άλλο αξίας 1000 και και... αν τα ακούς όλα ίδια πάρε τα ποίο φθηνά αν καταλάβεις διαφορά τότε μόνος σου θα αποφασίσεις ποιο θα είναι το πρώτο σου ζευγάρι. Sorry αν σε στεναχωρησα αλλά προτίμησα να πω την αλήθεια και όχι απλά να σου πω μία μάρκα.
  5. Το melodyne υποστηρίζω και εγώ. Δεν κάνει θαύματα, αλλά κάνει αξιοπρεπές την δουλειά αυτή. Αν παντος υπάρχει καλύτερο πρόγραμμα πού κάνει την δουλειά αυτή, θα ήθελα να το ενημερωθώ και εγώ.
  6. Όσο και να θέλουμε να υποστηρίξουμε τα ελληνικά μαγαζιά (και κατά μια βάση όσοι το κάνουν ,καλά κάνουν) πρέπει να σκεπτόμαστε ότι με την σημερινή οικονομία μισθοί κτλπ είναι πολύ δύσκολο να έχουμε τιμές ίδιες με αλλά μαγαζιά του εξωτερικού. Καταρχήν πολλές εταιρείες ζητανε προπληρωμή για να αποστείλουν τα προϊόντα και πάλι καλά που μερικές εταιρείες στην χώρα μας παρόλο που είναι ανταγωνιστικές συνεννοούνται μεταξύ τους και φέρνουν μαζί το container και διαχειρίζονται σωστά τις πωλησεις των προϊόντων. Σκεφτείτε ότι από ένα εμπόρευμα που πουλιέται θα βγάλουν κέρδος κανα 2-3 ελληνικές εταιρείες. Φυσικά δεν μιλάμε για τα franchise αυτοί αργοπεθαίνουν σιγά σιγά. Επίσης το αγοραστικό κοινό στην Ελλάδα είναι πολύ μικρό σε σχέση με το εξωτερικό. Επομένως προφανώς και οι εταιρείες προτιμούν να διοχετεύσουν εμπόρευμα στο εξωτερικό παρά να ασχοληθούν με την χώρα μας. Όταν το 2013 δυο μεγάλες εταιρείες στο χώρο της μουσικής κανανε 2 μήνες για να στείλουν εμπόρευμα με έτοιμες πωλησεις σκεφτείτε πόσο τους είναι αδιάφορο να ασχοληθούν γενικά με την Ελλαδα και με καλύτερες γενικά τιμές στους Dealer τους. Το κέρδος στο εξωτερικό κυμαίνετε από 30-50% όταν εδω το κέρδος είναι 10-30%. Φυσικά μιλαω μόνο για εμπορεύματα αξίας. Το μόνο που προσδοκώ είναι να είμαστε κοντά στις τιμές του εξωτερικού και μπράβο σε όσους προσπαθούν να κρατήσουν τις τιμές αυτές .
  7. :) Τελικά τα κατάφερες και το αγόρασες το LIVE. Καλές μουσικές δημιουργίες σου εύχομαι.
  8. Μήπως φταίει κανένα Utilities που συνοδευόταν με το cd της motherboard. Όταν αγόρασα την m-audio fast track c600 είχα και εγώ πρόβλημα με τον ήχο αλλά τον είχα παντού. Απεγκαταστησα τον driver τις μητρικής και μετά από φορματ και εγκατάσταση εναν εναν driver διαπίστωσα ότι έφταιγε ένα utilities. Αν θυμάμαι καλά ήταν της marvel.
  9. Συμφωνώ με τον foxxx με αυτά που έγραψε και με το Διαφωνώ με το ότι το Live δεν είναι κάλο στο recording. Πιστεύω ότι στέκεται αντάξια απέναντι στα άλλα DAW. Εξαλου δεν υπάρχει κανένα DAW που κάνει κάτι παραπάνω από τα άλλα DAW, όλα κάνουν τα ίδια. Οι διαφορές είναι για το marketing και για να γίνονται απλά συζητήσεις στο ιντερνετ. Επίσης σε θέμα tutorials live, logic είναι κυρίαρχα αυτήν την στιγμή. Σημαντικό για έναν αρχάριο που δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις και θέλει να μάθει από μόνος του. Σημειωση: μιλάω για ηλεκτρονική μουσική.
  10. για adobe για δες : http://help.adobe.com/en_US/audition/cs/using/WS58a04a822e3e5010548241038980c2c5-7f35.html και υπαρχει και στο youtube.
  11. ποια έκδοση του adobe audition έχεις ?
  12. Καταρχάς χρησιμοποίησε μια κάρτα ήχου. Ποτέ δεν έχουμε μαζί και την onboard και την pci ή την. USB. Απενεργοποιήσε από bios την onboard και κάνε προσθαφαιρεση προγραμμάτων drivers και utilities της onboard.
  13. http://www.m-audio.com/images/global/manuals/081211_HCReason_UG_EN01.pdf κοίτα και γενικά στο youtube.
  14. Δεν γνωρίζω ακριβώς να σου απαντήσω. Το μόνο που ξέρω ειναι οτι την πάτησα και εγώ από σκύλο και αναγκάστηκα και πήρα καινούρια.
  15. ΜΜΜΜΜΜΜΜΜ sorry που θα στο πω αλλα δεν πρόκειται να ακούσεις ηχο . Εκτος και αν αλλάξεις όλο το καλώδιο από το βύσμα μέχρι τα ακουστικά, τις κολλήσεις ποιος θα στις κάνει είναι ένα άλλο θεμα.
  16. Συμφωνώ απόλυτα με τον ierissiotis και πίστεψε με αν και τα monitor είναι απαραίτητα τα ακουστικά είναι αυτά που δεν θα σε προδωσουν ποτέ. Επίσης πριν πάρεις τα οποιαδηποτε, να τα συγκρινεις μόνο σου.
  17. Φίλε korman709 επειδή η φράση σου αυτή "ξεκιναω τωρα δειλα δειλα με house" με έβαλε να σου απαντήσω. Θα ήθελα να σου προτείνω να σκεφτείς πρώτα να δημιουργησεις το beat σου μέσα από το daw σου. Δίνουν εξαιρετικά ικανές λύσεις και δεν χρειάζεται να ξοδέψεις χρήματα για αρχή. Αν πάλι δεν γνωρίζεις πως, υπάρχουν τόσα videakia στο youtube που σίγουρα θα σε βοηθήσουν να κάνεις την πρώτη σου loopa. Καλύτερα αν έχεις κάποιο budget να αγοράσεις vst synth παρά να αγοράσεις vst drum (μιλάμε για την αρχή που βρίσκετε ο οποιοσδήποτε). Τώρα στο ερώτημα σου (για να μην στεναχωρώ κανέναν) εγώ προτείνω αν θες drum vst sampler : α) Native Instruments - Battery 4 β) FXpansion - BFD3 αν θες drum machine vst α) Sonic Charge - MicroTonic β) FXpansion - Tremor γ) Audio Damage - Tattoo
  18. Φίλε randy_rhoads άμα σου πω ότι δεν εχω καταλάβει ποιο είναι ακριβώς το θεμα σου δεν θα είναι ψέμα. Θες το cubase 5 να έχεις? θες το 7,5? έχεις αγοράσει κάποιο και έχεις πρόβλημα στο install? δεν θες να αγοράσεις cdιερα (30 euro) ? Σε αυτά που κατάλαβα 1ον το cubase είναι και 32 και 64 bit άρα δεν έχεις κανένα πρόβλημα να στηθεί στο mac σου που είναι 64bit. 2ον αν έχεις στήσει το cubase 64 bit και έχεις vst που είναι μόνο 32bit πχ το sylenth τότε και αυτό λύνεται με ενα απλο προγραμματακι που το βρίσκεις στο internet ονομάζεται jBridgeM η αξία του είναι περίπου 10-15 euro 3ον αν δοκίμασες το logic pro 64 bit και σου άρεσε και έχεις vst που ειναι μόνο 32bit πχ το sylenth τότε και αυτό λύνεται με το jBridgeM. 4ον δεν μπορώ να σου προτείνω για άλλο daw. Τα daw είναι προσωπική επιλογή και χρήση. Εγώ πχ παράτησα το cubase για χάρη του Live και αν έχασα 2 μήνες χαλαλι του δεν το μετάνιωσα ποτε. (προς θεού δεν προτείνω το Live, απλα λεω ποιο χρησιμοποιώ εγώ αυτον τον καιρό) 5ον το ToonTrack - Superior Drummer παίζει και αυτό και 32 και 64bit.
  19. Καταρχήν την σειρά αυτήν την έχει η avid εκεί θα βρεις τούς τελευταίους drivers. Εγώ έχω την c600 και επειδή είχα από την αρχή πρόβλημα με Windows 7 ultimate την λύση την βρήκα μετά από format. Εμένα μου έκανε νερά με ένα utility της μητρικής.
  20. To amplitude που έχεις στήσεις είναι 32 η 64 ομοίως και το cubase ?
  21. Πρεπει να βρεις που εχει εγκατασταθει το dll του amplitude 3. μετα θα το κανεις copy / paste στο C:\Program Files (x86)\Steinberg\Cubase 5\VSTPlugins και μετά πήγαινε μέσα στο cubase και Devices>plugin information>update και λογικά θα το βρει.
  22. Με 200e και με φτηνά υλικά μην περιμένεις να ακούς σωστά. Mην αγοράσεις κάτι φτηνό γιατί θα το μετανιώσεις, καλύτερα μάζεψε χρήματα σιγά σιγά και πάρε κάτι καλό, θα με θυμηθείς.... Me 200-300e αγορασε ακουστικά θα τα αγοράσεις μια φορά και θα τα έχεις για πολλά χρόνια αν τα προσέχεις.
  23. Η άποψη μου είναι είτε πάρει κάποιος mac είτε πάρει windows 7 (συγκριτικά ίδιων χαρακτηριστικων) η δουλειά σου θα γίνει . Απο εκεί και πέρα τα προβλήματα τα δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι οι χρήστες . Όταν πλακώνομαι στα torrent για να έχω όλα τα hi vst plugins,daw,presets όταν δοκιμάζω keygen,air,r2r και κτλπ, όταν ούτε καν αγοράζω antivarius και τελευταίο για να μην σας ζαλίσω όταν θέλω να έχω και daw και photoshop και και και, είναι λογικό αυτό το ρημάδι το windows pc να κρασαρει. Πρέπει να αντιληφθούμε οτι το pc για εμάς τους μουσικούς είναι σαν ένα μουσικό όργανο. Όπως αγοράζουμε τα μουσικά όργανα έτσι πρέπει να αγοράζουμε και ένα pc. Πάρε το pc που θες, αγόρασε το daw σου, αγόρασε και ένα η δυο vst synth (αν δημιουργείς ηλεκτρονική μουσική) αγόρασε και το daw controller, αγόρασε και το midi και τέλος. Θέλεις να κάνεις και άλλα αγόρασε και ένα άλλο pc. Τέλος αν είναι να σκεφτομαι τι λειτουργικό θα επιλέξω τότε τι θα κάνω σε συγκριτικά daws και κτλπ. Προσωπικά περισσότερο χρόνο (μην πω και χρόνια) χρειάστηκα να επιλέξω τον σωστό για μένα ηχολήπτη - music engineer παρά το τι λειτουργικό, daw και κτλπ.
  24. Ως προς το πρώτο ερώτημα θα σου πω από την στιγμή που ένα vst δεν είναι free αλλα αγοράζεται, δύσκολα να βρεις fee presets. Πάντως αν ψάξεις στο google (αν και είμαι σίγουρος απο την στιγμή που το έχεις το sylenth το έχεις κάνει ηδη) θα βρεις αξιόλογα presets. Επισης ένας άλλος τρόπος είναι να ψάξεις οδηγούς για δημιουργία μουσικής με sylenth και έτσι να το φτιάξεις μόνο σου το presets που θες.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου