Προς το περιεχόμενο

rouby

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    31
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή rouby

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση και κάτι άλλο την πρώτη φορά που φορτώνουμε ένα σετ φουντώνουμε χωριστά τα αρχεία σωστά. Όλες οι τράπεζες είναι ίδιες και οι I και οι U όπου και να σώσουμε ήχους το ίδιο είναι; στο τρ είχε πιο λίγες.
  2. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο όργανο και θα ήθελα να ρωτήσω αν και στο m3 η διαδικασία για να φορτώσουμε ήχους και sampler είναι η ίδια όπως στο tr. Και αν κάθε φορά που ανάβουμε το όργανο πρέπει να φορτώνουμε πάλι τους ήχους sampler ευχαριστώ.
  3. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλά όταν το σβήνω και το ξανανοίγω επανέρχεται πάλι στο αρχικό το “CU”. Τη πρέπει να κάνω για να αποθηκευτούν οι αλλαγές; Και κάτι ακόμα επειδή το ξέρης το μηχάνημα μπορείς να μου προτείνεις κάποια νούμερα για ένα καλό σετ για ελληνικό πρόγραμμα. Ευχαριστώ.
  4. Αν δεν έχει τέτοια δυνατότητα γιατί να έχει τόσους διαφορετικούς ήχους από τύμπανα αν δεν μπορείς να φτιάξης αυτό που σε βολεύει? Μπαίνω στο μενού βρίσκω πιο ταμπούρλο με βολεύει το βάζω αλλά όταν το κλεινό και το ξανανοίγω δεν το κράτα στην μνήμη. Αυτό θέλω να κάνω.
  5. Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος για το συγκεκριμένο μοντέλο θέλω να φτιάξω το δικό μου σετ και να το αποθηκεύσω σε ένα νούμερο (π.χ. ταμπούρλο Νο 24 μπότα Νο10 τομ Νο61 κ.λ.π) αλά δεν ξέρω πως γίνετε αυτό, αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει ευχαριστώ.
  6. antimetopizo kapio provlima me to Audacity eno oso douleba me win xp ola mia xara tora me ta 7 den mporo na epilekso tin pigi isodou simatos opos p.x mikrofono gia na kano egrafi.An mpori karios na me voithisi i an iparxi kanena alo paromio programa efxaristo..
  7. Τι ακορντεόν έχεις? Εγώ έχω ένα honer και μου είπανε ότι δεν χωράνε κάψες εσωτερικά από το καπάκι.
  8. Δεν βρήκα κάποιον που να γνωρίζει στην αντιπροσωπεία o ειδικός στα όργανα έλειπε το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να ανοίξω τα αρχεία program από το set του ΡΑ50 για αυτό ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να ανοίξω το set και να βρω τους ήχους για να τους περάσω στο tr. Ανοίγω τον φάκελο program και έχει μέσα τρις φακέλους USER01 USER02 και USERDK μέχρι εδώ καλά δεν μπορώ να ανοίξω αυτούς τους φακέλους.
  9. Φορτώνω τους ήχους που θέλω στο tr και όταν πάω να τους ανοίξω μου γράφει< File unavailable> ενώ και στα δυο όργανα τα αρχεία είναι PCG
  10. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα η κάποιος τρόπος να μεταφέρουμε κάποιους ήχους από το korg pa50 σε korg tr? Ενώ είναι ιδίας μορφής αρχεία το tr δεν τα αναγνωρίζει.
  11. Να ρωτήσω και εγώ κάτι η είσοδος του μικροφώνου στον υπολογιστή είναι στερεοφωνική η μονοφωνική ? Καθώς επίσης και η έξοδος της κονσόλας (AUX OUTPUT)?
  12. kata arxin se efxaristo gia tin apantisi. ta line outpout tis konsolas ine sti sira prota ine to AUX (to opio apo pano exi ke pontisiometro) ke dipla ine ta left ke right ta opia den exoun kapio pontisiometro gia ritmisi entasis.
  13. Έχω μια παλιά αυτοενησχιομενη κονσόλα LEM COMPACT 146-S DE μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να μου πει δηλαδή πώς να συνδέσω την κονσόλα με τον υπολογιστή για να ηχογραφήσω. Επειδή η κονσόλα είναι παλιά από εξόδους έχει μια στρογγυλή έξοδο (με πέντε τρυπούλες) που γράφει TAPE in/out και τρεις εξόδους (καρφιά) που από Πάνω γράφει LINE OUTPUT το ένα γράφει Aux και τα άλλα δυο Left right. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
  14. dokimasa pola mikrofona piknotika,dinamika ta panta. Se ola ixa to idio provlima mikrofonizoun sinexos molis anevazo ligo tin entasi to jts nx 9 pou xrisimopio tora ine kapos kalitero ala sto magazi pou pezo an exi fasaria sfirizi. Isos travai tous ixous gia afto.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου